? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 560 260
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 12 480
  • 🌊
Бъгна ли ви се фейса?
На мен, на стената на всеки приятел ми изписва "no post" и няма нищо. Neutral Face
При мен месинджър заби и не приема ни кодове, ни рефреши

# 12 481
  • Пловдив
Бъгна ли ви се фейса?
На мен, на стената на всеки приятел ми изписва "no post" и няма нищо. Neutral Face
Нормално е при мен.

# 12 482
Имало срив, сега прочетох - Фейсбук, Инстаграм и Тредс.

# 12 483
  • Бургас
Смешки от форума ли имаш предвид?
Имаше тема в бг мама с куриози от бг мама 😁 някой може ли да ми каже коя беше

# 12 484
Може ли препоръка за реално пробвана марка за блуза/тениска за под риза? За мъж и да има по-големи размери (ризите са 2Х-3Х). По възможност и тениските да не са на цената на ризата.

# 12 485
Здравейте имам въпрос. Ако откажа пратка на Спиди от смарт контрола изпращача плаща ли доставка при връщането.

# 12 486
Плаща, разбира се.

# 12 487
  • Deutschland/HE
Може ли препоръка за реално пробвана марка за блуза/тениска за под риза? За мъж и да има по-големи размери (ризите са 2Х-3Х). По възможност и тениските да не са на цената на ризата.

Мъжът ми е доволен от тениските на Uniqlo. Не знам дали доставят до България. Другите им тениски също са с отлично качество, много плътен памук и не се изкривяват след първото пране.

# 12 488
  • Бургас
SDI картата може ли да се преотстъпва?
Мога ли да ползвам тази на съпруга ми за отстъпки в магазини?

# 12 489
  • София
Уникло са японски и са доста умалени. На ММ му взимам ХЛ или ХХЛ, а по други като Поло Томи Х е Л.

# 12 490
  • Deutschland/HE
При нас пасват едно към едно с други марки.

# 12 491
Аз съм купувала 2Х тениски на "Алекс стил" - български, качествен памук, отговарят на номерацията.

# 12 492
  • София
SDI картата може ли да се преотстъпва?
Мога ли да ползвам тази на съпруга ми за отстъпки в магазини?
Сега погледнах моята - не е поименна. Но е на години вече и новите им може да са, не знам.
Ако все още не са поименни, мисля че няма проблем. Би трябвало софтуерът им да приеме автоматично номера без да излизат данни отсреща ако те притеснява, че името ще е мъжко, а ползвателят жена.
Пробвай веднъж и ни кажи 🙂

# 12 493
Ако има тук посетили някой от откритите коледните базари в София, кой бихте препоръчали?

Опитвам се да убедя ММ да направим една разходка в "немски стил" през уикенда за по едно греяно вино и наденички, та ме интересува и цените как са тази година? Ако много са се изхвърлили ще променям плановете или ще си носим виното в термоси от вкъщи... JoyJoyJoy

# 12 494
За цени на немския коледен базар не мога да помогна, бяхме с приятелки, когато го отвориха, но виното е отвратително, взехме едно, не ставаше и го изляхме, взехме от друг щанд същата работа.

Общи условия

Активация на акаунт