? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 549 343
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 225
Не е късно утре да отидеш при ЛЛ, Morkovelka99. Сега промий и почисти добре раните.

# 226
За одраскване само дезинфекция. Нито бяс, нито тетанус.

# 227
Аз нямам рани. Само 3 драскотини, като две са много тънки все едно със се надрала на бодливо цвете.Само на  едната ноктите са се забили и има червенина на две места. Кучето е домашно, но дворно без ваксини и затова се чудя да ходя ли на лекар. До такъв чак в петък ще мога да стигна.

# 228
  • София
Ходи ли на лов кучето, ако не ходи, не бих правила нищо. Все още хващат единични случаи на диви животни с бяс, но за домашно куче, шансът е минимален, особено пък при одраскване.

# 229
Някой ползвал ли е pop up на econt?
Нещо като олх ли е ?
https://popup.bg/account/sales/create-product

# 230
Не, никъде не ходи, стои си само на двора където живее.

# 231
Някой ползвал ли е pop up на econt?
Нещо като олх ли е ?
https://popup.bg/account/sales/create-product

Да, нещо такова. Безплатно е за обяви и дават отстъпка за доставката.

# 232
  • оттам, откъдето започва България
Лаптоп DELL vostro - не мога да се сетя къде да натисна, за за направя връзка с интернет.Thinking
Бясна съм на мене си. Не ми е за първи път, но все забравям откъде да намеря мрежа. (след чистенето явно отново съм натиснала нещо)

Последна редакция: нд, 07 яну 2024, 20:46 от Ранобудна

# 233
Гледам една стока, която до Румъния е с безплатна доставка, а до тук ми искат 64 лв. Има ли някой превозвач до който мога да я поръчам там и да ми я достави?

# 234
Лаптоп DELL vostro - не мога да се сетя къде да натисна, за за направя връзка с интернет.Thinking
Бясна съм на мене си. Не ми е за първи път, но все забравям откъде да намеря мрежа. (след чистенето явно отново съм натиснала нещо)
Долу вдясно до часовника иконка?
Ако не, трябва да имаш поле за търсене на лентата със задачи, пиши там интернет или wifi , ще ти излезе.

# 235
  • In The Middle Of Nowhere
Някой има/ли ли е такъв ключодържател с устройство за намиране на ключове? Пише, че се задейства с подсвирване, аз не мога да свиря с уста, но предполагам става и запис от телефон. Но дали въобще върши някаква работа?
Скрит текст:

# 236
Гледам една стока, която до Румъния е с безплатна доставка, а до тук ми искат 64 лв. Има ли някой превозвач до който мога да я поръчам там и да ми я достави?

Еконт и спиди? Да провериш..

# 237
  • оттам, откъдето започва България
Нарциса, намерих копчето вляво отстрани и включих интернета. Сега обаче не мога да настроя езика на бг машинопис.Weary
ПС: Успях. Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 09:28 от Ранобудна

# 238
Привет, някой знае ли дали може да се върнат неразопаковани памперси в Лидл поради сгрешен размер?
С дигитална бележка ?

# 239
Всичко се връща в Лидл. Чела съм в темата за половин изяден кекс. Връщат го защото бил ронлив Laughing

Общи условия

Активация на акаунт