Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Януарска вещерска и спортна

• 102 705
  • 2 652
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Баш в момента не ми е смешно. Яхнала съм метлата. Дадох дори ултиматум - или прави нещо, или спира тренировките и става обикновен тийн и да си мрънка. Или да се стяга, тя си избира. Аман от дървената ѝ философия. На фльонги сме се завързали с баща ѝ да си следва тя мечтите, да ѝ помагаме, да се чувства добре.
Утре ще ми мине, но днес и МН успя да пострада. Много непредпазливо успя да ме попита ЗАЩО съм сложила в миялната едикои си чинии, които били на плота. Върху кърпа. Той ги бил измил. И то точно след скандала с щерката ме пита, бе. Смелчагата ми той.
Все пак да похваля щерката, че си ми е много умна, хубава и добра, но и Асан е хора и се нуждае от ремонт на домашните.

# 166
О, Кло, много ти благодаря за отделеното време да провериш! Полезна информация, сега ще кажа на мама.

Мьос, взаимно е.
Разбирам за възрастните родители. Нашите все още не са толкова възрастни, моята майка още работи, но виждам, че й става все по-трудно. На свекини също. Няма как да не ги мислим, да не се притесняваме и да не ни е свито.
И Лан разбирам, но точно това не бих определила като слабост. Едно време МУ много искаше да заминем в чужбина и една от причините да съм против бяха именно близките, наред с други мои черти, които вече с чисто сърце бих квалифицирала като слабост Simple Smile

Вчера явно много хора не работеха, беше спокойно по улиците и в магазините. Днес лудницата е на макс, навсякъде.

# 167
  • София
Мили момичета, стоя на една пейка в квартала и лея сълзи. Сълзи от радост, защото нашето уютно виртуално пространство ме срещна с едни ангели. Вие си знаете кои сте. Няма да изнеса имената ви извън анонимност, ако не дадете съгласие да го сторя, но докато ръцете ми треперят така не мога дави пиша на лично, защото не успявам да ви посоча като получатели едновременно на едно съобщение, затова го пратих само на една от вас . Тук я моля да го сподели с останалите три ( дано не обърках бройката от вълнение).
Твърде добри сте, а аз съм твърде недостойна за вашата добрина. Не очаквах това, което е пред мен в момента. Не мога да го приема. Чувствам неудобството, благодарност, радост... Букет от чувства, които не мога да изредя. Знам единствено, че нямам право да го приема.

В нашата тема не за пръв път срещам добрина. Върнах си вярата в доброто. Все още има добри хора, с най-невероятното е , че по някаква причина част от тях са решили да насочат добрината си към мен. Благодаря! Бъдете благословени вие и семействата ви!. ❤️🍀 А аз ще поема ,,щафетата" и ще предам доброто нататък.

# 168
Панди, както обидите, хейтът, злонамерените реплики не трябва да се подминават, а секундално да се изсичат до корен, за да не се трупа гняв и огорчение, така пък за доброто трябва да се говори! Много, напоително и с благодарност, за да се превърне във вайръл. И да зарази много хора! Ако не е много лично, можеш да разкажеш с няколко думи, какво те е трогнало до сълзи, за да се зарадваме и ние. Аз въпреки, че съм се превърнала в закоравял циник и ми дреме на пантофа за хорския дебелизъм, имам място в сърцето си, което оценява благородните жестове. И най-вече изпитвам признателност. Един дребен  жест и добра дума, могат да отмият циничната ми обвивка, та разкажи, може да е пречистващо и вдъхновяващо. Доброто е заразно Heart

# 169
Напълно съм съгласна с Карамела! Не е хвалба това, а да дадеш добрия пример, а начин да замислиш дори един човек!

# 170
Панди, толкова мило си го написала, че чак и на мен ми потекоха сълзи.

Марул, ако наистина си е негово, има право да си разхвърля, и да си прави каквото си иска, а ти не трябва да му оправяш нещата. Все пак, зависи какво сте се разбрали.
На мен пък майка ми правеше фасони, че нямало да идва у нас, не било подредено според нея. Ми, ако ще Simple Smile.

# 171
Панди, много се радвам за неочакваното щастие! Надявам се да разкриете историята и тук Heart

Бър, извън дразнещия елемент, като ти е на главата, сега им е паднало да драматизират и да се изживяват като център на вселената. После като ги поочука животът, мама меси, тати носи, ще остане само приятен спомен. И аз днес бойкотирах “дай това, дай онова, поръчай суши и няма да ходя на вечеря у баба, нищо, че за 10 дни обикаляне по моловете още не мога да похарча това, което ми дадоха.”

# 172
  • София
Пуберите са отделна вселена. Всеки с драмите си. Всеки път, като яхвах метлата, дишам дълбоко, вадех снимки и си спомнях аз какво чудо бях. Помага, ако не на тях, на мен, да се съхраня психически 🤣.

# 173
Панде, радвам се, че си срещнала Добрина. Hug
Между другото, лилавото се съчетава много удачно и със зелено, и със сиво, с оранжево дори! Благодатен за комбинации цвят е, стига да му отива на човек. Разбира се, тук опираме до нюанси и т.н., но аз говоря за стандартното студено наситено лилаво.

Мьос, за съжаление, новината в един момент пристига. И без значение кога и къде- никога не си достатъчно добре подготвен за нея.

# 174
Панде, много яко 🤗

Много красива снимка от щерката

Скрит текст:

Която снимка ми напомня да попитам къде е ДобрЕ? От миналата година се каня да запитвам 😁 Няма кой да ни организира да си наречем датите 😐

Днес се прибира фърчильотката..По случая спретнах брауни, това искаше, и мусака..
Сега се опъвам на миндера.
Моят тийн чак не смея да похваля, но...улегна сякаш пу, пу...Дали работата от училище така му въздейства, дали някакви наченки на житейски опит...няям идея, но и не ме интересува. Важното е, че всички сме доволни 😆
Ще попочина малко..

# 175
Панде, за добрините трябва да се говори!Радвам се,че изпитваш хубави емоции!
   Алекс, все още не е влязъл във владение, официално така да се каже.Имаме уговорка да има ред, защото понякога ползваме горната кухня и дневна. Както примерът с дружката ми-искахме да си останем насаме.У нас бяха големите с внучката, свекър ми е тук....
   Както и да е, измрънках.
Бър, точно днес си мислех, по повод споделено от приятелка, че няма да търпи изблиците на дъщеря си, да си проявявала фасоните на други място.Е къде да е това място?! Нали семейството и домът са нашата крепост.

# 176
Егати нелепиците днес в тоя форум, няма къде да се завърти човек.

Пак ми се появи кашлицата. Но пък ендото отсече, че всичко е точно.

# 177
ТцЪ, да ми се крещи насреща, да ми се изтерясва, да се използват псувни и грозни думи от децата ми пред мен не раз- ре- шавам. И слава бог, парирала съм тези пориви на момента и мига, тъй щото да ден днешен се спазва. Аз само мога да цирикам 😁 Запазено, придобито и защитено право с годините 😁 Физиономии могат си правят колкото искат.. разбрали са, че не ми минават. Ако искат да крещят, обиждат или там каквото… има гора, психолози и празни стаи.. все някъде. Не съм ги родила, гледала, за да ми крещят или подобия.. камо ли врати да ми се тръшкат. Никога не е билО. И като съм чувала подобни споделяния.. съм чукала на дърво.. Защото съм сигурна, че ще отвърна подобаващо на подобно поведение.. и не отговарям.

# 178
  • София
Аз явно съм най-зла. Не давам и сайд ай да ми прави, а да ми крещи, истерясва  и обижда (кво?) - няма как да стане.
Търти, уникална снимка. Поздрави на фърчилотката от тетка ѝ Бър.

# 179
За това бой, къпане със студена вода и спортуване на открито в гадно време ! После ще оценят като дар свише топлата храна и наличието на отоплена спалня.
Уви, консуматорското общество и поведение създават много грешни представи.

Общи условия

Активация на акаунт