Отговори
# 120
  • BG
Асенче, бая пресоли манджата.

Тя дето пресоли манджата е едно на ръка. Бременност ще има, ще бъде и студентка /видях някъде снимки /.

Думите " ялъ" и " чапкън " си имат точен превод. Ялъ означава вила, построена на самия морски бряг, а чапкън означава развратник, или в буквален превод "вилният развратник". В редки случаи се превежда и като развейпрах.

Справка за вилите - в Уикипедия.

# 121
Снеже, Асена говори за Ферит, не за Мерт Wink Пък и нали сме толерантни в темата, всеки може да изкаже мнението си...

Рени, знам за кого говори и именно за това съм написала така, правя разлика между сериала и реала. Да, да, толерантни сме... няма да се обадя повече. Hands Thumbsup

Вивиана, може и да има бременност, не знам. Но според мен снимките, които си видяла, са от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери". Там Афра е Едже, която е бременна.

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 11:27 от ·٠•Snejka•٠·

# 122
Това е моето мнение, радвам се, че съвпада с мнението на хората гласували в класацията. Не говоря за актьора, който изпълнява ролята перфектно!

# 123
Това е моето мнение, радвам се, че съвпада с мнението на хората гласували в класацията. Не говоря за актьора, който изпълнява ролята перфектно!

Добре, обещах да си мълча.  Laughing

# 124
Честита Нова Година! Бъдете много здрави и обичани! Нека тази година да бъде по-добра за всички! Нека нашите Чапкънчета намерят своето място и да се съберат! Според мен Ферит играе и си я обича много! Не мисли да я губи. Много ми хареса чичото, каза всичко на Зерин, без да спестява нищо. Направо паднах, когато посочи какви деца раждат майките😁
Snejka... тук уважаваме всяко мнение, аз например не съм съгласна какво пишете Вие,  но никога няма да си позволя да Ви съдя, защото това е уникална група, която уважава всяко мнение, нали затова сме тук. 🥂🥂🥂🍾🍾🍾🌲🌲🌲🎄🎄🎄

# 125
  • Яко в Матрицата...
Охх, "вилният развратник"... JoyJoyJoy Ето за това говорех, че не е лесно да се превежда... Ама всеки си мисли, че го може.

# 126

Добре, обещах да си мълча.  Laughing
О не, нямах това предвид, любопитно ми е защо мислите, че съм пресолила? Това, за мен, не може да е любов. Затова се надявам да приключи!

# 127
  • BG
Охх, "вилният развратник"... JoyJoyJoy Ето за това говорех, че не е лесно да се превежда... Ама всеки си мисли, че го може.

Е, хубаво де. Буквалният превод е такъв. Очаквам някоя турскоговоряща съфорумка да ни осветли по въпроса как най-точно се превежда.

# 128
Афрошум беним Heart Саблезъбото ми тигърче Heart EyesStuck Out Tongue Winking Eye

# 129

Е, хубаво де. Буквалният превод е такъв. Очаквам някоя турскоговоряща съфорумка да ни осветли по въпроса как най-точно се превежда.
Ми... сигурно сме осветлени вече. Simple Smile

# 130
В първия сезон нали бяха превели и баща му като женкаря от имението 😉
Любовта и омразата се предават от поколение на поколение...част от интервюто на Сейран. Много ми се иска да обърнем внимание колко много детайли и сцени има от миналото на персонажите..та дори дадоха малкия Кязим. Нито един образ в сериала не е напълно прав или грешен в своите избори, за всички е подготвено развитие, искат да ни накарат да се опитаме да ги разберем...толкова много послания...да много различен е от първи сезон, аз лично очаквам изненади, но си мисля, че сценария накрая няма да ни остави с горчив вкус.

# 131
  • София

Не спорите с правилния човек, прочетете поне няколко страници в темата, преди да пишете.

# 132
Добре дошла при нас,Асена!Аз може би съм най-върлият защитник на Ферит в тази тема,но няма да споря
Ако имаш време и желание,прочети моите постове
Моето мнение е съвсем различно,ще се убедиш в това
Е,защо пък да не поспорим?
Ако всички сме на едно мнение няма да е интересно,нали?
А при нас е интересно,готино
Как не са се сетили да докарат визия на Ферит от тази "греховна" снимка ,бе
Направо паднах като я видях-разкош!!

# 133
# 134
Yali Emin Analiz в youtube
Може ли да се има доверие на тези анализи? Звучат доста логично.

Общи условия

Активация на акаунт