Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Януарска вещерска и спортна

• 102 729
  • 2 652
  •   1
Отговори
# 240
Тъй. Привет. Хич нямам време, толкоз работа, че у дома си я нося следобедо-вечерна... аман вече!!!!!
И аз кат Мистичето да омрънкам - спират ми тока отсекъде... поне е временно!!!
Пропуснала съм драмата...

При нас едно и също - натискам малката да учи, борим стереотипите и кризите на баткото, алкохолизираме се... нормално ежедневие Stuck Out Tongue

Фил, честит рожден ден! Здраве, щастие и спокойствие ти желая!

# 241
Дами, имате ли изпитана рецепта за руло Стефани? Ако пък става в Извънземното ще съм още по-благодарна 🤗!

# 242
  • Mediterraneo
Изпитана, изпитана, само от мен изпитана, ама само по нея прави години наред. Каймата я омесвам с подправки, 1 яйце и галета. За пълнеж слагам варено яйце, кисели краставички, варен морков, понякога и варен картоф. Завивам, ръся галета да стане хрупкаво и пека. Не виждам защо да не стане във фраера, аз не съм пробвала, че моят е дълбок, ще трябва малки рула да направя.

# 243
Мерси,Тилка! Предвид, че ще сме в края на януари там, може и да не става за Комо.Ше видим.
   Искам да пия кафе и да ям джелато, да обядваме в малко типично италианско фамилно ресторантче,да ходя по улиците и да вдишам аромати .С ММ никога не сме били заедно в чужбина.

Писах за Комо, защото спомена езеро наблизо.
Всяко едно от изброените можеш спокойно да правиш в Комо. Не те пращам на плаж. Simple Smile
Пак ще кажа, че най- хубав предколеден спомен имам точно в Комо. Heart

# 244
Фил, на два пъти те забравих, нека зло да те забрави. Здрава бъди, в равновесие и в пълна хармония със себе си и обичните ти.

# 245
Хайде едно закъсняло "За много години" от мен.
Фил, честита да си! Много радости спокойствие и късмет ти желая от сърце.

Лав, къде се изгуби! Как сте? Малчо как е?

Благодаря, Тарти!

# 246
  • Mediterraneo
Фило, да илядиш! Да те слушат мъжовете!

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 16:57 от Не се сърди, човече

# 247
  • София
Малко, или много им е бил алкохола на някои. Аз се оплаквам, че пак изпуснах и на лични търся инфо 🤣.
Срам, ама, кво да правя, човещинка.
Сис, ако ти е за пръв път, прави го във фурната. Аз го правя във форма за кекс, послана с хартия за печене.

# 248
Сиси, която и рецепта да избереш, печи на решетката, повдигнато. 25, макс 30 минути, след 20тата поглеждай. Може на Роуст, може и на Еър фрай. При второто ще стане мъничко по-сухо. При първото може да се наложи да го обърнеш за последните 10 минути.

Фил, здрава и щастлива да си!

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 17:15 от vaychka

# 249
  • София
Сиси, аз рулото го правя като Тарталета. Ама накрая завивам в бекон или прошуто и допичам.

# 250
Не съм си при Нинджата в момента, но още като прочетох за руло Стефани (много тачено вкъщи и отдавна неправено), си представих именно в нея да метна едно, а може и направо две Simple Smile като се прибера.
Иначе аз слагам и наситнен праз/ настърган кромид лук, а в един филм гледах, че ръсват в сместа и намачкани с ръце сухари, също и бисквити от сорта на "ТУК", май тексаска рецепта го водеха. Grinning

# 251
Намерих лепенки за дрехи в Джъмбо. Ако още някой трябва да се справя със скъсани колене на нови дънки, при детските пръстени/гривни/шноли са. Само един вид, момичешки с еднорози. Joy Супер попадение.

Тръгнах да правя кюфтета. Оказа се, че само кайма имам. Joy Ще изчакам да поспре дъжда, преди да изляза пак.

# 252
А този дъжд...
Имах леко инфарктна първа половина на деня и смазана се прибрах, хапнах и легнах да дремна. По едно време се събуждам от неистов гръм, последван от друг, помислих, че нещо наблизо се е взривило, буквално подскочих в кревата. А то- навън буря, моля ви се! На четвърти януари!

# 253
  • София
Руло Стефани, кюфтета по чирпански, фрикасе и мусака започнах да готвя покрай детската градина. Като се тупнеше с крак, че тчно и само това се иска, и аз какво да правя 🤣

# 254
  • София
Така ни наваля дъжда,че ми е мокро всичкото парцальок по мен. Седя в колата на топлеща седалка белким ми изсъхнат чарколяците.  А, и сме контактни на ковидясъл. Joy Така, де, на такъв, дето си е правил тест, защото на болни неясно от какво - много около нас. Довечера ще си сгрея една ракия.

Общи условия

Активация на акаунт