Отговори
# 150
Асенче,добре дошла при нас!Добре раздроби Ферит,но ако гледаш сериите когато са в Мармарис,сто процента съм сигурна,че ще раздробиш Сейран!В първи сезон Гюнгер разви характерите и на двамата,намери допирните им точки и се роди голямата любов!Не съм наясно дали си изгледала всички серии от 1-ви сезон.Във втори сезон,обаче,сценарист стана Лейля и още от първата серия направи и от Ферит,и от Сейран пълни  идиоти.Заби и двата образа като пирони в кисело мляко.Така обърка посланията на сериала,че едва ли не толерира насилието,както физическо така и психическо и то не само на главните герои,а на всички,от което феновете бяха изключително вбесени.И за да е пълна какафонията вкара и старата любовница и то бременна с надежда,че това ще вдигне рейтинга.Ама рейтинг нанай!В целия сериал не остана ни един положителен герой!Никаква логика в сюжета и само едно насилие!След общото недоволство и падналите рейтинги отново върнаха Гюнгер,т.с.стария сценарист!Та очакваме,след цялата нелогична и пошла каша която забърка Лейля,нещо да тръгне както трябва!Та характерите на героите се определят и ще се определят от сценаристите,посланията също!В живота,обаче,няма само черни и бели хора!У всеки лош човек има и нещо добро и у всеки добър има и нещо лошо!Много харесвам едно стихотворение на любима моя съвременна поетеса:"Добрите хора лесно се обичат.Магията е да обичаш лошите.С един от тях-най-лошият от всички,да споделиш пробитите си грошове!"Няма да отричам,че и аз съм мачкала емоционално,но въпреки всичко съм обичала,обичам и не бих се замислила ако трябва да защитя любимите си хора,даже не бих подбирала и средствата за защита!Това прави ли ме лош човек?

# 151
  • София
В туитър полудяха и то от един лайк Flushed

# 152
В туитър полудяха и то от един лайк Flushed

Онур е омекнал явно😂

# 153
Мими65,евала,бе момиче!!

# 154
  • Яко в Матрицата...
Започна се с ПР-а... Rolling Eyes

# 155
Не оставяте хората да се порадват Grinning Сигурно погрешка е лайкнал Smirk

# 156
2 седмици няма да има епизод, трябва да се поддържа пламъка на крехкия зрител някак 😂😜

Еве, и аз това се пошегувах, че без да иска, не е разбрал, че я е харесал. 😜 Нали знаете, слагате си телефона в джоба и някакви неща се харесват без да искаш..😜

# 157
  • Яко в Матрицата...
Еве, не е погрешка, баш си е нарочно Joy Но го разбирам човека Heart Eyes

🧿🧿🧿

# 158
Че на другите си колеги не лайква ли постовете? 😁😁😁
Рени, иначе цели две седмици. Трябва си ПР.

# 159
Не, Абдулджелил амджа бил влязъл от телефона на Мерт и харесал поста на Афра. Успокойте се Sunglasses

# 160
  • София
Не, Абдулджелил амджа бил влязъл от телефона на Мерт и харесал поста на Афра. Успокойте се Sunglasses

JoyJoyJoyJoyJoy

Да не се окаже обратното.

# 161

JoyJoyJoyJoyJoy

Може и някоя от многото му гаджета Joy

# 162
  • Ямбол
В Х пише,че фраг 2 на 53 еп. ще бъде пуснат този петък 😉 Ще има шоу значи .....
Скрит текст:
Четох,че Ферит(облечен бил с костюм) и Аби ще ходят на бар там някакво момиче щяло да целуне Ферит,но той  се сетил за Сейро и  я отблъснал,после си тръгнал с друго момиче ,а отвън щяло да има журналисти  и ги снимат

Има видео от снимачната площадка със Суна,Кая и Пърл в имението.
Скрит текст:
Казват,че Суна ще се разведе с Кая
https://x.com/fan_MRD_AS/status/1742526394037309785?s=20

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 19:53 от roxy94

# 163

JoyJoyJoyJoyJoy

Може и някоя от многото му гаджета Joy

Може и въобще да не е разбрал, че е лайкнал 😂😂😂 зуумнал да види по-добре, приплъзнал пръст и без да иска 😁

Рокси, сложи спойлерите в скрит текст, че не всички искат да знаят какво ще става.

# 164
  • София
И аз да помоля за скрит текст Simple Smile

Това на Ермулах е старо, не знам защо го завъртяха в туитър като скрийншот, той нищо не е писал.

Общи условия

Активация на акаунт