? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 549 264
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 10 920
Колкото пъти съм се скръндзосала, толкова пъти после с години съм си скубала косите.  Скъп, скъп, колко да е толкова скъп? Обаче е голям кеф - влизаш в банята къпеш си се той сам си тръгва, после работи докато има влага, а ти си лягаш. И накрая сам си спира, а до тогава практически не се чува. За мен си струва всяко левче. И на всичко отгоре 130 кубика, кой друг ти дава това?

# 10 921
  • София
Нищо не скубя даже.
Украински някакъв май беше моя, от Практис сякаш.
10 години работи на пушка, за 10% от цената на този.

Бош, 200 кубика за под 1/4 от цената на луксозния горе :

https://baniastil.com/вентилатори-за-баня/вентилатори-за-баня/bosch/вентилатор-за-баня-bosch-f1300-w-150-bosch-31957.html

# 10 922
Щом предлага същото за 30 лева вземай без да се колебаеш Simple Smile

# 10 923
  • Бургас
Още веднъж благодаря! 🙂
То сигурно всички спят вече, обаче аз не спя и имам въпрос 🤣
Около Руската църква в центъра на София има ли паркинг, синя зона, зелена зона? И лесно ли се намира място за паркиране? Защото в Бургас има синя зона, но много трудно се намират места.

# 10 924
На първо четене се сещам срещу Националната художествена галерия има повечко места. Това е като продължиш по Цар Освободител, посока БНБ. А ако продължиш, веднага след паркинга, в ляво, също има повече места за паркиране. Синя зона е в центъра. Два часа може да се ползва. Ако има от проверяващите наблизо, може да си купиш два талона, после пращаш два смс-а и стават 4 часа престой. Има много места за паркиране в близост, но тези май са най-близо до руската църква.

Сигурно утре сутрин ще се включат с още предложения.

# 10 925
Дам, като си купиш талоните да ги изтъркаш, щото на мен никой не ми каза, че се търкат (в Пловдив ти ги дават пробити, ако си купуваш талони). И само купих талоните, сложих ги на таблото, заключих - след 10 секунди имах скоба на колата.
Е тва ако не е нарочно схема.

# 10 926
  • sf
Дали е нарочно или просто трябва да се чете?! 😆
Скрит текст:

# 10 927
Да де, само че в Пловдив ти ги дават продупчени/изтрити. Нямаш право ти да си правиш нищо по талона. Как да подозирам, че в случая трябва сама да си търкам нещо, след като го купувам от контрола?
Със сигурност виждат, че колата не е софийска и можеше да кажат, че трябва да се прави нещо допълнително. Аз поисках талон за час, казаха сложете го на таблото и го сложих.
Все тая, схема си е отвсякъде.

# 10 928
Моят въпрос за добро утро 🙄
Има ли възможност да си купя отнякъде чиния за микровълнова - говоря за тези дето се въртят и си вървят фабрично с микровълновата?
П.с. Кремът Липобаза наистина много помогна за ръката ми, при това бързо - за няколко дни, благодаря още веднъж Камил! За всеки случай се заредих и с другия - Нанобаза и препоръчвания от Кубратова Глизолид. Да имам, че не се знае какво пак може да ми се случи... 🌺🌺🌺🌺

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 07:38 от Vicky_P

# 10 929
Има ли възможност да си купя отнякъде чиния за микровълнова - говоря за тези дето се въртят и си вървят фабрично с микровълновата?
Има и в Емаг и в други магазини, може и по модел да се търсят резервни части в Гугъл (от Делта елис сме поръчвали други неща и са коректни).
Първите резултати в Емаг предполагам са универсални 🤔

# 10 930
В олх и базар също може да се потърси чиния...също в сайтовете за резервни части.

# 10 931
  • София
Моят въпрос за добро утро 🙄
П.с. Кремът Липобаза наистина много помогна за ръката ми, благодаря още веднъж Камил! За всеки случай се заредих и с другия - Нанобаза и препоръчвания от Кубратова Глизолид. Да имам, че не се знае какво пак може да ми се случи... 🌺🌺🌺🌺
Аз наскоро купих от този магазин:
https://ditexm.com/index.php?route=product/search&search=%D0%A7% … D0%BE%D0%B2%D0%B0

# 10 932
  • Бургас
Бреее, сложничко измислено с тея талони. В Бургас пращаме СМС-и за синя и зелена зона. А при вас само 2 часа. Схемата с двата талона може и да не ми се получи, кой знае. Ще поогледам да спра някъде извън центъра и с метрото да се придвижа после.

# 10 933
Благодаря за отговорите 🌺🌺🌺

# 10 934
  • софия
Бреее, сложничко измислено с тея талони. В Бургас пращаме СМС-и за синя и зелена зона. А при вас само 2 часа. Схемата с двата талона може и да не ми се получи, кой знае. Ще поогледам да спра някъде извън центъра и с метрото да се придвижа после.
Изoбщо не е сложно. Инсталирай си приложението и пускай през него смс-и - https://www.sofiatraffic.bg/bg/parking Дори не е нужно да се чудиш колко трябва да платиш. Автоматично ти дава според мястото, на което си. Не ти се и оскъпява с sms.
Днес зони няма.
https://www.sofiatraffic.bg/bg/info-center/pochasovo-plateno-parkirane
Чета и че през Вайбър можело.
Цитат
Как плащаме за паркирането
По някои от следните начини:
- С талон, закупен от контрольор, от кабини на "ЦГМ" ЕАД за продажба на билети и абонаментни карти, от търговски обекти;
- Със SMS на кратък номер 1302 за "Синя зона"
- Със SMS на кратък номер 1303 за "Зелена зона"
- Със съобщение към чатбот „Център за градска мобилност“ в мобилно приложение Viber:  https://chats.viber.com/cgm-bot
- С мобилно приложение Urbo
- Със служебен абонамент
- С винетен стикер за локално платено паркиране за живущите в зоните за почасово платено паркиране

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 09:37 от zvаnchе

Общи условия

Активация на акаунт