Отговори
# 510
Ферит играе само за себе си. Не е имал и няма никакво намерение да защитава Сейран от Халис. Интересно какво е очаквал да направи Гюлгюн, след като я използва, за да е близо до Сейран? Да го прегърне и да каже: "Браво, мама! Точно така се прави!" Rolling Eyes Гюлгюн има голяма вина към Ферит, но това не означава, че не трябва да му казва истината. Да, може би трябва да седне и отново да се опита да говори с него, но и тя е човек. В момента вижда само как синът ѝ си отмъщава на жената, която твърди, че е обичал. Защо отмъщава? Защото иска да изчисти името на Корхан? Не, разбира се! Иска деде да го обича.
Добре,съгласна съм и с твоето мнение!Но когато стана злопулуката с Фуат и всички обвиняваха за това Сейран,единствено Гюлгюн и каза тогава да отиде при Ферит,защото Фуат е загинал заради тяхното щастие.След раняването на Ферит обаче,същата Гюлгюн обвини Сейран за неговото състояние и я гонеше и проклинаше в болницата и след сватбата не си помръдна пръста за да я защити.Едва когато попадна в нейното положение,изоставена на улицата,унизена,без дрехи дори,т.с. "влезе в обувките" на Сейран,се случи нейната "метаморфоза"!И аз се радвам за това!Гюлгюн най-сетне вижда грешките на сина си!Докато Есме,само се "гордее" с дъщерите си,/отбелязвам "дъщерите си",не "дъщеря" си,защото успеха на Суна е доста съмнителен и под въпрос,/а не прави нищо дъщерите и да се гордеят с нея и усещат нейната подкрепа.Те,двете,повече се притесняват за нея отколкото тя за тях!Зерин може да е всякаква,но е плътно до дъщеря си и абсолютно я подкрепя дори и в грешките и!Това,разбира се,е абсолютно криворазбрана майчина обич, зависи от интелекта,но всичко го прави за да бъде дъщеря и щастлива по начина по който тя го разбира.Относно Ферит,не съм съвсем убедена,че иска само деде да го обича.В първи сезон видяхме какво правеше Ферит за да го обича деде.Ожени се по принуда,лъжеше за снимките излезли в пресата,използваше като параван брака си.Сега,обаче положението е различно.Той сам го каза,няма да съм "пешка"!

# 511
Тери, тази сцена е Hands Metal Просто ми направи впечатление самото построение на изречението.

Афрош я очаквали да снима за Нетфликс Италия Sunglasses

https://twitter.com/yalicapkinieng/status/1743574957731295402

# 512
Ама както пише един мой любим поет  :

Мъжът се затъжи за жената и прегърна друга жена.
Жената се затъжи са мъжа и прегърна липсата му!

Джамал Сюрея

Само дето за съжаление на жените им дават определения, ако се хванат за друг а на мъжете не. Ако трябва да сме коректни и ако имаше мъжки к****, както хората биха окачествили една жена, то Ферит си е бил баш това. Защо хората се възхищават на чар и манипулация при един мъж за да ги върти жените колкото му скимне? Има бол сериали, в които чапкънството на мъжката главна роля се подминава и се очаква от женската главна роля да премълчи и да приеме грешката му. Ако вземе пък да му държи сметка ( повече от минималното), тя биде почернена.

# 513
Да попитам, какво означава съкращението- т.с.?

# 514
И аз искам да питам кой е Онур, който написа, че са още гаджета? Продуцентът ли? И същи къде могат да се гледат интервюта на Афра и Мерт с превод? Или поне на английски? И тази реплика на Сейран за съществуващо дете, значи, че е бременна ли? Какво унижение само ако е бременна и има такава сцена в мола, както се разправя...шок..
 Благодаря, момичета Simple Smile

# 515
  • София
И аз искам да питам кой е Онур, който написа, че са още гаджета? Продуцентът ли? И същи къде могат да се гледат интервюта на Афра и Мерт с превод? Или поне на английски? И тази реплика на Сейран за съществуващо дете, значи, че е бременна ли? Какво унижение само ако е бременна и има такава сцена в мола, както се разправя...шок..
 Благодаря, момичета Simple Smile

Онур Акай е журналист. Но това, че не са се разделяли го писа и този със спойлерите снощи. Той се появява напоследък, пише неща и си изтрива профила. Освен, че писа, че не са разделени, писа, че Онур (продуцента) е накарал Афра да изтрие снимката на Мерт. Писа още, че им плаща високи заплати, за да си мълчат...
Вчера попаднах в туитър на този запис на Мерт, с английски субтитри
https://twitter.com/_okyanustakiblt/status/1723745565291262433

Има доста преведени неща в интернет, май основно в тик ток.

# 516
Здравейте!

Честит празник на тези, които имат имен ден днес! Честито Богоявление! Бъдете здрави!

Ферит и Сейран отраснаха заедно. В това тяхно общо съжителство израснаха като характери, по-точно си опознаха характерите, обиждаха се ожесточено, сърдеха се, обичаха се, познаха се, сърцата им се срещнаха, това няма как да е краят. Оттук насетне зависи кой как ще доизгражда характера си, защото и двамата попадат в различни среди, които не са така контролирани от Халис ага. Привидно Ферит е контролиран от дядо си, но считам, че той разбира много добре какви жертви му се вменяват и надали ще им се предаде. Затова той почва своята игра и тя е повече срещу дядо му и неговата хегемония над живота му. Ферит е умен и креативен и знае как да постъпи.
Но когато става въпрос за Сейран губи контрол. Тук ми е интересно как ще преодолява желанието за този контрол над нея, като знаем, че тя няма да се даде. Започва според мен голямата битка между двамата. Тя ще бъде на полето на изкуството и бизнаса с бижута.
Според мен новата и Сейран ще се обединят срещу бизнеса на Ферит. Там някъде ще са престрелките помежду им.
И понеже много добре се познават ще има големи изненади в сблъсъците им, докато не стане с някой от тях нещо драстично, или катастрофа, или застрашен живот, или бременност. Тогава сърцата ще им подскажат, че се обичат.
Това е моят "сценарий" за сериала и за Сейфер.

# 517

т.е означава тоест

# 518
  • София
Всъщност Онур Акай и статия е написал, щяло да има повече подробности утре

https://onurakay.com.tr/yazarlar/onur-akay/afra-saracoglu-ve-mer … -demir-aski/1184/

# 519

https://onurakay.com.tr/yazarlar/onur-akay/afra-saracoglu-ve-mer … -demir-aski/1184/

Добре ,а на този Онур мкже ли да се вярва?

# 520
  • Яко в Матрицата...

# 521
  • София

Добре ,а на този Онур мкже ли да се вярва?

За него на знам, но за този със спойлерите е много възможно да е прав Simple Smile
Така и така сме на тази вълна, този с най-верните спойлери в инстаграм го написа същото, но под публикацията на Афра, която Мерт хареса.

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 23:51 от MysteryG

# 522
т.с. - то ест,

# 523
Мистери, яваш, че ще има нервни кризи Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега чета в туитър част от биографията на Джигдем Камер, прототипът на нашата Сейро.
Та там пише, че тя има значителен принос в изработването на продуктите и играе важна роля в превръщането на Атасай в най-уважаваната марка в сектора.
През 2015 година предава поста на главен изпълнителен директор на сина си Атасай Камер, в момента е член на Управителния съвет.

Преди дни ми се мерна нейна снимка с пръстен, досущ като пръстена на Сейферите.

# 524
  • Яко в Матрицата...
Онур Акай наистина беше от първите, които писаха, че АфРам са двойка в реала. Малко пресоляваше манджата с романтика и годежи, но не мога да си кривя душата, че е лъгал много Joy

mimi, тоест е една дума Wink

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 16:46 от Reni 🧿

Общи условия

Активация на акаунт