Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Януарска вещерска и спортна

• 102 727
  • 2 652
  •   1
Отговори
# 195
Начиии много ме ядосвате така, пишещи с недомлъвки. Казвайте кой какво ви прати, защото моята овнешка душа ся сън няма да спи. 🤪😂
На мен също няколко познати и непознати дами от форума са ми помагали. Включително сега за коледния подарък на дребната. А една прекрасница всяка година ни праща колет за Коледа, даже без да ме предупреждава. 🥰 Много добри хора има все още.

# 196
Червеното вино на татко. Клин с биле и марудниците с боровинково сладко на мама. Двамата ми почти 190-сантиметрови сина, гушнали баба си - говорят глупости и се кикотят. Русокосата ми дъщеря, играеща шах с дядо си, тайно оглеждаща се за подсказки от татко си. Сърцето ми пее. Искам да запечатам момента завинаги.

# 197
Благодаря, че сподели, Мьос. ❤️ хубави моменти, радвай се!

# 198
  • София
О, Мьос, това ще го помниш! Heart

# 199
  • София
Сбъд, прекрасни моменти❤️ за децата и вас.

# 200
Добро утро!

Успешен да е денят ви, прекрасни!

# 201
Добро утро от тръстиката!
Лек и успешен ден!

# 202
Добро утро!
   Момичета, аз нямах предвид да крещят по мен или срещу мен и да псуват. Никога не са го правили. Мисля,че сме ги възпитали добре, а и ние не го правим.
   Съвсем различна ситуация- проблем в класа, детето ядосано, прибира се в къщи и плаче, ядосва се, скъсала една тетрадка, тъжна,нервна Майка й я скастрила да си решава проблемите другаде,че тя е изморена и не е длъжна да й гледа фасоните. Това имах предвид, и аз съм имала подобни ситуации с моите.След като им мине говорим за ситуацията, обсъждаме.Със синът минах и през тежка раздяла с предишната приятелка, много страда По цели нощи сме си говорили, той плаче,аз успокоявам,или просто съм до него.
    Мисте, и моят се облича в черно и не се бръсне.Ходи на берберин, но все тая, с брада е.

# 203
  • Наблизо
Добро утро!..

Сбъдваща,прекрасни моменти!.. Много ми липсват!

Много хубави думи,Пандич!

Много лошо спах.Събудих се в 2 и 30 и съм заспала пак в 5 и 30.И в 6 и 30 получих съобщение от кутиите с продукти ,че ще дойдат в 7 и 20.Пак съм заспала и ме събудиха..

Нямам търпение да дойде понеделник.Хем не ми се ходи на работа,хем..ще си почина.

# 204
Да намериш сили да се изправиш след като са те сринали е трудно. Да намериш хора който д ти подадат ръка и да те изкарат от дупката - още по-трудно.
Най-неприятното е, когато хора които си смятал за близки приятели и си допуснал в личното ти пространство те сринат в такава дупка и ти гледат сеира или не им пука. Случвало се е и никой не е застрахован.
Но важното е когато паднем да намерим онова нещо в нас, което да ни даде мотивация да се изправим и да продължим напред. Не го ли направим това никой не може да ни помогне, колкото и добронамерен да е.
Хубав и спорен ден ви желая и без отрицателни емоции ! Simple Smile

# 205
  • Mediterraneo
Рано ми е за възвишени мисли на мен. Пия кафе и просто гледам морето.
Един кекс ще направя и почвам една морковена торта, на 6 януари раздавам храна за здравето на ММ.

# 206
  • София
Оставих си колата да я оправят😢
Лане, така е.

# 207
  • Пловдив
Тили, мрънкам не за друго, а заради акнето...не мисля, че брадата помага.

Не ми се пише, щот само ми се мрънка и мий ревливо. Период...
Сноще ставах в 2 да пия хап за празна кратуна 🥴

# 208
И напълни ли  я , Мисте? Кажи какъв е хапът!
  Аз пак не разбирам какво се случва, ама аз и в риъла съм все не разбрала. Или се стрият коментари, или си има предистория.
  Мид, сега ли ще оправят колата, дето те удариха на паркинга и ходи да се разправяш със застрахователи?
    Камината ни пак нещо се прецака, АМАН! Техникът няма да дойде до края на седмицата, а другата го дават студ. Писна ми! В пелетите имало болтче, или желязо и запушило нещо си.
    Опитвам се да се концентрирам върху предстоящото ни пътуване до Милано със систъра и мъж. ММ се нави да дойде с нас, въпреки страх от самолети. Само с пушенето какво ще го правим не знам. Обаче никак не ми върви организацията, нищо не разбирам.

# 209
Обаче никак не ми върви организацията, нищо не разбирам.
Давай да помагаме. Къде и за какво ти е зор?

Общи условия

Активация на акаунт