? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 549 375
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 10 830
  • София
Имате ли проблеми с форума особено вчера? Не ми зареждаше.
Снощи за около 2-3 часа беше мнооого бавен. Някъде след 20:30 часа.

# 10 831

Да..снощи по време на стоте гривни едвам въртеше...

Каква студова алергия...отклонение някакво е. Чак хляба с вилица да се боде..щото ръцете били мръсни..сори, не ми е нормално!

# 10 832
Някой пазарувал ли е от lampite.bg? Надежден ли е сайта?
Имам два полилея, поръчани от там, всичко им е точно вече година си светят безпроблемно. Този и другия е същият, но с 6 тела.
Скрит текст:

# 10 833
Благодаря, Dia! Simple Smile
Леля ми е харесала един шкаф за обувки, обаче откакто пих една студена вода за едни млековари и КЗП и пръста не си мръднаха, та малко се притеснявам за поръчки от непознати сайтове.

# 10 834

Да..снощи по време на стоте гривни едвам въртеше...

Каква студова алергия...отклонение някакво е. Чак хляба с вилица да се боде..щото ръцете били мръсни..сори, не ми е нормално!
Не четете ли, че има режим на водата в моя град и го правя, когато няма вода в бутилките.
Спирам да пиша повече.по тази тема за ръцете.

# 10 835
  • Бургас
Глади ли се шушляк? Как? Купих си тънко, шушляково яке, ама е понамачканко тук-таме и ми се иска да го изгладя.

# 10 836
Не се глади.

# 10 837
  • Пловдив
Аз нямам студова алергия, но съдове задължително мия с ръкавици от този тип

# 10 838
Глади ли се шушляк? Как? Купих си тънко, шушляково яке, ама е понамачканко тук-таме и ми се иска да го изгладя.

Глади се, ама с хипер слаба ютия. Малко да превишиш градусите и се набръчква, а още малко и се стапя. Трябва да можеш да си държиш ръката на ютията или съвсем малко повече.  Но ако е импрегнирано или има мембрана пак има риск от повреда. Изобщо, по-добре недей.

# 10 839
майка ми има уртикария, появява се и на дланите
абсолютно й е забранено да слага, каквито и да било ръкавици- по- добре без тях било да мие
има си гъбички с дръжка, та да не се докосвате до препартите- само вода, не прави алергии
аз изобщо не ползвам друг тип гъби и четки, дори и по- сериозни препарати да ползвам

едната ми щерка има някакво яке тип шушлек  - през кърпа/ калъвка за възглавница го гладя

# 10 840
Шушлека бих пригладила без да допирам ютията, само с парата и все пак ютията да не е на висока степен, ще се отпусне. Ако се глади директно, само през кърпа и пак със слаба ютия.

# 10 841
разбира се, на най-ниска степен- мислех, че се разбира
освен това, трябва да се пробва/ аз пробвам ютията винаги, без значение дали познавам дрехата/ на вътрешен ръб, на джоб, на мястото, където се събират шевовете под мишницата , на дрехата , обърната наопаки

# 10 842
  • Козлодуй
Аз ги гладя с много слаба ютия или през памучна кърпа Simple Smile

# 10 843
# 10 844
  • Варна
Има ли глоба при изтекъл задграничен паспорт? (става дума за няколко дни)

Общи условия

Активация на акаунт