Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Януарска вещерска и спортна

• 102 691
  • 2 652
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Как сте, сборище? Живи, здрави и леко поуморени/попрепили/попрекалилисрускатасалата? Бравос!
Аз такъв купонджийски маратон му ударих, че не се познах. Още съм в таксито на връщане от последното гости, което излекува звуковата ми травма с правилната музика и разговори от чалгатеката в която се озовах след 12. Ама в такова хубаво настроение бях, че и там си изкарах хубаво.

# 91
  • France
Не мога да опиша мъката, с която си настроих алармата за утре в 5.45 😱
Олиииййй, ма много рано, ве?! Съчувствам.

Дорч, тъй, тъй. Да са живи и здрави младите. Туй най-важно.

Бър, ха това е приказка. Дай Боже всекиму

Ние правим бис на новата година вчера. В по-камерен състав, без умората и стреса от подготовката и е много яко. И шампанско отворихме, и приказката ни тече. Само всички кашляме и не сме много ок, ама настроението ни държи.

# 92
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро! Май...
Тъмно е, студено е, спи ми се! Но станах.
Успех на всички днес!

# 93
И аз станах!
  Еми да ни е спокойна новата работна година, така наричам!
  Лейла, Малчо на колко е ?
Освен ДобринЯ , Лаватера също ми се губи.
    Пия кафе, чувам боклучийте как дрънчат с кофите, начи си е вярно , че е вторник.
  Пия кафе, едното око се отвори, омммммммммм

# 94
Добро утро!
Не ми се става.
Дорчестър, страхотна новина! Heart

Аууу, прозявам се като хиена. Душичката ми спи още. Кафе, кафе ми дайте!

# 95
# 96
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Честито, Dorchester!
Значи ще те узаконят като свекърва ❤️

Онзи  ден ми попадна статия, че най много деца се раждат през септември, явно родителите добре са си прекарали по празниците!

# 97
Гутен морген от тръстикен!
Време е за кафе. От час съм на работа и още не мога да се настоя.
Лек и спорен ден ! Simple Smile

# 98
  • София
Гутен морген, щом сте рекли!

# 99
  • София
Добро утро!

Успешна и скоротечна работна година на всички!

Все по-трудно се будя сутрин за работа. Остарявам вероятно. Преди години ставах на мига, в който звънне алармата. Сега са ми нужни 10 минути в леглото за осъзнаване. Ако скоча веднага, планетата започва да се върти наобратно.

# 100
  • София
Аз не се явих на работа днес. За първи път от 10 години се успах. Ужас. Добре че шефовете са дзен 🤣.
Ужас хора, много е тегав прехода от 10 дни мързел към традиционен ритъм.
Дорче, бъдеща свеки, да са живи и здрави. Много яка дата са избрали.

# 101
Re, ама ти и днес ли ще го пишеш дъждовен? Simple Smile

# 102
Дорч, ма как така те пропуснах?! ЗначЕ, след има -няма два месеца, ще си свекървище?  Супер! Ай, честито!
   Да помрънкам от ОББ, а? Банкоматът пълен, 4 мацки пушат пред офиса. Питам към кого да се обърна, за да го изпразнят, че искам да внеса пари. Да ги внеса на каса. Да бе, да!!! Да им дам 20 кинта такса, аре нема нужда. Пратиха ме на каса, там ще ми отговорят. Ми днес , по някое време.  Помолих за малко повече конкертност - сега почвали работа, днес по някое време.
  Точно преди Коледа им писах имейл - дядо ми,който почина лятото, имаше фирмена сметка в Райфайзен.Една седмица след смъртта му, мама като единствен наследник отиде в централния офис в Плевен и подаде молба да се закрие сметката, барабар с всички документи,които са необходими за това. Аз обаче получавам съобщения за дължима такса в банкирането, защото ние оперирахме с неговата фирма. И така до 120 лв.Мама два пъти ходи да види какво става, на вратата я посреща служителка,казва, че щом са взели телефона и , ще звъннат. И мама готова да плати тия 120 лв . На третия път отива направо при шефа на офиса, отварят системата и се оказва,че съответната служителка не е придвижила по реда документите, а таксата си се трупа. Написах имейл на банката с молба сумата да бъде сторнирана и сметката закрита. Уважиха я. Моите в нас само ме бъзикат, че се разправям непрекъснато за щяло и нещяло, ама като не си вършат работата.А и що да им дадем тия пари?! ПРеди години така с Виваком имах страшна одисея, накрая ми върнаха парите за едногодишен абонамент за интернет .

# 103
Така трябва, Марул.

Дорч, супер новини.

Aз не съм спирала да работя и по празниците и влизането обратно в ритъм не ми е нужно, в ритъм съм си. Е, в почивните дни работя само ако има спешности, извънредности или някои ситуации да се разрешат, ама съм на разположение. В нашия бранш паузи няма.

Последна редакция: вт, 02 яну 2024, 09:30 от Mößbauer-Effekt

# 104
Дорчи, чудесна новина, честито! Браво на младежите!

Вие вече сте подкарали тръстиката, рано-рано при това. Да ви върви по вода през цялата година.

Ние ще пътуваме. Уж трябваше по-ранко да тръгнем, че да се приберем на време, а МУ още спи. Снощи и ние правихме повторение с идеята да доизядем останалата храна, но не ни се получи, защото всички на масата бяхме преяли, препили и недоспали.

Общи условия

Активация на акаунт