Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Януарска вещерска и спортна

• 102 708
  • 2 652
  •   1
Отговори
# 180
  • Mediterraneo
Бърле, нищо не казА за билетите за Р. и твойто мъж. Зарадва ли се, че ще пие бира с мен?

# 181
  • Пловдив
Ре, и аз гледам снимки, ама си спомням кат малък къв хубав ми беше Blush
Не е бил никога палав, пу-пу, сега пак не мога да се оплача...самооо понякога Stuck Out Tongue Winking Eye и то се дразня за глупости като това, че не ще да се бръсне, облича черни дрехи и т.н...

13сче, страхотно кадро! Браво!

Уж нямаше да хортувам, ма на... уморено мий. Изпиват ми тока тия Confused Не искам така...

# 182
Лан, направо бой с пръчки на голо (да, това го прочетох в една друга тема)! Какво ще ги разглезваме с храна и собствена стая, я!

# 183
Лан, направо бой с пръчки на голо (да, това го прочетох в една друга тема)! Какво ще ги разглезваме с храна и собствена стая, я!
Аааа това е похват от пансион за благородни девици.
Може по-културно : в ъгъла, на колене върху ронена царевица и да чете на глас Ж. Ж. Русо. Wink

# 184
Ха, и аз получих неочакван подарък от любимо виртуално другачре! И аз не мога да не се похваля и да изразя блгодарността си от милия жест, който ми направи едно любимо същество, с което се намерихме в тази тема. Получих пакетче, което беше подредено с толкова старание и вкус и любов, че стопли сърцето ми и подскочих като малко момиченце.
Платон е казал - Бъди добър с хората, защото всеки, когото срещаш, води тежка битка.''
А тази добра душа, освен с красиви и лични предмети, ме трогна най-вече с жеста, че е помислила за мен и е поискала да ми достави радост, във време, в което имам нужда от топлина и внимание!
Малките жестове ни правят големи хора, и топлят като родопско одеяло в студена снежна нощ! Те са като пера на криле, които те карат да летиш. Те са всичко, което дава смисъл на  на живота!
Благодаря за безценния жест и най-вече за виртуалното приятелство и подкрепа, любимо екзотично цвете Heart

# 185
Ронена царевица?! Къде останаха добрите стари черупки от орехи?
А добър вечер.

# 186
  • Пловдив
Абе в правилната тема ли съм? Grinning От вещерска такава стана на феите носещи радост Simple Smile

# 187
И аз за ореховите черупки се сетих 😬.И нямаше да ги знам,ако съученичка не беше разказвала за тях.От първо лице 🤦🏻‍♀️
Подаръци, услуги,хубави хора има из форума.Но най-хубаво ми беше от проявена загриженост,рамо и безценни съвети,в труден период!Пак ѝ благодаря,тя си знае 🤗

# 188
  • София
Наистина много Хора, благородни. Помогнаха на нас, а някои и до днес ми помагат. 🙏

# 189
  • София
Бърле, нищо не казА за билетите за Р. и твойто мъж. Зарадва ли се, че ще пие бира с мен?
Ииии, Тарте, зарадва се! Даже пита два пъти заедно ли ще пътуваме. Явно първият път не е чул къде сте вий, къде сме ний. Stuck Out Tongue Winking Eye
Седи и рови за билети, чуди се дали да не правим екскурзия с кола, къде по пътя да спираме да гледаме рода по френско. Та така.

Предвид, че моята щерка е на 17, работи вече, има сериозно гадже и най-важното - експлозивен удар, как баш предлага Лан да я набия? Joy У нас говорим, не се бием.

# 190
Вещици под прикритие Simple Smile

# 191
Абе в правилната тема ли съм? Grinning От вещерска такава стана на феите носещи радост Simple Smile
В правилната. То някои никога не сме били ни вещици, ни баби Яги на тояги🤣

# 192
  • Пловдив
В правилната. То някои никога не сме били ни вещици, ни баби Яги на тояги🤣
м да...знаех си Wink

# 193
Мило ми стана като ви чета. Heart

# 194
Мистева, ма вЕрно се филмирВаш за глупости. Остави го да си се бръсне когато си прецени и да носи каквото си реши. Ще му писне, споко. Даже ако не бучиш, ще е още по- бързо. Grinning

За това бой, къпане със студена вода и спортуване на открито в гадно време ! После ще оценят като дар свише топлата храна и наличието на отоплена спалня.
Уви, консуматорското общество и поведение създават много грешни представи.

Може и нещо друго като подход. Да ги заведеш на място, където деца живеят без ток, без обувки и без вода. Където всяка капка се цени и се пази. Където не знаят какво е стъкло на прозореца, за уайфай пък да не говорим. Доста отрезвяващо действа. Поне на моичките.

Общи условия

Активация на акаунт