Отговори
# 405
# 406
Диди, не говори в множествено число... Някак си не е честно към хората, пишещи тук! И употребата на думата "кенеф" говори много за този, който я е употребил Wink

+ 1

Винаги точни коментари! Човек няма какво да добави!!! 🥂🍷👍

# 407
# 408
Снеже , помолих те нещо на лични искрено се надявам да не се повтаря защото и модератор чете все пак.
Аз която не харесвам дадена личност не съм позволила да направя такива коментари абсолютно никъде чак се шашнах като видях - писах в множествено число защото в Т пък Лютфийе запали за други неща.
Стига наистина! Как може такива коментари да пишеш на дете без баща? Аз изгубих своя на 22г и не го желая на никой този ад който видях и докато беше и след него.Афра няма разлика и от Серенай особена ,но Лютфийе не е като Умран отдала се е на детето си изцяло.
Всеки да си пише каквото иска ,но да гледа какво пише.Много моля!
Това е последното ми предупреждения може да се избиете след март месец ако искате ,но не искам такива изрази от сорт на ....и каквото и там да е било и това касае всички ни в темата.
Темата е един дом и никога докато съм тук няма да позволя уюта му да избяга.
Мисля,че и Снежи ме е разбрала какво съм и казала ако има
 и други такива и те ще са предупредени и за всеки.
Както се казва щом ми благодарите всеки път ме обичате - щом м е обичате уважавайте и хората които ни събраха тук.
Мен ми харесва Мерт Рамо на теб също на други също ,но други харесват и Афра и така нищо не може да се направи никой насила няма как да захареса някой аз нямам против някой да не харесва някой никой не е длъжен ,но без обиди няма ли да е по окей? Кенефи и тн..Модератор ни чете ,но се излагаме и пред много хора всички сме над 18г. Всичко което касае поста ми към Снежка днес касае и всеки който направи подобно нещо следващия път ще намеся по друг начин който няма да хареса на никой...
Снеже ,мисля,че бях ясна с предупреждението си!

# 409
Така е като няма серия…поизнервихме се😂…и тези спойлери допълнително дразнят…Аз просто познах ресторанта и реших да ви кажа кой е,а думата стана за тоалетната….Ресторанта е Топ!Много скъп и луксозен.И пак казвам,че това е специално обзаведена с много красиви огледала стая до тоалетните,където дамите се освежават и оправят грима си…..Афра няма нужда от грим де….тя е красавица!

# 410
Ок, Дидке, щом аз съм проблемът на темата, няма да пиша повече, но когато написах, че не сте толерантни, бях права. Постигнахте целта си. Съжалявам, че когато можех, не направих тема за "Златно момче". Значи може да наричате останалите риби и коне, но когато някой засегне този, когото харесвате - не може. Добре. Спокойно си пишете, плюйте си Буче и всички, които не ви допадат, и величайте Афра. Спокойно от тук, нататък. И какво общо има кой е с баща и без, нищо не разбрах? Както и да е. Всички срещу един, заради мнението му, не е ок.

Мелоди, всичко е ок.

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 23:23 от ·٠•Snejka•٠·

# 411
  • Яко в Матрицата...
Снежке, темата е за Афра и Мерт, както и за сериала. Едва ли хората, които пишат тук, са дошли, за да четат например колко грозна е Афра и колко хубава е Буче. В коя тема за актьор в маммата ще се толерантни към обидите към главния герой на темата? Май в нито една... Не се прави на жертва, не ти отива. Достатъчно толерантни сме към мнението ти, но ти прекали и то не веднъж.

# 412
Снеже , решението е твое аз също , но скоро и аз няма да пиша в темата по други причини и да я пускам ,но като му дойде времето ще ги кажа като отвърдя въпроса с ТР.Пък до тогава сме заедно всички пък ако искаш да си тук а аз знам всъщност що за човек си те очаквам винаги!

КАФЕ , КАФЕ ,КАФЕ....
И като се сетя ,че днес не можах и да си пийна по ред други причини ,че бях като кон по улиците ,но си направих много добри покупки за домът.И си купих  - Преоткрий живота си. Започнах и да я чета изглежда интересно.

# 413
Снежке, темата е за Афра и Мерт, както и за сериала. Едва ли хората, които пишат тук, са дошли, за да четат например колко грозна е Афра и колко хубава е Буче. В коя тема за актьор в маммата ще се толерантни към обидите към главния герой на темата? Май в нито една... Не се прави на жертва, не ти отива. Достатъчно толерантни сме към мнението ти, но ти прекали и то не веднъж.

Да, за Афра и Мерт... и сериала. И в този сериал не са само Афра и Мерт... Никога не съм написала, че Афра е грозна или пък съм я обидила, посочи къде и с какво чак толкова съм прекалила? Не, не сте толерантни, но това е друга тема. Както и да е, пишете си позитивните постове за Афра, плюйте другите и си пускайте сърчица. Нали вече няма да пиша, така че проблем няма да има.

# 414
Зачудих се, за какво са последните коментари? Изтрити постове ли има?

# 415
  • Яко в Матрицата...

# 416
  • София
Подкрепям напълно Рени, темата е за Афра, Мерт и сериала. Грозните коментари по адрес на Афра никога не съм ги коментирала, но не мисля че е редно да се пишат тук. Ако темата е за Буче, окей, но не е.

# 417

Да, за Афра и Мерт... и сериала. И в този сериал не са само Афра и Мерт... Никога не съм написала, че Афра е грозна или пък съм я обидила, посочи къде и с какво чак толкова съм прекалила? Не, не сте толерантни, но това е друга тема. Както и да е, пишете си позитивните постове за Афра, плюйте другите и си пускайте сърчица. Нали вече няма да пиша, така че проблем няма да има.

Госпожо(госпожице) Snejka... не знам от къде сте, но не може да сравнявате  думата "риба" с думата "кенеф*! Откакто пишете в групата почти винаги се заяждате с някой! Аз не съм фен на Афра, но Буче не може да играе не само в този сериал! Това е мнението не само на нас! Това, че Ви харесва си е ваша гледна точка. Ние не насилваме никой! Аз не мисля, че Вашата тема щеше да е толкова успешна, тъй като не толерирате никой! По-добре, че не сте я създала! Съжалявам, но модераторите щяха Веднага да Ви санкционират, поради изказа Ви. Първо се научете как да пишете и тогава се правете на велика!!!

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 23:43 от Zvezdichka77

# 418

Аз съм от 2 дни в темата ,като фен на Мерт / Фират/.Трябва ли да харесвам задължително и Сиран/Афра за да пиша?

# 419
Вече разбрах колко сте толерантни, затова няма нужда да продължавате да пишете и да ми "набивате канчето". Да прекратим "другарския" съд.

seungri, не е задължително, ама помага, за да не те погнат.

Скъпа, Звездичке, аз пиша в още 4 теми и никъде не са ме санкционирали, ама нито веднъж. И какво и е на думата "кенеф" - жаргон си е на тоалетна и идва от арабската дума каниф - усамотeние.

Хайде, със здраве.

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 00:38 от ·٠•Snejka•٠·

Общи условия

Активация на акаунт