? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 539 007
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 11 280
  • От липите до сините камъни
Здравейте, от петък съм в болнични 5 дни.Въпроса ми е ще има ли проблем за работодателя ми и сътветно за мен ако прекъсна болничния и в понеделник отида на работа защото се чувствам добре?

# 11 281
Да. Ще има. Обадете се на лекаря, издал болничния да го анулира и издаде нов

# 11 282
  • София
И аз знам, че е настройване. Когато купихме механичен апарат за кръвно, от аптеката ни казаха къде да отидем да го калибрират, за да измерва точно.
Ако в аптека ми кажат такова нещо единственото, което ще видят от мен е гърба ми.
Когато вземаш нов апарат, той трябва да точен и работещ. Или ти продават боклук, койно и след "калибрирането" няма да мери правилно или искат да вземат още пари в комбина с настройващите го.

# 11 283
Има. Пишеш крайната дестинация, а не я избираш. Тогава излиза и това

Аа, е това е друго вече. Аз съм свикнала на гугъл мапс, там не е по този начин. Благодаря.

# 11 284
  • Пловдив
Може и да не е от непознаване на посоките. От много години ползвам ежедневно мапс и мувит за ходене и градски транспорт. От няколко месеца забелязвам, че и двете дават често отклонения и грешки. Преди мувит работеше по-добре от мапс за транспорта, сега изобщо не мога да разчитам на него и проверявам и на двете места. Последната издънка беше с мапс - според него на спирката на 120 при Парадайс в посока Левски не спира нито един автобус. В същото време в посока зоопарка ми показва времена като за посока Левски. Нямам никаква идея какво му става, но определено е неприятно, особено с тези ремонти на всеки втори булевард и промени в маршрута.
Проблема е съвсем различен. Някой трябва да подава данни към гугъл и мувит. А то никой не подава, скоро имаше статии по темата, конкретно за градския транспорт в Пловдив. Ама не вярвам в София да е много по-различно.
А, били сме се върнали, лелелеле, аз усетих когато изпаднахме - https://dariknews.bg/regioni/plovdiv/gradskiiat-transport-na-plo … ogle-maps-2394334

# 11 285
  • Deutschland/HE
Waze е забранено в някои страни от ЕС. Незаконно е да те предупреждава за камери.

# 11 286
  • Пловдив
В България още не е. И всъщност е доста популярно Вазе-то.

# 11 287
zari65, представи си, града в който живея, че и областния, даже- ги познавам, и не ползвамнавигация

съмнявам се, че шофираш толкова, колкото аз , та да ми обясняваш, как се гледа навигация, че и стрелка на компаса в приложение! , докато шофираш

Отговора ми беше да покажа къде е компаса, защото явно не всеки е обърнал внимание на иконата, Grinning а да си мерим кой колко шофира ………….., в случая е въпрос на работа с приложение, а не на шофиране.

# 11 288
Добър пречиствател за въздух? Бюджетен вариант.

# 11 289
Waze е забранено в някои страни от ЕС. Незаконно е да те предупреждава за камери.
Незаконни са предупрежденията за камери и полиция. Не само във Waze, Ами във всякакви други платформи, включително и фейса. Приложението си е разрешено.

# 11 290
Платих и предплатих процедура в един салон, като не им работеше пос терминала и преведох парите по банков път. Казаха ми, че това е достатъчно като доказателство, че съм платила и да го пазя на пдф плащането. Дали е така? Да не стане после, че не съм платила?

# 11 291
  • sf
Пазиш платежното. Колко по-голямо доказателство?

# 11 292
zari65, представи си, града в който живея, че и областния, даже- ги познавам, и не ползвамнавигация

съмнявам се, че шофираш толкова, колкото аз , та да ми обясняваш, как се гледа навигация, че и стрелка на компаса в приложение! , докато шофираш

Отговора ми беше да покажа къде е компаса, защото явно не всеки е обърнал внимание на иконата, Grinning а да си мерим кой колко шофира ………….., в случая е въпрос на работа с приложение, а не на шофиране.
точно въпрос на шофиране е, защото ни обясняваш как да гледаме иконата...докато шофираме...

waze предупреждава за фиксираните камери, и това не е незаконно
даже напротив- това е доста добра практика, за контрол на скоростта

освен това, всички ползващи, предупреждават за скорошни събития- спрял автомобил ...или каквато и да е , друга опастност на пътя- нещо , което не знам други приложения да правят

# 11 293
  • Бургас
Прехвърлих снимки от телефона на лаптопа. Обаче се прехвърлиха всички,не ми даде да отбележа, само избрани такива. В папката се появиха дублирани всички снимки. Едните са само номер, а другите с датата,на снимката се вижда.
Та въпроса ми е кои от двата вида да изтрия?

# 11 294
Пазиш платежното. Колко по-голямо доказателство?
Да, но нямам касова бележка към него, затова питах достатъчно ли е.

Общи условия

Активация на акаунт