Отговори
# 495
# 496
Снеже , толкова тънко и нескопосано се опитваш да се закачаш с феновете , че просто няма на къде.
Грам не разбирам хора , които това ги забавлява.
Влизам сутринта , сумати постове .. викам си , ей нещо е станало .. а то махленски разправии.
Честно , ако не ви кефи сериала , ако не ви кефят главните герои , няма нужда да сипете негативни коментари.
Толкова приятна беше темата , всеки споделя какво е разбрал , прочел , какво мисли по сериите , а не такиеа глупости.
А и Снеже , Буче й се радвай ти .. на нас с едната си тъпа физномия не ни е интересна.Нищо против момичето , може да е много готина в реала , ама просто за тази професия не става.

# 497
Добре, мила Марбела, благодаря ти за мнението. Ще продължа да се радвам на Буче и тук.

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 12:13 от ·٠•Snejka•٠·

# 498
  • Яко в Матрицата...
Мерт е като избягал от психиатрията тук Joy

# 499
Дето се вика, селото гори, лудите се забавляват Joy

Аз пък мисля, че Ферит предпазва Сейран от мъстта на дядо си. Да, много й е сърдит и ядосан, но не иска да пострада. Ако й се случи нещо, ще забрави хамсии, дизайнерки и всякакви нощни пеперудки. Но иска и да й натрие носа, разбира се. Ще го видим още в следващата серия, белли Smirk
Отделен въпрос е, че се опитва наистина да гради някакви негови игри, според игрите на другите, както каза на Суна.
За Суна мисля, че не е очаквала да използват снимки от разговора й със Сейран, даването на парите...
Не мисля, че ще участва в такъв мащабен план срещу сестра си.

Тези тъпаци ще използват и тази красива сцена, както стана с пръстена.
Ферит точно балони трябва да подари на Невра Head Band

https://twitter.com/maviadazul/status/1743533210875633765

# 500
  • Яко в Матрицата...

# 501
Рени, молба към теб. Можеш ли да кажеш точно какво казва Сейро в края на клипчето.
"Може би ти ще ни се отразиш добре, дете"?
В този смисъл го разбирам, че се обръща към вече съществуващо такова.

# 502
  • Яко в Матрицата...
Рени, молба към теб. Можеш ли да кажеш точно какво казва Сейро в края на клипчето.
"Може би ти ще ни се отразиш добре, дете"?
В този смисъл го разбирам, че се обръща към вече съществуващо такова.
Да, така казва.

# 503
Добре, мила Марбела, благодаря ти за мнението. Ще продължа да се радвам на Буче и тук.

Между другото,като че ли Буче изглежда по-добре от "новата"!Оная много опната бе,новото "барби" от конвейра на  пластичната хирургия,като гледам и не много успешна!Тая поне има по-малко корекции и още не е замязала на поредната "еднояйчна близначка"!

# 504
За мен сценаристите все пак вървят в избраната посока и защото е сериал има разтягания,които явно са интересни щом все още гледам…гледах паралелно и Айле,но го зарязах…
Да не забравяме каква беше другата опция за Сейран,а именно да остане в имението при Ферит и да наритва сутрин обед и вечер любовници,лели и прислужници…Е,колко от вас биха останали?

# 505

🔥🔥🔥😍😍😍😍

Рени-защо обиждаш така Мерт сега.... Joy

# 506
Някой ме пита за Озан по нагоре освен че е човека на аватара ми. Страхотен пич и колега като цяло в момента играе в сериала по Канал Д като си партнира със Салих Бадемджи и Хазал Субашъ.

Скрит текст:

Любима визия... ❣️🙈

# 507
За мен сценаристите все пак вървят в избраната посока и защото е сериал има разтягания,които явно са интересни щом все още гледам…гледах паралелно и Айле,но го зарязах…
Да не забравяме каква беше другата опция за Сейран,а именно да остане в имението при Ферит и да наритва сутрин обед и вечер любовници,лели и прислужници…Е,колко от вас биха останали?
При тези обстоятелства не бих останала и не бих се върнала повече там.
Ако Феро си беше казал всичко още в началото ,с удоволствие бих останала и бих им разказала играта на всички.
Тук въпросът за мен е в доверието. Щом не му вярва и той на нея , за каква любов ,че и борба за нея говорим.
Няма любов , когато ти нараняваш другия и то умишлено /визирам и двамата/. Но филм да става.

Аз съм за естетическата хирургия , когато се налага. Иначе съм твърдо против , млади момичета  да се корегират така , че да не можеш да ги различиш. Но това е също бизнес и то доста поцъфтяващ. Тази реклама в соц медии и ефира води до това уеднаквяване и обезличаване.

Скрит текст:

Еее  Диди , Озан е друга бира. Страхотен е !

# 508
Еви, това не е ли от сцената, когато седеше на една пейка и видя дете с хвърчило?

# 509
Ками❣️✍️ той е класа просто. Сега се чудя за Камъка че даже и походката си е сменил и пак си личи класата му. 🤷‍♀️
Но след Дженк в ЗИ не му се играе нещо което да го изтощава защото целия беше се отдал на образа и бяхме УАУ фандомно за някои сцени.
Много обичам едни думи които беше казал на едни фенчета.
Цитирам :Непременно ли като обичаме единия трябва да мразим другия? Обичайте всички! Обичта ще ни спаси...
Много добре ди спомням как се ходеше на сетовете на Авшар но не изтичаше почти никаква информация за сериала ама за реала беше...

Много харесвам това интервю на Рами.

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 13:14 от x BlackRose x

Общи условия

Активация на акаунт