? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 549 316
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 10 890
  • Sofia
Как го пресичате с прополис?

# 10 891
В хладилника ни над чекмеджето за плодове и зеленчуци имаме и едно чекмедже с нарисувани риба и пилешко бутче. Предполагам е някакво чекмедже за месо, но какво друго е подходящо да слагаме там?

# 10 892
Как го пресичате с прополис?
Пръчка прополис, замразява се и се натрошава.
И се сипва при зелето...

# 10 893
Колко минути се варят яйца от пъдпъдъци?

# 10 894
  • Sofia
Като заври водата аз ги изключвам,оставям на котлона и след 5мин ги слагам в студена вода.

# 10 895
Колко минути се варят яйца от пъдпъдъци?
Аз варих 5 минути, без да знам колко трябва. Добре сварени бяха.

# 10 896
На 10 литра бидонче,колко вода и сол да сложа?3 зелки ще нарежа
Приготвяш саламура 380-400 гр сол на 10 литра вода.
П.с. 10 литрово бидонче е много малко

# 10 897
  • София
В хладилника ни над чекмеджето за плодове и зеленчуци имаме и едно чекмедже с нарисувани риба и пилешко бутче. Предполагам е някакво чекмедже за месо, но какво друго е подходящо да слагаме там?

Салами, кашкавали, топени сиренца + охладени меса, които ще сготвиш напр. утре.
Слагала съм и мариновани меса за 24 ч. преди да ги метна на скарата.

# 10 898
Имам бутилка на Аквафор, но последно време никъде в магазините не виждам филтри. Виждам в емаг само. Да не би да спират да ги произвеждат? Защото ако е така ще си взема просто обикновена бутилка 🤷♀

# 10 899
Имам бутилка на Аквафор, но последно време никъде в магазините не виждам филтри. Виждам в емаг само. Да не би да спират да ги произвеждат? Защото ако е така ще си взема просто обикновена бутилка 🤷♀
Не ги спират, в много магазини се предлагат. В Лидл, в аптеки Ренедиум, в Бриколаж даже

# 10 900
Има на базара на Джони.
Моля, някоя добра душа да даде линк, че съм през телефон.

# 10 901
Ако те устройва поръчка, на техния сайт 6 филтърчета сега са 35 лв с безплатна доставка до офис на Еконт или Спиди. Мисля, че над 45 доставят безплатно и до адрес.

# 10 902
Не ги спират, в много магазини се предлагат. В Лидл, в аптеки Ренедиум, в Бриколаж даже
В лидъл, кауфланд, фантастико не съм виждала от много отдавна, явно в определени обекти си зареждат. Ще видя да поръчам.

# 10 903
По-скоро в магазините е проблемът. Доста продукти липсват в удобните за на магазини, а ги има в други от веригата. Примерно в едната Билла, където пазаруваме, няма никаква горчица от месец и служителите ме гледат като голям камък като питам.

# 10 904
На 10 литра бидонче,колко вода и сол да сложа?3 зелки ще нарежа

Без никога да съм правила кисело зеле, веднага ще отговоря! Снощи бях на еди пенсионерски рожден ден и хората бяха единодушни - 1/4. На десет литра вода, 400 грама сол се слагала.
Благодаря 😊
Ние втора година слагаме 10гр/литър. И чорбата става идеална за пиене, не свръх солена. Пресичаме с прополис.
Защо режеш зелето?
Баща ми слага зелки в бидончета 2*50кг.за цялото семейство. Не се занимавам да помня какво,колко и тн.
Аз просто си сложих в едно малко бидонче,нарязано,което ще стане за една седмица без да го претакам и тн.Това ,което е в бидоните става за по-дълго време....

Общи условия

Активация на акаунт