Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Януарска вещерска и спортна

• 102 696
  • 2 652
  •   1
Отговори
# 135
  • France
Ох, сири Cry понякога се чудя къде е човешкото в някои хора.

# 136
Здрава да си Сирос, че ми припомни, че и винетката на моята каруца изтича на 15-ти.
Трябва да сканирам документите и да ги пратя електронно на АСП. И аз не си причинявам ходене до там. Нали прехвърлихме буто на мама, а тя е правоимащата за винетката.

# 137
Добра вечер.

Записах си час за зъболекар в събота.На майната си трябва да отида,но няма отлагане вече.Ще си припомня неприятното пътуване из ГТ.А колко ме е страх да не казвам.
Нали септември бях тръгнала да лекувам зъбите,е веднъж отидох и пак дадох заден.

Снощи с МН гледахме филм.Не бяхме го правили от месеци..Ми приятно е,колкото и незначително нещо да е.По някое време си сипах и Бейлис. Понякога си давам сметка как сама за закопавам и намирам оправдание да не правя елементарни неща,които носят някакъв вид удоволствие.

Лаватера къде изчезна?

# 138
Може ли още електронно да се подават документите за винетка?
На мама също се полага, тя си я взима всяка година, макар че сблъсъците със социалните са баш такива, каквито ги описва Сирос.

# 139
Ох, сири Cry понякога се чудя къде е човешкото в някои хора.
каква човещина? Пратили го в съседна книжарница да му попълнят документите 🤐 Срещу 5 лв. 🤐 Така трябвало. 🤐 Два пъти сбъркани, два пъти пет лева 🤐 Нямаше как да ида и да проверя, чия роднина е книжарката, попълваща документи.
Хем бяс ме хваща, хем... Се ядосвам на МН. Имал право, бе да ти и правото. Потрябвала му винетка. От къде му ги ражда главата?

# 140
https://www.deko.bg/blog-article/5/kak-da-izpolzvame-koleloto-na-tsvetovete.html
Панде, може. И въобще няма несъчетаеми цветове

# 141
  • София
Аз не мога да взема винетка.
Но пък в нашата АСП са толкова готини и любезни.

# 142
На мама също се полага, тя си я взима всяка година, макар че сблъсъците със социалните са баш такива, каквито ги описва Сирос.
Може. През egov, заявлението подписано с ПИК от НОИ и сканирани голям талон и валидна застраховка. Почти всичко може да се пуска по този начин.

# 143
Бобчи, приличаме си и аз ОБОЖАВМ цветните тонове, колкото по свежи и весели, толкова повече настроение ми създават. Черно, сиво, тъмно синьо- безсилие и скука! НО! В такава възраст навлизам, че волю-неволю съдбата ме разделя с любими хора и... нямам подхходящи черни, скучни дрехи, да се впиша в дрес кода. Но обичните ми хора си ме знаят и не вярвам да ми се сърдят. Обичам зимата да нося бяло палто и бял фустан, черното палто пък да раздвижа с червени ботуши и да боря мрачното сиво. Естествено, подходяща елегантна  чанта за всеки аутфит. Мразя безформрните грознишки торби, та ако ще да са най-луксозната марка. Приличат ми на едновремшните кожени чанти, с които бабчето ми ходеше да купува типов хляб за прасетата Stuck Out Tongue Winking Eye
Но понякога се налага да заема нещо тъмно на заем. Сега съм приватизирала шалът на любимия, в цвят тъмно бордо и съм си увила болното гърло, но пък пижамата ми е ментово зелена и ми създава настроение. Имам и пуФкави роЗеви чорапи, и о ужасТ  и седем осми, спя без дамска чанта Stuck Out Tongue Winking Eye, но пък цигарата ми е тюркоаз.
Айде, цветно и свежо от мен Heart

# 144
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Дорч, честито!!!
Онзи  ден ми попадна статия, че най много деца се раждат през септември, явно родителите добре са си прекарали по празниците!

А априло- майските бебета, а.к.а. морски? Joy

Морски дарове, естествено!

# 145
  • Варна
 Сега - капсулен, кхъ-кхъ, с изблици към тюрлюгювеч.

Тете, баш сме еднакви, и моят гардероб е така.
В скоби, тюрлюгювеч-ното при мен включва и категория "за сцена" с некви черни дрехоляци, с капси, тюл и голи рамене, дето веднъж в годината решавам, че са идеални И за сутрешна разходка в градината Simple Smile

# 146
Сиросче, имаш предвид, че са му казали, че е задължително да му ги попълнят в съседната книжарница??!!

# 147
Може. През egov, заявлението подписано с ПИК от НОИ и сканирани голям талон и валидна застраховка. Почти всичко може да се пуска по този начин.
Благодаря, Кло.
Покрай ковид имаше един период, в който приемаха документи по имейл, без ПИК-ве, но явно вече не става.

# 148
  • София
Тези съвсем са се помислили за велики.  Да го пращат в книжарница, за да му попълнят документите.
Чироз, не си права за едно, не стига, че подкрепата за семействата на деца с проблеми не е голяма, ами и няма да ползваш каквото се полага.
Аз бих ги изминала онези кляфки и бих подала оплакване, включително към КЗП.

# 149
Аз , затова направих пълномощно на мм да ходи в ДСП да пуска необходимите документи -последно ходих през октомври за месечната финансова подкрепа -стига ми толкова нерви..тцъ...още малко и щяха да ме пишат в новините!С конкурс избирани-нервни,неподредени,киселячки,крещящи....айде, няма нужда!Сега чакам за удостоверение за БДЖ,дано съм жива да го дочакам!🤣

Общи условия

Активация на акаунт