Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Януарска вещерска и спортна

• 102 731
  • 2 652
  •   1
Отговори
# 255
…А то- навън буря, моля ви се! На четвърти януари!

Говори ми, точно бях с колата по Цариградско Scream

# 256
  • София
А аз навън...Nature DropletNature Droplet

# 257
  • София
Аз да прибирам Ена.
Фило, здрава и спокойна бъди.

# 258
Бър, така и така си мокра, имам едно Animal Dog2 за извеждане Stuck Out Tongue Winking Eye Имам някакъв бегъл спомен, че харесваше немски овчарки. Joy

# 259
  • София
Давай го. Ще си пошмяпаме в локвите, ще се окаляме и ще сме щастливи! Heart Eyes

# 260
Мен май дребната ме зарази или недоспиването си каза думата, но взе да ме тресе и ме цепи главата! Пълно е с болни при нас, не ми се мисли другата седмица като отворят училищата и детските градини какво ще стане!

# 261
  • София
Да ги съберем, пък да ги оставим да се избиват на двора, докато ние похапваме и попийваме, но подозирам, че ще са залепени до нас гадините.
Днес ме следеше през цялото време. Просто ме побърка. А стана, и той скочи. Сега заспа с баща си на дивана и аз най-накрая имам малко време сама.

# 262
Добре, Тилка, с това "предколедно Комо" ме зарадва!

# 263
Викаш, ще се бият, ще се бият, колко да се бият Joy

Нашият не е усетил още, че оправяме багажа и не се е залепил. Предполагам, че съвсем скоро ще се усети и ще трябва да го прескачам, защото ще заварди вратата.

# 264
  • София
Викаш, ще се бият, ще се бият, колко да се бият Joy

Нашият не е усетил още, че оправяме багажа и не се е залепил. Предполагам, че съвсем скоро ще се усети и ще трябва да го прескачам, защото ще заварди вратата.
Ооо, това лягане пред вратата ми е буквално до болка познато. Поне 5 пъти съм се спъвала.
Ох, утре ще се водят с баща му на инжекция и ще рахатясам малко.
Просто до кенефа не мога да отида без да ходи след мен.

# 265
Фили, жива и здрава да си, желая ти тази година да намериш желаното поприще и много семейно щастие!!

У нас дъжда е на голяма почит и повод за кални разходки и добро настроение.
Ама аз ако може да го гледам през прозореца.
Скрит текст:
След като се изля пороя и спира тока, изгря и слънчицето

И след топла баня малко книжка и замина да досажда на баба си, а аз си дочитам. (Лайфхак-напоследък много слушаме аудиокниги Трите прасенца, седемте козленца.. и аз имам малко свободни секунди  да дишна, в случая да чета и аз малко)

Знаете ли как да спра сопол.. гъст и леко цветен.. само бърша и дърпам, промивам с физ. р-р, инхалации, не минават, днес пускахме и секрет и чакам да излезе. Но все пак, как пресичате сополите?

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 18:01 от Азалия

# 266
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
привет, привет!
изчетох предната тема, настигнах ви и в тая.
радвах се с вас, смях се, поплаках...
видях снимки и не видях снимки, прочетох хубави работи и не дотам хубави...
не разбрах какво се смарангяса, но не ме и напъва да разбера.

прочетох равносметките, няка не ме напъва да правя такава.
за новата година искам здраве и мир. много ли е?
ако намеря, ще пусна тетрадката по писане на Горинич с "пожелавам си световен мир и пържени кюфтенца за вечеря."

и това

Скрит текст:
Дорде се върти земята
и слънчев отблясък играй,
на кого каквото не стига,
всекиму, господи, дай:
разум дай на мъдреца,
на страхливеца — кон устрелен,
дай на щастливия — злато…
И не забравяй за мен.

Дорде се върти земята —
господи, ти си над нас! —
дай на живия властник
да се насити на власт,
дай на прахосника щедрост
даже в последния ден,
дай на Каин утеха…
И не забравяй за мен.

Зная, че ти си всесилен,
вярвам в твоята мъдрост без край,
както пада войника и вярва,
че го чака небесен рай,
както в тихите твои думи
вярва нашият слух несмутим,
както вярваме ние самите,
без да знаем какво творим!
Господи, боже мой с тия зелени очи!
Дорде се върти земята
и удивено мълчи
и дордето все още и стигат
време и огън свещен,
дай ти на всеки по нещо…
И не забравяй за мен.

няма да се хваля, но
Скрит текст:
междувременно пораснах с една година, няколко килограма и няколко сантиметра.

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 267
Сис, точно днес правих руло Стефани. Точни пропорции не мога да ти кажа, но ориентировъчно на 1 кг кайма слагам един малък лук или половин голям, 1 яйце, магданоз, сол, чубрица и галета. Понякога слагам и настърган кашкавал в сместа. В рулото си слагам три сварени яйца, морков и кисели краставички. Днес сложих и няколко парчета кашкавал вътре ( личи ли си, че обичам кашкавал?). Получава се супер. Олио не слагам, защото каймата ми е мазничка, но ако твоята не е, можеш да ливнеш малко.
Иначе при мен... Реших да си дам малко почивка от форума, то пък взе и че целият месец декември ни беше кошмарен. Изпълнен с вируси, болести и притеснения.
Пропуснах и аз патакламата, но май по - добре.

# 268
И аз не разбрах какво стана днес, няма и да се връщам да гледам какво трито и какво не.
Прибрах се, тук дъждът не е чак толкоз страшен, колкото у Софéто, поне температурите се покачиха, че сутринта бая лед стъргах от стъклата на каручката, дано се задържи така.

Добри, сестро пораснала, липсваше много ♥️ На патерици, бъди здрава и все тъй засмяна.

# 269
Аз отказвам повече да се занимавам с драмите, намеците, твърдеците, стрелички и сие. Ще замоля другарките да ми го напомнят, ако взема да се подхлъзна.

Тъй.
Фил, честита да си, жива и здрава!
ДобрЕ, честито порасване и на теб!
Лав, радвам се, че се появи.
Сис, да се оправя Беболинка.

Свърших си цялата планувана работа за днес, макар и с цената на главобол. Изкълвах гадните отчети с безкрайна поредица от цифри, преборих "любимите" ми таблици и ги пуснах по реда си. Пу-пу. Утре на свежа глава новите задачи. Планът е вечеря - шкембе и вчерашен спанак - и после втори сезон на "Позлатената епоха". Много ми хареса сериалчето, благодарности на всички, които го препоръчаха.
И при нас валяло - не бях разбрала. Следобяд махах краци по улиците, беше много приятно, но крайно нетипично за сезона.

Добри като спомена сантиметри и килограми...чета днес, че имало ново книжно предизвикателство - да прочетеш купчина с книги, равна на ръста ти. Май ще ми е по-лесно да се справя с подобно предизвикателство, отколкото ако беше купчина книги, равна на теглото ми Grinning

Общи условия

Активация на акаунт