Отговори
# 420
Честита Нова Година.  Желая Ви здраве и безброй поводи за усмивки, момичета.

Благодаря за чудесната тема. Flowers Hibiscus Все пак темата е за Афра и Мерт. Ясно е,че обиди за Афра  няма да се приемат с аплодисменти, Снеже.  Нека да запазим добрия тон в нея. Мисля,че повечето се "познаваме" отдавна и не е редно  да приемаш  дадена позиция за другорски съд. Просто не обиждай патрона на темата.

Джули. Удоволствие е да чета постовете ти. Flowers Hibiscus

Въвеждането на нов женски образ за Ферит е напълно излишно, а може би сценаристът има визия да създаде харем за Ферит. Единствената логика за въвеждането й е  неприязън между Пелин и нея, която ще даде началото на разплитането на плетеницата от лъжи на Пелин.
Едва ли са решили да ни показват как Ферит  ще си доказва,че може без Сейран.  Това вече го знае от първи сезон. Hug

# 421
Някои хора не помнят какво са писали май Grinning

Феро флиртуващ Grinning

Абе тази актриса на колко години е? Изглежда около 40 във фрага Smirk

Heart Eyes

# 422
Аз предлагам Рени да сложи бонджуците/правилно ли го написах?/ и да се прекрати спорът.

# 423
  • Яко в Матрицата...
Ехх, защооо... Така и не свикнах да гледам Афра с цигара...

Сташа, имаш ги Simple Smile 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 424
Оффф какво става тук сега...
Думата "кенеф" произлезе от мен, след като Снежка написа ашколсун, че Афра се снимала там... явно голям проблем стана, че си направила фотосесия там...
Момичето където и да застане си я бива.. друг е въпроса, че някой хора си избиват комплекси...

# 425
Рени, дай де GrinningKissing Heart

# 426
Може и да прекадите, да прогоните злите сили.

Кирилова, права си за комплексите.

# 427
  • Яко в Матрицата...
Мацки, гледайте си кефа, няма спор...

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 428
  • София

Аз съм от 2 дни в темата ,като фен на Мерт / Фират/.Трябва ли да харесвам задължително и Сиран/Афра за да пиша?

Никой не е длъжен да харесва и двамата, а просто да спазва добрия тон.

# 429
Офффф, бе, Кирилова.

Записваш ли кои места посещава Мерт в свободното си време? Кога ще ходим да го вземаме 😁😁😁

# 430
Не е задължитно, но би било добре да се въздържаш от коментари тип- Афра е кон ( мнение на Снежка ) и др от тоя тип. ....
А за да си направя експеримент, че само тук сме нетолерантни, мисля в групата на Демет Оздемир, да наоиша, че е  бездарна 🐂, дали ще прегрея от съобщения или ще ме подкрепят в мнението ми 🤦‍♀️. Жената има 16 мил последователии.....може би са благи хора!
Снежке, темата е за Афра и Мерт, както и за сериала. Едва ли хората, които пишат тук, са дошли, за да четат например колко грозна е Афра и колко хубава е Буче. В коя тема за актьор в маммата ще се толерантни към обидите към главния герой на темата? Май в нито една... Не се прави на жертва, не ти отива. Достатъчно толерантни сме към мнението ти, но ти прекали и то не веднъж.

Да, за Афра и Мерт... и сериала. И в този сериал не са само Афра и Мерт... Никога не съм написала, че Афра е грозна или пък съм я обидила, посочи къде и с какво чак толкова съм прекалила? Не, не сте толерантни, но това е друга тема. Както и да е, пишете си позитивните постове за Афра, плюйте другите и си пускайте сърчица. Нали вече няма да пиша, така че проблем няма да има.
Аз съм от 2 дни в темата ,като фен на Мерт / Фират/.Трябва ли да харесвам задължително и Сиран/Афра за да пиша?

# 431
Кирилова , думата не е уместна за сайт който го чете толкова народ
и в който има модератори които раздават наказания! Оставала съм без профил преди години заради поредни постове - замислете се какво пишете.Можеш да си я напишете на лични ако искате и друго може там няма забрани ,но на публично хората ни четат.Темата е приключена и без бонджуци даже.

В момента темата е така с тези заглавия ,но има актьори приятели и тн така че касае целия екип и главно тях.

Фуркан П много го харесвам - много добър беше и в романтиката и в драмата
 си ама ме съмнява да е приел такова нещо.

# 432
Ела, Афра е кон? Такова нещо даже и аз не съм написала. Ей, ше ме върнете в темата с тези коментари. А иначе ще отида да пиша в темата на Демет Йоздемир, ако я харесвам, не и ако не. А тук съм, заради Мерт и сериала, но темата е обща - какво да направя?

Дидке, думата е неуместна ли? Тук да не сме в някой литературен клуб? Вече ми пишете на лични, ако нещо е свързано с темата, за да не я спамим. И на мен ми омръзна.

# 433
Диди- думата не съм я написала с цел хейтърство или че ми е беден речника.
Но няма да пиша такива думи, наистина е грозно 😁

Снежа- не знам на колко си години, аз съм на 25 ако си по-голяма от мен извинявай, но дори вече 15годишните не се държат по този начин.
Ако имаш хейтърски коментар по-добре си го спести.

Сташа- Онзи ден е бил в италиански ресторант с Дуйгу и Мирай 😁 от тогава не знам къде е хаха

# 434
Напротив, точно това написа и ти ще ме върнеш из темите за да го намеря. Отново защитаваше таланта на Буче и каза, че и за теб Афра е кон, но не го натрапваш като мение....още тогава си поставих за цел никога да не ти отговарям на постовете , защото са видно заядливи- до днес!
Ела, Афра е кон? Такова нещо даже и аз не съм написала. Ей, ше ме върнете в темата с тези коментари.

Дидке, думата е неуместна ли? Тук да не сме в някой литературен клуб? Вече ми пишете на лични, ако нещо е свързано с темата, за да не я спамим. И на мен ми омръзна.

Общи условия

Активация на акаунт