? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 539 533
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 11 115
Ама те не стигат до съд бе човек...не ме карай да влизам в детайли.

# 11 116
  • София
Имам умрял плъх в стената. Има ли такова нещо като неутрализатор на воня?  В стената на детската стая ,не се стои ви казвам ....
Това вече е проблем огромен, огромен, защото трябва да се кърти, нямаш избор.  Случвало се е и на други мои близки, само че беше мишка, но от някой си магазин им препоръчаха да ползват такава отрова, която да мумифицира мишката,  така няма да мирише иначе....къртиш. Няма препарат с който да отстраниш миризмата, няма!

# 11 117
  • Burgas, Bulgaria
Ще се гръмна . Сигурно е ,че е в стената. Живея в къща на първи етаж. Отгоре никой и имахме страшен проблем с гризачи . Отървахме се и сложих контрола мумифицираща отрова .... е , явно е имало враг ,който не е изял само силиконовата пяна ( умишлено запълних пътеката по стената ,там климатик има ) .
Sad
 Sad

# 11 118
  • Буркина Фасо
тая стена куха ли е ?

# 11 119
Ох..ох...айде моля ти се не говори как не се нарушавало законодателството....се и още как....това че го има разписано, далеч не зтачи че винаги се спазва. Заобикаля се като стой та гледай..

Специално за сервитутите на енергийните обекти /електрпроводи/ изисканията се спазват без изключение. Да не говорим, че в случай на нарушение дадената сгрда, например никога няма да получи Разрешение за ползване /Акт 16/ от ДНСК.

# 11 120
  • Burgas, Bulgaria
Явно никой не е имал плъхове и Слава Богу.... изключително умни животни и трудни за прогонване  !
Ядът тухли ,копаят тунели  и какво ли не....

# 11 121
  • Сф
Възможно ли е плъхът да е на тавана? Родната ми къща е на 1 етаж, но има капандура, за да се стига до керемидите. Баща ми беше намерил преди много години страшно много остатъци от яйца и дребни животни, може би невестулка имахме.

# 11 122
Когато ходите на рожден ден на детенце - подарявате ли подарък и на братчето / сестричето на рожденика?

Да, ако предварително знам, че има брат или сестра, задължително предвиждам нещо и за другото дете.

# 11 123
Да, нося нещо малко

# 11 124
  • SF
Аз винаги купувам нещо за всички деца, както правя и ако нямат Рожден ден. Може книжки, несесерче, плюс вредни сладки неща, но децата ги обичат.

# 11 125
  • Буркина Фасо
Явно никой не е имал плъхове и Слава Богу.... изключително умни животни и трудни за прогонване  !
Ядът тухли ,копаят тунели  и какво ли не....
имали сме, но плъх миньор - никога.  до седмица ще изчезне миризмата.

# 11 126
Откъде да купя голяма марля? Трябва ми за прецеждане.

# 11 127
От магазин за бебешки стоки си купете тензух

# 11 128
  • под тепетата
В Пепко има бебешки пелени тензухени.

# 11 129
Марля съм купувала от аптека, на мен ми трябваше за прецеждане на сирене.

Общи условия

Активация на акаунт