? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 542 574
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 12 780
  • София
Дами, благодаря ви! Ароматните подправки са микс и миришат много хубаво! Купих червено аржентинско вино и червено от Италия.
Много добра идея е подправките да ги сложа в торбичка. Но каква? От къде сега да търся торбичка?! Simple Smile
Тензух и завързваш.

# 12 781
Не си сита щом мислиш още за ядене, хрупане и г.н.
Абсолютно сита съм. 😀 нали не до пръсване, но понякога ми се прихапва нещо. Но не ми се прибягва все до сладко.

# 12 782
  • Somewhere far away
[ сервира се в плътни чаши, керамика, никога в стъклена!
ами не, ако е боросиликатно стъкло може -има стъклени чаши които издържат на топло, така че това не е много вярно че трябва само в керамика.

# 12 783
  • Бургас
По коледните пазари в Европа и в хартиени чаши като за кафе го разливат даже Simple Smile))

# 12 784
  • Бургас
Много е лошо да ти се яде нещо и да не знаеш какво !!!
И аз изпадам често в такива ситуации...
Ръбам солети,пуканки, царевични пръчици,чипс,слънчоглед, тиквени семки, соя.

# 12 785
Да, само че при мен се усложнява с това, че не обичам сухи, твърди, хрупащи храни😀
Май ще си хапвам сирене бри и туй то😀

# 12 786
Сложен ти е въпросът, Азара. В такива моменти пробвам всичко наред, все нещо ще си каже, че е то Simple Smile

# 12 787
аз с пишман отговор, но...
направи си ароматен чай- примерно червени плодове, сложи му мед и лимон
или таратор Grinning -  в чаша
търсенето на храна след вечеря , е от непълноценно хранене
и от лакомия Joy

# 12 788
  • Бургас
Оооо,таратор също! Всяка вечер го правя.

# 12 789
За 110 лева наблъсках ядки - солени, в шоколад, в солен карамел, също и сушени плодове в три вида шоколадова обвивка. Чудя се кои да махна, но май никои няма да махна, че дори и ще добавя май... Ей така да има в хралупата нещо за хрупане, че у нас гризачи много.

# 12 790
За похапването, като за този сезон - мандарини? Или друг плод. Или сурови ядки по избор.

Иначе и аз мисля, че това желание за похапване си идва от главата, съдя по себе си дето често и редовно ми се похапва "нещо", на моменти му изпускам края та мисля, че е повече навик отколкото нужда, нещо подсъзнателно. Но ако на вас не ви пречи проблем няма.

# 12 791
Да, само че при мен се усложнява с това, че не обичам сухи, твърди, хрупащи храни😀
Май ще си хапвам сирене бри и туй то😀

Мандарини, фурми, сушени кайсии 😋

# 12 792
Пф, режа луканка/бабек/филе елена и т.н, когато ми се хрупа а не искам да е сладко. Пуканки също стават.

# 12 793
Зимата като ми се яде нещо и не знам какво е, ям кисели краставички 🤣🤣🤣. Минава ми. Сега съм на тема мандарини

# 12 794
  • UK
Ние хрупаме зеле, аз го обичам студено.

Общи условия

Активация на акаунт