? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 549 143
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,
профенид ще помогне ли за болка от порезна рана?

# 166
Въобще нямам спомен да имам предплатена такса договора ми е толкова  стар, но ще взема да питам.
Преди поне 10 години го въведоха това да се предплаща таксата за месец напред, та трябва от повече от десетилетие да не си преподписвала договора за да си го избегнала.
Преди 8 години минах от ваучер към абонаментен план.
Мене Мтел при минаването към абонамент ми откраднаха към 100 лева които имах заредени в предплатената карта, нищо че питах за тях.

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 01:08 от bboiko

# 167
Здравейте,
профенид ще помогне ли за болка от порезна рана?
По-добре Нимезил.
Кой пострада, Лисе?

# 168
Здравейте ,много ще съм благодарна ако някой може да ми помогне от опит.
Дете на 7 години за отстраняване на 3та сливица(преминахме терапия със Ксизал и няма подобрение)оголемена е,вече му пречи и на дишането ,освен и честите разболявания .
Та въпроса ми е ,към родители на деца със скорошна операция,лекаря иска да бъдем 3 дни в болница ,детето да е с придружител и също така обяви цена от 500 лв.Аз съм чувала,че децата са у дома ощи същият ден,за нас не е проблем но ми се струва странно?
Третата сливица се маха под пълна упойка. Цялата операция траеше около 20 минути. После ти водят детето в стаята - то се събужда при теб. На ръчичката му има абокат, през който се вливат разни неща при нужда. Наблюдават ви зорко 2 дни и на третия ви изписват. Така беше при нас.
Успех!

Благодаря Ви от сърце,писах тук понеже не се свързвах с педиатъра,а трябвяше бързо да решим.Тя каза същото като вас,благодаря още веднъж!

# 169
Лисичке аналгин, парацетамол, ибопрофен.  аулин и т.п. НСПВС .

# 170
  • до най-прекрасния мъж
Предстои ми до месец да говоря с Йетел по този въпрос. Искам да се махна от А1 заради проблеми с обхвата, които така и не ми разрешиха. Ще видим те какво ще ми кажат.
Виваком си ги ненавиждам от много време. Мен се опитаха да ми таксуват върнат приемник. Като вдигнах шум, ми пратиха кредитно. Повече не искам да ги чувам и виждам.
От опит мога да кажа, че при мен Йетел няма обхват навсякъде, А1 нямам забележки.
Ами аз имам на А1 вкъщи само до прозореца. ММ е на Йетел и има навсякъде. Супер досадно е да вися на прозореца всеки път щом искам да проведа разговор. Ако мръдна два метра навътре направо прекъсва.

# 171
Когато живеех в Овча купел 2 на деветия етаж, йетел имаха ужасен обхват. Постоянно ми се разпадаше връзката. Прехвърлих се на А1 и определено имаше подобрение.

# 172
Въобще нямам спомен да имам предплатена такса договора ми е толкова  стар, но ще взема да питам.
Преди поне 10 години го въведоха това да се предплаща таксата за месец напред, та трябва от повече от десетилетие да не си преподписвала договора за да си го избегнала.
Преди 8 години минах от ваучер към абонаментен план.
Мене Мтел при мъжете наемането към абонамент ми откраднаха към 100 лева които имах заредени в предплатената карта, нищо че питах за тях.
7-8 г със сигурност не съм преподписвала за единия номер, другия от година и половина е изтекъл.

# 173
Кажете някой магазин за спално бельо.
Качествено, държа да е 100% Ранфорс.
Обикновено взимам на марката Esposa от Аико, но сега не ми харесва нищо.
Гледах и в Мьомакс, Дилиос, Виденов, Юск и ИКЕА .Нищо не ми харесва като десен 😔
Не обичам картинки с цветя, а обикновено са такива повечето или дюс ...

# 174
  • софия
Зара, НМ.

# 175
  • София
Цитат на: blue.angel
Ами аз имам на А1 вкъщи само до прозореца. ММ е на Йетел и има навсякъде. Супер досадно е да вися на прозореца всеки път щом искам да проведа разговор. Ако мръдна два метра навътре направо прекъсва.
При мен е същото. Подобрих положението, когато пуснаха възможност за wi-fi calling.

Проверете в настройките на телефона дали има опция Wi-Fi Calling (не всички тел поддържат, зависи и от версията на ОС). Общо взето при включена настройка, когато телефонът е свързан към wi-fi мрежа и обхватът е лош, разговорът се осъществява през Wi-Fi, вместо през мобилната мрежа.

Цитат на: Vervam
Кажете някой магазин за спално бельо.
Качествено, държа да е 100% Ранфорс.
Хоумтекс - според мен качеството им е добро. Има избор на размери и десени.
Физически магазин в София: Парадайз мол, ниво -1
https://www.hometex.bg/category/ranfors?page=1

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 09:14 от darknessfall

# 176
Не помагат особено.
Благодаря ви.
Аз.

# 177
  • На брега на реката
Вервам, виж и в Роксима дрийм!

# 178
Здравейте! От няколко месеца има болка в ъгъла на палеца на крака. Тя се появяваше само при натискане, беше изчезнала по едно време, но сега пак се появи. Този път боли по-силно, дори при най-лекия допир. Не знам дали е враснал нокът, защото на външен вид изглежда абсолютно нормално, сякаш няма нищо. Съвети с какво да го мажа или при какъв специалист да отида ще са ми от полза.

# 179
Медицински педикюр.

Общи условия

Активация на акаунт