Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Януарска вещерска и спортна

• 102 684
  • 2 652
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Дорчи, и аз да похваля младите за креативния избор на дата. Нека им донесе семейно щастие!
А годишнина веднъж на 4 г ли ще празнуват, или на 1 март? Чувала съм, че някои хора, родени да 29 февруари празнуват РД веднъж на 4 г. Когато бях дете, много ги окайвах, че нямат подаръци всяка година. Laughing

# 106
  • Пловдив
Добро!
Отюваме да натоплим кокалите кат за посл.почивен ден...градът още спи Simple Smile а аз не съм пила кафе...

# 107
# 108
Добро утро!
Подкарахме тръстиката. Дано е по-лека без излишни стресове и нерви.
Дорч, браво на младите! Да са щастливи и да се обичат!

# 109
  • Варна
Благодаря за поздравленията. Two Hearts
Нека мине първо датата по живо, по здраво Simple Smile Засега няма да ви занимавам с трепети Simple Smile

А годишнина веднъж на 4 г ли ще празнуват, или на 1 март?

Питах ги веднъж, Панде, но казаха, че не са решили още. Пак ще питам след време Simple Smile

# 110
  • Mediterraneo
Марули, и аз съм като тебе. Сега слугувам на една застрахователна компания. Преди месец писах да ми прекратят полицата и да ми върнат останалата сума, прикачих договор за продажба на мотора. Не уважават документа. Така ли?! Сега няма да им искам парите от декември, а от датата на продажбата през септември. Взех документ от Трафико( КАТ вероятно е това), пратих го и любезно им написах, че следващата стъпка е да рекламирам компанията пред необходимите инстанции. ММ вика ти за 50 евро кво се занимаваш. Е, аз за 50 евро работя на ден, бе, дето се вика, някой друг ли ми изкарва парите, че да им ги подарявам ей така!

# 111
  • тук и там
Добро утро. Моите още спят. Тук не е спраяло да вали -всеки ден, хора !Направо ми писна и от дъжд, и от вятър и от сивота. Нямам търпение да идва пролетта вече, а къде е тя..Честно, адски подтискащо е това време, а тези на север направо не знам как изкарват, сигурно са вечно депресирани..Отивам да си изпия вит. Д-то, белким наваксам дефицита следващите месеци  и ми просветне малко.Мисля една супа да направя, че преядохме и препихме по празниците, чак тежко ни идва от ядене, пиене и мързел.
Дорчи, да са живи и здрави младите и много любов да имат!

# 112
Много сте тихи днес, второянуарски и първоработно Simple Smile
Прибрахме се ние - обратно в реалността и ежедневието. Силен дъжд ни валя попътно, на Шипка мъгла, да ти бръкнат в окото, няма да разбереш. Чак в Пловдив вече се изясни и стопли. Купихме прясна рибка по пътя, ще я метна във фурната за вечеря с масло и розмарин. Свеки прати кутийка с баклава. МУ пък отиде на пазар и домъкна шкембе.
Прибрах една пратка от Спиди, много бяха настойчиви, чак досадни с тези техни постоянни презвънявания.
Въртя пералня, пия кафе и се опитвам да се самоубедя да свърша малко работа.

# 113
Последен почивен ден и за мен! Излъсках всички прозорци с парочистачката, изпрах и закачих обратно пердетата, а ММ поръча пица! Втори ден не съм излизала от къщи, ама ми е супер. Отхвърлих две предложения за излизане и хич не съжалявам! Горкото ми дете е случило на антисоциална майка !

# 114
Картофени кюфтета забърках.След малко великото им плескане и пържене.
Не спах снощи.Една суха кашлица,от гърлото,ме мъчи.Одеве пак.Само като легна,и започвам да се давя.Запичнах с инхалации,дано поспя довечера.

# 115
От ранния следобед на 1-ви сме без тв и нет. Локална авария, ще я отстранят до днес по обяд. Да, ама не. Чакам пак техника, който е дошъл във входа, сменил уж нещо и си тръгнал, без въобще да се обади. Почти съм си приготвила лопатата, а иначе любезно помолих оператора да ми потвърди, че разговора ни се записва! "Ескалираха" оплакването ми и си мислят, че прехвърляйки ме към техническия отдел съм им повярвала. Та и аз няма да мирясам скоро и ще ги юркам до дупка! Аман!
ПП - по ефирната само реклами за болежки - гърло, стави, хемороиди...

# 116
Добра ви вечер!

Аз се наработих вече и за по-лесно минах на връщане и взех тава пица от Аладин. Та вече сме вечеряли, докато беше още топла. Проблемът ми е, че няма какво да сложа в кутията за утре, ама ще го преживея някак си. Първият работен ден за годината го отметнах.

Наспорт от мен!

# 117
  • Пловдив
Браво! Ний ще го отметнем утре Simple Smile Не намерих време да си направя очилата, а трябва..
Изкъпах се, пуснах пералня и съм гроги и без да бачкам...ужас.

# 118
Акустирахме дОм преди около час.
Багаж оправен, сега се чудя да вечерям ли, да не вечерям ли. Въпросът е, че за ядене има сарми, които са божествени просто и вероятността от освинване е съвсем реална!!!

Изкарахме много весело, а най- хубавото на приятелки- върли йогинки и инструкторки по йога е, че всяка сутрин някак успяват да те придумат да опънат едно допълнително килимче специално за теб (което неясно как винаги имат, при това за всички желаещи) и да ти проведат йога- практика на място, преди кафето още. Самовглъбяване и пътуване навътре в дебрите на собствената ми душа бяха първите усещания, които ме споходиха след събуждането на първо число, понеделник, година Нова. Последва нещо идентично и на втори, вторник. За трети, сряда вече плановете са други, но йогата остава трайно в рутината, която ще следвам през настъпилата вече година.

Дорч, честито!!!
Онзи  ден ми попадна статия, че най много деца се раждат през септември, явно родителите добре са си прекарали по празниците!

А априло- майските бебета, а.к.а. морски? Joy

# 119
  • Euskal Herria
Само вчера беше почивен ден, от днес - работа на пълни обороти.
Малко снимки от снощната разходка - обичайна украса на града:
Скрит текст:

Хубава вечер, общество!

Общи условия

Активация на акаунт