Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Януарска вещерска и спортна

• 102 728
  • 2 652
  •   1
Отговори
# 225
Ъъъъъ, какво пак е станало?!
Аз в отбора на неразбралите...
Фил, честито! Жива, здрава и щастлива! Скоро да се похвалиш, че си намерила работа, която напълно да те устройва - работно време, заплата, шеф и колеги!

# 226
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз обичам суфле, крем брюле, и крем карамел също, уиски сингъл малц и каберне сира, и Бяло море...

Филомена, честито!

# 227
Честита да си, Фил!

Някой знае ли в Джъмбо дали продават лепенки за дрехи (от тези апликации, които се закрепят с ютия)?

# 228
Фило, да илядиш! Да ти се анредят нещата баш така, както искаш най много!

Ясно разбирам смисъла на това да се чувстваш като в небрано лозе.
Ко станА пак?

# 229
  • София
Фил, ЧРД. Ще се наредят нещата при теб, ама не го знаеш още. Simple Smile

# 230
Марули, аз за Милано няма да говоря, защото не съм от прехласващите се баш по него, ще кажа, че хубавото му е, че е близо до Комо. Simple Smile А в Комо има паметник на Пенчо Славейков. Wink
Билети не е задължително да се купуват онлайн, но е по- удобно. Да не говорим, че за някои места са на определени часови слотове и това, че ще отидеш до там и ще си купиш от каса, не значи, че ще можеш да влезеш веднага.
Музеят на Леонардо определено си заслужава да се види.

# 231
И аз искам на езерото в Комо ! В краен случай на почивка във Форте дей Марми Bowtie

# 232
Фил, здрава и щастлива бъди 🍀🥰🎉

Беболина от снощи е с температура, не спах изобщо изминалата нощ и за да прикрия тъмните кръгове наклепах половината шишенце от озарителя на Нарс, в резултат на което чак сега видях, че приличам на панда, ама в обратния вариант 😂

Близалчице, и аз същите неща обичам, без уискито!

# 233
Мерси,Тилка! Предвид, че ще сме в края на януари там, може и да не става за Комо.Ше видим.
   Искам да пия кафе и да ям джелато, да обядваме в малко типично италианско фамилно ресторантче,да ходя по улиците и да вдишам аромати .С ММ никога не сме били заедно в чужбина.

# 234
Марул, често ползваме аппа TheFork, когато сме в непознати градове, за да резервираме ресторант и да се ориентираме кой е добър и какво се предлага.

Периодичното публично разчистване на лични сметки посредством намеци и недомлъвки, за които 2/3 от аудиторията не е запозната, намирам за липса на уважение към последната. Директността винаги е за предпочитане. Аз отказвам да следя поредните емоционални изблици и ще ги прескачам и игнорирам. Ако някой има проблем с мен, да заповяда директно и ясно.

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 15:15 от Mößbauer-Effekt

# 235
Благодаря!

# 236
  • Mediterraneo
Абсолютно съм на мненето на Мьос. Тези недомлъвки, гьостерици, па хвалебствия, после катран, за*би. Оставят еднакво горчив привкус всички. 2-3-5 човека знаят за какво става реч, да си карат на лични, вайбър, снапчат или където им душа иска, ама тука полето все окъкано.
И колкото и да мете метлата, горчилката остава и се опорочава една хубава идея, тази за самата тема.

# 237
Точно, Тарти! Аз лично много бих се радвала в тази тема да не може да се трие 😉

# 238
Хайде едно закъсняло "За много години" от мен.
Фил, честита да си! Много радости спокойствие и късмет ти желая от сърце.

# 239
  • София
Фил, и от мен честито! Да илядиш, здрава , спокойна и щастлива. И мъжете ти около теб така.

Общи условия

Активация на акаунт