? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 542 318
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 13 020
  • София
,винаги има полза, дори и само да си разтовариш енергията.
Използвай форума за енергията. Или като ти пратят анкета за NPS-a, сложи една отрицателна оценка и ще ти се обадят лично. Тогава ги соли колкото ти душа сака
Аз много любезно (разбирай пасивно-агресивно) си ги насолявам, че чак ги хваща срам. Правя го, защото считам, че трябва да изразяваме недоволството си, за да има шанс да се променят нещата. По същата причина изхвърлям разделно и си събирам боклучета в чанта и джобове, а не ги хвърлям небрежно уж никой не ме вижда. Е, защото нямам Калашник Joy

# 13 021
за да има шанс да се променят нещата.
Няма шанс. Няма да промениш нито стилът на работа, нито бизнес целите на компанията.
А! Другарят Калашников не решава проблеми. Най-много да създаде други по-големи Blush

# 13 022
Може да се промени само ако стигне до горе / разбирай контролен орган/..който да ги насоли финансово.
Инак и да си скъсаш гласните струни..шанс зироу за промяна.

# 13 023
  • Пловдив
Мога ли да върна нова стока в Декатлон, купена на място в магазина, с касова бележка в приложението?
И ако да, как ще стане връщането на парите, при положение, че половината от сумата е от купон, който беше валиден до 24.12?

# 13 024
Къде в София мога да направя изследвания в събота и да излязат същия ден - ПКК, СУЕ и ЦРП? Предпочитам районите около Люлин.

Централата на Цибалаб. За ЦРП не съм сто процента сигурна дали излиза същия ден, но мисля, че да.

# 13 025
който да ги насоли финансово.
Кого? Няма свободен екип. Другото е извънреден разход който изисква бизнес обосновка.
Точка.

# 13 026
Принципно говоря.
Не са казуса.
А за мантрата да ги насоля че да ми олекне.

# 13 027
Къде в София мога да направя изследвания в събота и да излязат същия ден - ПКК, СУЕ и ЦРП? Предпочитам районите около Люлин.
Централата на Цибалаб. За ЦРП не съм сто процента сигурна дали излиза същия ден, но мисля, че да.
Същия ден излиза ЦРП, малко по-бавно от ПКК. Почти всички лаборатории работят в събота и резултатите излизат до обяд - освен "Цибалаб" и "Токуда", може да проверите "Кандиларов" - до НДК, "Laboratoria.bg"  - доволна съм напоследък от тях, "Рамус" - ако другите не работят, но не знам от кои точно има в "Люлин" .

# 13 028
Някой справил ли се е успешно с онлайн подаване на заявление за смяна на документ за самоличност?
Изписва ми съобщение, че услугата е временно недостъпна и да опитам по-късно, но то това може да го пише и месеци наред....
В България съм.
Да си отговоря, може да е полезно на някой. Ходих на място и там системата не работеше. Казаха, че може онлайн и че имат подавани такива заявления. Ако на някой му се наложи да се въоръжи с търпение и да опитва.
Аз успях преди малко.

Октомври и ноември смених всичко онлайн - лична карта, паспорт и шофьорска книжка.
Много гладко мина всичко, имаха забележки за единият приложен документ (за шофьорската книжка) - получих мейл със срок за отстраняване (качване) на правилният документ, качих го и всичко беше ок. Получих всичко в срок в избраното РПУ.
Доволна съм много, всичко беше без засечки и от първият път - качване на док. и плащане. Работа за 10 мин..

# 13 029
Мога ли да върна нова стока в Декатлон, купена на място в магазина, с касова бележка в приложението?
И ако да, как ще стане връщането на парите, при положение, че половината от сумата е от купон, който беше валиден до 24.12?
Да можеш, за купона не знам, вероятно ще изгори и ще ти върнат само платеното.

# 13 030
Здравейте.
Налага ни се да пътуваме на село утре сутринта.
Някои може ли да каже каква е обстановката на Петрохан.
Също искам да попитам и за пътуване евентуално през магистралата посока Видин .

# 13 031
  • Буркина Фасо
следи актуалната обстановка от АПИ.

# 13 032
  • Пловдив
следи актуалната обстановка от АПИ.
Оня ден поради големия интерес сайта им беше недостъпен.

# 13 033
  • Буркина Фасо
сега го виждам - работи.
въпросът е от днес.

# 13 034
  • Пловдив
Просто искам да кажа, че в най-напрегнати моменти с най-усложена пътна обстановка до сайта на АПИ няма достъп.

Общи условия

Активация на акаунт