Отговори
# 345
Кирилова, официалния канал на сериала Hands Metal

# 346
Момичета, да погледнем от положителната страна, след толкова много отмъщение от двамата, след като разберат, че не.могат един без друг,сдобряването ще е много красиво и истинско( поне така се надявам).
Голям оптимист си Simple Smile И романтик!
По принцип не съм, но днес съм с такива  настройки Joy

# 347
Чакам с нетърпение 53! Има динамика отново! Искам да видя, какво е замислил. А, тези, които казват, че Ферит си "живее свободно отново", дали един и същи сериал гледаме? 😂
Гюлгюн и тя кога пък се е държала като майка, че сега веднага се отрече, че "нямала такъв син".. 😃

# 348
RI_14 , въпросът е там , че аз лично не го искам вече това сдобряване. Няма да ми е нито истинско , нито интересно. Дори вече Мерт не може да ме накара да харесам Ферит в бъдеще. Надявам се поне Сейран да излезе по-умна  и да си устрои живота , а  не да чака Феро да си седне на  трибуквието. Тя сама каза  - светът е голям ! Възможности и шансове дебнат отвсякъде.

# 349
Афрошум Heart

# 350
В този ресторант в Барселона съм била…казва се Boca Grande…снимките са от тоалетната,която е цялата в огледала,а това до което е Афра е мивка…препоръчвам да го посетите ако ходите в Барселона

# 351
  • Ямбол
И аз не съм очарована от фрага,ама то се очакваше.Ферит каква игра играе малко се обърках - Суна и тя ли е включена в игрите му.Кязъм пак е намислил нещо нали е в комбина с Шехмуз дано Сейро не му се хване пак на играта.А пък мама Гюлгн все повече ме кефи ей голяма мацка.Как му тръшна врата под носа хаха 🤭 така се прави.Ифакат как нареди рибата - нищо и няма и на нея,че и без това се помисли за господарка на имението малко и е дори.Тръгнала да рони крокодилски сълзи.Абдинчо го харесвам за партия на Суна ама не се държи мъжката,нито веднъж не тропна по масата като мъж както се казва по нашему.Дай малко акъл на Ферит Бей нали уж казваш че ти е като брат.Само си мълчиш и нищо не правиш.Без позиция за всичко.Тази Невра няма да я бъде ми се струва.Ферит бей ще я използва за изгода за бизнеса.То няма нито химия,нито нищо.🤷🤔 Бошлаф работа 😌

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 20:51 от roxy94

# 352
Бел, абсолютно. Гюлгюн никога се е държала като истинска майка.

Афра не е пропуснала да се снима в кенефа... ашколсун.

# 353
След фрага вече думите на Сейран в интервюто, отправени към момичетата са съвсем актуални.
А, сдобряването ми се струва, че няма да е толкова лесно и безпроблемно.
Може би ще се случи след някакво извънредно положение с тях или с някой от семействата им.

Само да допълня, че новата, въпреки суперлативите не ми хареса.
Много намеса има върху лицето и устните й. Но може да плени нашият хубустник.

# 354
  • Яко в Матрицата...
Чакам с нетърпение 53! Има динамика отново! Искам да видя, какво е замислил. А, тези, които казват, че Ферит си "живее свободно отново", дали един и същи сериал гледаме? 😂
Гюлгюн и тя кога пък се е държала като майка, че сега веднага се отрече, че "нямала такъв син".. 😃
И как разбра, че не си живее свободно отново?

Снежке, не завиждай...

Ама вие сериозно ли искате СейФер? Те умряха още в 42 серия Wink

Екатерина, новата си е баш за Феро - евтина и пластмасова Joy

# 355
Ще си мисля,че тази новата е играта на Ферит…пак заради деде Халис,защото хич не ги дишам тези сцени..после два дена ми е черен Ферит..

# 356
Хахаха много се забавлявам и с вас ...
Ако има момиче/жена, която не се е снимала поне 1 път в кенефа да си вдигне ръката 😂😂😂

# 357
  • Яко в Матрицата...
Кирилова, аз не съм се снимала в “кенеф”… Но съм снимала тоалетни на ресторанти, стига да са имали интересни елементи и дизайн.

# 358
Още повече,че такива тоалетни рядко се виждат…то е като емблема и хот спот място в ресторанта..влезте в Гугъл и го разгледайте…най-вероятно рам са празнували Нова Година

# 359
  • Яко в Матрицата...
Феро само си мисли, че играе игра… Ще го схрускат на закуска, ще боли, ама така се става Корхан 🤣

Общи условия

Активация на акаунт