Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Януарска вещерска и спортна

• 102 723
  • 2 652
  •   1
Отговори
# 210
  • sf
Пия кафе и просто гледам морето.

Това ме изпълни със завист, а като знам, че морето е испанско, още повече. 😆
Сигурно цял живот ще съжалявам, че навремето не се престраших да отида там.

# 211
  • Пловдив
А, Марул...то как се пълни нещо празно? Expressionless нямам идея...
До Милано е 1 час, няма да умре без цигара ТМ.

# 212
  • Mediterraneo
Донси, билетите в момента са по 35 лв, на 6 февруари си тръгват моите дружки, леглото в свободната стая ще е свободно. Имаш мегдан да ми дойдеш на гости, съвсем сериозна съм. До средата на март съм свободна и аз, действай!

# 213
  • sf
Тарти, много ме изкушаваш 😆

# 214
  • София
Да, Марулче сега, те изплати ха, но тя ми трябва, сега се организира да я оставя.

# 215
Фил, ти ли ще си признаеш или да те топна аз? Здрава да си! Flowers Bouquet

# 216
  • София
Лопвай! Дайте нещо хубаво като причина за лопване, че не е живот иначе!

# 217
Фил, и от мен честита да си, както и всички Тихомирки и Тихомирковци, които днес празнуват!
Прескачам дискусията в последната страница и половина, нещо не съм на фокус, за да се концентрирам.

# 218
  • София
Фильо, и ти ли моме одъртя с една година?
Много здраве за всички ви, а на теб късмет и нови начинания.

# 219
Еха, метлата пак замете всичко.
Това със сигурност ще спомогне за изясняване на ситуацията и освобождаване на очевидно натрупаното напрежение с цел да се предотврати последващо избухване Simple Smile
Не разбрах само защо минаха под ножа и мнения, в които нямаше ни една обида.

# 220
Марул, напиши пак от къде до къде търсиш транспорт. Ако не бъркам, беше от летище Бергамо до Милано. Намерих това
Скрит текст:
Как да стигнем от летището до града?

Летище Orio al Serio е най-отдалечено от Милано и е свързано с центъра на модната столица посредством автобусни превози на различни компании.

Директно от летището до Milano Centrale се движат автобуси Orio Shuttle с цена на еднопосочен билет от 10 евро (5 евро, ако се резервира онлайн) и време на придвижване 50-80 минути.
Има още няколко автобусни компании, с които можете да стигнете до центъра на Милано и чиито цени започват от 5 евро за еднопосочен билет.

Освен с автобус, можете да стигнете до Милано и с влак. За целта трябва да вземете автобус ATB до Бергамо (2.60 евро) и от там да вземете влак (около 5.50 евро) до Милано.

Билети за автобусите до Милано можеш да резервираш тук , трябва ти кредитна карта.
 https://milanairportshuttle.com/tickets/
Ако не резервираш предварително, рискуваш автобусът да е пълен и да се наложи да изчаквате много за свободни места за следващия. Може пък и да няма много наплив, предвид късния час на пристигане.

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 13:05 от Mößbauer-Effekt

# 221
Мине се не мине и някой в тази тема,става по черен от Дявола.
А едно време Карамела колко приятелки имаше тук,ех..ровеха си по тенджерите,по пижами тарашеха чуждите шкафове.Сега мълчат.
То и Бобча така,помага,помага,пък като засмърдя,на тази дето помагаше,внезапно и се отвори няква работа.Спешна и далечна.
Как се върти живота!

# 222
Тая метла не се ли проскуба вече?!
   Мьос, с транспорта горе-долу се ориентирах вече. Но ако си била в Милано ,всичко ме интересува.Няма да ходим по много музеи , няма да купуваме предварително билети за Тайната вечеря. Но искам да видим Дуомо, Ла скала, замъка Сфорцеско, нещо друго интересно?
   Билети може ли на място,или задължително ще е онлайн?
   Искам и каналите да видим, да хапнем в някое ресторантче, ако са на нормални цени де. И ако пък времето е хубаво, до някое езеро да отидем.Но да не е дълго пътуването с влак.
  Ей такива нещица. Никога не съм пътувала със самолет.

# 223
Виж горе за транспорта. Иначе Милано ми е в списъка, но още не сме били там. Дано някой запознат се включи със съвети.

# 224
  • София
Какво се очаква да кажат тези, които не виждат цялата картинка? Когато не знам какво става, мнения не давам. Предполагам е различно от знам. Пък и винаги съм била на принципа да се изговарят нещата от спорещите страни, не да се замитат под килима, та и призив за топло какао, любов и смирение няма да пусна.

Общи условия

Активация на акаунт