Отговори
# 300
Ками,
Скрит текст:
първите спойлери за момичето бяха, че е дизайнерка. Ферит уж щял да бяга след нея за рисунките й Head Band Ама къде ги намира и той такива талантливи в бара значи Grinning

Доколкото разбирам от спойлерите, планът на Ферит включва само отмъщение на Сейран.

Белки и Афра се яви на снимки вече, че каквато е непрофесионална, една седмица я няма по сетовете  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 301
От къде тази страст към работата и рисунки изведнъж от Феро Rolling Eyes
Joy

# 302
Ками,
Скрит текст:
първите спойлери за момичето бяха, че е дизайнерка. Ферит уж щял да бяга след нея за рисунките й Head Band Ама къде ги намира и той такива талантливи в бара значи Grinning

Доколкото разбирам от спойлерите, планът на Ферит включва само отмъщение на Сейран.

Белки и Афра се яви на снимки вече, че каквато е непрофесионална, една седмица я няма по сетовете  Stuck Out Tongue Winking Eye

Ами умно ни е момчето ! Добре се ориентира. Любов , любов , ама и рисунките някой трябва да ги пипне допълнително. Кой каквото може , това пипа.

# 303
Кога се очаква да пуснат втори трейлър към 53 епизод? Инстаграм профила на сериала ли са първи?

# 304
Кога се очаква да пуснат втори трейлър към 53 епизод? Инстаграм профила на сериала ли са първи?

Различно ,аз си мисля ,че ще го пуснат след серията днес,тоест към 23часа

# 305
  • София
Малко клюки от Онур Акай Stuck Out Tongue Winking Eye

"Афра и Мерт са все още гаджета. Никой не може да твърди обратното. Ако бях на мястото на Афра или Мерт, нямаше да ме интересуват рейтингите или продуцентът."

# 306
Е как няма да се интересуват от рейтинги и продуценти като Шнура им дава заплати 😁

# 307
  • Яко в Матрицата...
Ох, феновете спряха, Онур Акай ли се включи... JoyJoyJoy Билалчо не се е ли е изказал днес?
Да започва вече дизито, че да спрат с реала...

# 308
Скоро Мерт щял да  има снимки за някакво списание Heart Eyes

Рибата щяла да ревнува от Невра JoyJoyJoy

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 15:17 от Kirilovaa98

# 309
Чета коментарите, и си мисля за Ферит, и тези които го защитават, че бил объркан, не бил манипулатор. Аз ако съм на мястото на Сейран щях да му простя до момента, в който той я изостави на пътя пред онази къща, запали колата и дим да го няма. Загрижен бил, ама извинете! Това не беше нито мъжка, това дори не е човешка постъпка. И точно тогава Сейран й кипна келя, налетя на баща си (той пък как я намери?) и изсипа всичко, което носеше в душата си в предаването пред журналиста.
Аз бих постъпила по същия начин като Сейран в тази ситуация. Тя е трудна, да, може би прекали на моменти, но не е изоставяла Ферит в беда. А той я заряза .... Ако се беше върнал да я търси, беше съжалил за постъпката си, може би малко да смекчи нещата, пък той се прибра в имението да глади корема на Пелката.

# 310
Чета коментарите, и си мисля за Ферит, и тези които го защитават, че бил объркан, не бил манипулатор. Аз ако съм на мястото на Сейран щях да му простя до момента, в който той я изостави на пътя пред онази къща, запали колата и дим да го няма. Загрижен бил, ама извинете! Това не беше нито мъжка, това дори не е човешка постъпка. И точно тогава Сейран й кипна келя, налетя на баща си (той пък как я намери?) и изсипа всичко, което носеше в душата си в предаването пред журналиста.
Аз бих постъпила по същия начин като Сейран в тази ситуация. Тя е трудна, да, може би прекали на моменти, но не е изоставяла Ферит в беда. А той я заряза .... Ако се беше върнал да я търси, беше съжалил за постъпката си, може би малко да смекчи нещата, пък той се прибра в имението да глади корема на Пелката.

Шехо каза на Кязъм къде се намира Сейран

# 311
А Шехо как разбра къде е и защо знаеше, че Сейран я няма?

# 312
А Шехо как разбра къде е и защо знаеше, че Сейран я няма?

Това не стана ясно. Поне аз не разбрах. Шехо не е случаен....Има някакво тъмно минало според мен. А и Нюкет каза "Много бързо я намери ", имайки предвид Сейран. А това, че я няма Сейран сигурно го е разбрал от Зерин или Нюкет, а може и по друг начин.

# 313
На същото мнение съм !

# 314
Куфарите на Ферит 😁
Пишат че това е Невра..
https://vm.tiktok.com/ZGe2quVnR/

Скрит текст:
Ферит щял да е откаран в полицията пиян и ще се обади на Сейран да го вземе... 🤣🤣
Ще имало сцена между Ферит, Невра, Сейран и Пелин Joy

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 17:14 от Kirilovaa98

Общи условия

Активация на акаунт