Отговори
# 540
Ама доколкото разбирам, ти имаш информация какво искат и как ще ръководят живота си Grinning

# 541
Ама доколкото разбирам, ти имаш информация какво искат и как ще ръководят живота си Grinning
Нямам информация. Има хора ,които управляват кариерата и личния си живот,а има и такива ,които се оставят на случайности и емоции.В този жесток бизнес ,където от действията ти зависят екипи и продукции за милиони и ще залагат САМО на предвидими и отдадени на професията хора  е лесно да се предположи какво  се очаква от амбициозен актьор.Ако  Мерт и Афра се обвържат и оженят преди 35 ,офертите за тях ще спаднат с 90 %,особено ,ако желаят роли в любовни драми

# 542
Впрочем от снощи ме глуждае това име Невра, аджеба какво означава? На мен ми е много странно, предвид че имената имат някакво значение - Невра какво е ? Аз на този етап го свързвам, че ще ни лази по нервите. Grinning Въпреки че някой предполагат да не би да стане приятелка и поддръжничка на Сейран.

# 543

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 18:29 от x BlackRose x

# 544
  • Яко в Матрицата...
Невра означава "яркост, бъди ярък, блестящ"...
Ето оригинала:
Скрит текст:
Nevra, Arapça kökenli bir kız ismidir. Nevra, parlaklık, ışıklı olma ya da çiçek anlamlarına gelir. Nevra isminin anlamı ışıklı olma ya da parlaklık demektir. Diğer anlamı ise beyaz çiçek demektir ve anlamı dolayısıyla sık sık tercih edilir.
Второто значение е цвете, бяло цвете.

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 18:31 от Reni 🧿

# 545
Благодаря за разяснението! Flowers Bouquet

# 546
В отговор на Зори.
На мене ми е един от любимите моменти този с първата гривна на Ферит

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 20:30 от Екатерина Павлова

# 547
Нямам информация. Има хора ,които управляват кариерата и личния си живот,а има и такива ,които се оставят на случайности и емоции.В този жесток бизнес ,където от действията ти зависят екипи и продукции за милиони и ще залагат САМО на предвидими и отдадени на професията хора  е лесно да се предположи какво  се очаква от амбициозен актьор.Ако  Мерт и Афра се обвържат и оженят преди 35 ,офертите за тях ще спаднат с 90 %,особено ,ако желаят роли в любовни драми

А  кой е казал , че това ще стане Grinning
Афра в рамките на месец има 2 изявления , че няма връзка с Мерт и е много щастлива сама  Ето ходи си на развлечения с приятели в Барселона Посрещна НГ с тях
Например,  Афра има много фенове и в ТТ (Х) и в инстаграм , които вярват само на нейните думи
И да ,  като започваше сериала беше във връзка от 4 год Дали са я одобрили , защото няма никога да се ожени за приятелят си с , който живееше в един дом , а и може и сгодена да е била . Фандома от 1,5 год какво ли не преживя Grinning Да не говорим , че сега сме и в симулация на 2 -те вселени Joy

# 548
Моя клип стои наполовина както се казва музата ми изчезна да го направя ,но ще го направя.
Обещала съм си ,че това ще е и последното което ще направя.

Но като замисля колко съм започвала преди и на други двойки и
 ей така са си оставали не завършени , но ще го направя сигурно.

https://www.youtube.com/watch?v=Kmhj11hYQWc

# 549

А  кой е казал , че това ще стане Grinning
Афра в рамките на месец има 2 изявления , че няма връзка с Мерт и е много щастлива сама  Ето ходи си на развлечения с приятели в Барселона Посрещна НГ с тях
Например,  Афра има много фенове и в ТТ (Х) и в инстаграм , които вярват само на нейните думи
И да ,  като започваше сериала беше във връзка от 4 год Дали са я одобрили , защото няма никога да се ожени за приятелят си с , който живееше в един дом , а и може и сгодена да е била . Фандома от 1,5 год какво ли не преживя Grinning Да не говорим , че сега сме и в симулация на 2 -те вселени Joy

Нали ниой не си представя ,че Е ВЪЗМОЖНО утре някоя девойка  или младеж да заяви ,че има/имал по време  на снимките връзка с един от двамата.Нали се сещате ,че загубите ще са милиони.Рейтинга също ще се сгромоляса.
Нямам съмнения ,че пи-арите на продукцията управляват всички публикации за -от  двамата .НЯМА" случайни папарашки"- снимки ,публикации и лайквания .Това не е история на съседски момиче и момче и няма как не -планирана публикация да нарани интереса на сериала

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 19:36 от seungri

# 550
Уважавам ДИЗИЛАХ ,но това за мен е подигравка с зрители и гледащи.

Поставя Афра на трета позиция след Ханде Ерчел и Демет Йоздемир

При мъжете положението е следното
1- Керем Бюрсин
2- Рамо
3- Бурак Дениз

# 551

1- Керем Бюрсин
2- Рамо
3- Бурак Дениз

Комшиите обичат клюки, интриги, сеир да гледат. За Ханде- "скандална" е с многобройните си връзки. Мое мнение, въобще не бих я сложила в класацията, не я харесвам, като актриса.

# 552

1- Керем Бюрсин
2- Рамо
3- Бурак Дениз

Комшиите обичат клюки, интриги, сеир да гледат. За Ханде- "скандална" е с многобройните си връзки. Мое мнение, въобще не бих я сложила в класацията, не я харесвам, като актриса.

Личния живот на девойчето грам не ме касае иншаллах да се ожени за Хакан Сабанджъ и да се откаже от това да е на екрана просто не става освен да ми рекламира кремчета и шампоанчета.Актьорството е много далече от това момиче не я харесвам да не коментирам ,че ме биеше ток когато Керем тръгна с нея защото и той ми стана същия като нея в очите.Не става просто момичето за Демет нямам лоши наблюдения въпреки,че не е моето отново.Пънар Дениз,Бурджу Й и Джемре Байсел нямат работа по дъната.Афра за тази година ако гледаме можеше да и даде и първата позиция а не на кой силикона най-много му е харесал/а.
И веднага ще има някой който да ме захапе и затова да поясня - не мразя девойката /безлична ми е./

# 553

1- Керем Бюрсин
2- Рамо
3- Бурак Дениз

Личния живот на девойчето грам не ме касае иншаллах да се ожени за Хакан Сабанджъ и да се откаже от това да е на екрана просто не става освен да ми рекламира кремчета и шампоанчета.Актьорството е много далече от това момиче не я харесвам да не коментирам ,че ме биеше ток когато Керем тръгна с нея защото и той ми стана същия като нея в очите.Не става просто момичето за Демет нямам лоши наблюдения въпреки,че не е моето отново.Пънар Дениз,Бурджу Й и Джемре Байсел нямат работа по дъната.Афра за тази година ако гледаме можеше да и даде и първата позиция а не на кой силикона най-много му е харесал/а.
И веднага ще има някой който да ме захапе и затова да поясня - не мразя девойката /безлична ми е./

Така е за Ханде-, не блести с талант, но за мен и Демет има още да учи.

# 554
Моя клип стои наполовина както се казва музата ми изчезна да го направя ,но ще го направя.
Обещала съм си ,че това ще е и последното което ще направя.

Но като замисля колко съм започвала преди и на други двойки и
 ей така са си оставали не завършени , но ще го направя сигурно.

https://www.youtube.com/watch?v=Kmhj11hYQWc

Музата е на хоризонта.😀 Едно бяло цвете ще ни огрее всички съвсем скоро и ще осветли пътя на ГГ, че и на нас покрай тях. 😉

Аз лично се надявам (поне малко), тази Невра да я вкарат все пак в подкрепа на Сейран и то не като катализатор да ми/ни лази по нервите, ами като жена, която не и текат лигите по Ферит, а вижда положението на Сейран и и съчувства като жена и жертва. Няма как да е пропуснала репортажите и интервюто.
Пелин навремето грам не се впечатли от положението на пребитата и принудена да се омъжи Сейран, но Пелин и е психично болна и обсебена от Ферит. На нея не и пука за собствените и страдания, та камоли ще и пука за страданията на други жени. Тя както си каза правилно, не иска да е щастлива, иска Ферит (на късо казано).

Блестящата китка дано не е поредната лека, а да излезне силна жена. Очевидно е, че има самочувствие. Дано има и стойност и стил. Айде бакалъм.

Общи условия

Активация на акаунт