? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 549 444
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 10 785
Ми не..зависи от коя година ти е договора. Моят е стар...не е качен..още не бяха йетел а глобул.

# 10 786
  • София
В случая при теб е различно.
Има качени, нвколко години назад.

# 10 787
Нали това казвам че е различно.
А не че винаги и на всички са им качени..зависи си.

# 10 788
  • София
Дискусията е безпредметна в случая.
И отговор за Вики няма.

# 10 789
Отговор има..във фактурата излиза месечният абонамент и услугите за които се плаща. Тя това иска доколкото разбрах...
Нека действа в посока снабдяване с фактура.

# 10 790
  • София
Аз разбрах, че търси договор.
С третото лице в офис и да действа. Ако желае.

# 10 791
Иска да види плана.
Това с договорите е бонус, ама не й трябва в случая.

# 10 792
в нотино има камера за проба онлайн на цвят
имат и мостри- май, купи и пробвай или върни, се казва

сигурно и други сайтове я имат тази опция

# 10 793
Може би просто не съм гледала внимателно в регистрацията ѝ. Под плащане имам предвид, че давам на нея парите, а не че плащам на каса. Принципно всичко е точно, но се страхувам че ме лъже за сумата - т.е. че са я излъгали да плаща повече, а на мен ми казва само 20 лв... Искам да се уверя, колко точно е планът ѝ, че няколко пъти щеше да плаща 60 лв за услуги, които не използва, и аз я спасявах... Та сега искам да се уверя, че не са я измамили... Нямам пълномощно за да го правя явно...

# 10 794
  • Sofia
За тестване на различни червила може да се ползва парченце найлон сложено на устата и върху него нанасяте тестера.
Гледах го на клип,още не съм го пробвала,но е идейно и според мен е ок,няма допир до кожата.

# 10 795
  • София
Скрит текст:
да де,  тв със сателит + мобилен нет
а, така ми се щеше нещо по-така Sweat Smile
Мобилният нет и тв на операторите не включват сателит. Само покритие да имат.
Защото тв бокса е свързан към интернета и реално е интернет телевизия.
TV a1xplore е отделна услуга от интернета -net box. Тъкмо вчера подписах комбинация за двете с А1 за вилата на село и е доста добре. Неограничен 4G на максимална скорост, 170 канала+ допълнително отделно макс-спортните, интерактивна, на 2 смарт ТВ за около 55 лв всичко общо.
Единственият кабел е един HDMI от телевизора към устройството.
Това устройство някак има достъп до интернет.

# 10 796
Точно така е - включва се с уайфай към домашния.

А Ейвън продаваха малки червилца (мостри) преди години - едни такива квадратни отгоре, бяха стотинки. Имаха всички цветове, които предлага марката - не са в каталозите им, трябваше да се пита отделно. Орифлейм също имаха (техните бяха заоблени).

# 10 797
тя телевизията е ясна, като имаш добър интернет
обратното е несполучливото

# 10 798
Може би просто не съм гледала внимателно в регистрацията ѝ. Под плащане имам предвид, че давам на нея парите, а не че плащам на каса. Принципно всичко е точно, но се страхувам че ме лъже за сумата - т.е. че са я излъгали да плаща повече, а на мен ми казва само 20 лв... Искам да се уверя, колко точно е планът ѝ, че няколко пъти щеше да плаща 60 лв за услуги, които не използва, и аз я спасявах... Та сега искам да се уверя, че не са я измамили... Нямам пълномощно за да го правя явно...

На майка влизам в май виваком аз...регистрирала съм я там..тя ми даде паролата и влизам в прафила й когато искам. Не апа..в сайта само. Така виждом сметката..фактурата..разпечатката.
Пробвай така ако искаш и ще имаш достъп до данните.

На а1 по същият начин аз оперирам с профила на синко в а1/предплатена карта/. Само в ночалото праща код на неговия номер и той ми го казва.

Това са начините..ако тя е ок с това.
Ако не ще...няма как..да си ги плаща.

# 10 799
Има ли как с ГТ да се стигне до Лумина парк?

Общи условия

Активация на акаунт