? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 539 091
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 11 295
Пазиш платежното. Колко по-голямо доказателство?
Да, но нямам касова бележка към него, затова питах достатъчно ли е.
Към платежно няма как да имаш касова бележка. Ще ти издадат после.

# 11 296
zari65, представи си, града в който живея, че и областния, даже- ги познавам, и не ползвамнавигация

съмнявам се, че шофираш толкова, колкото аз , та да ми обясняваш, как се гледа навигация, че и стрелка на компаса в приложение! , докато шофираш

Отговора ми беше да покажа къде е компаса, защото явно не всеки е обърнал внимание на иконата, Grinning а да си мерим кой колко шофира ………….., в случая е въпрос на работа с приложение, а не на шофиране.
точно въпрос на шофиране е, защото ни обясняваш как да гледаме иконата...докато шофираме...

waze предупреждава за фиксираните камери, и това не е незаконно
даже напротив- това е доста добра практика, за контрол на скоростта

освен това, всички ползващи, предупреждават за скорошни събития- спрял автомобил ...или каквато и да е , друга опастност на пътя- нещо , което не знам други приложения да правят

Спориш заради самия спор, както поглеждаш стрелката, която ти посочва пътя, по същия начин виждаш накъде ти сочи компаса когато ти каже запад например, нали сама каза че можеш да работиш с компас.

Проследи дискусията, написах че приложенията имат компас, след като някой писа, че трябвало да си сложи в колата. Поясненията обикновено не предизвикват такива реакции.

# 11 297
  • Deutschland/HE
zari65, представи си, града в който живея, че и областния, даже- ги познавам, и не ползвамнавигация

съмнявам се, че шофираш толкова, колкото аз , та да ми обясняваш, как се гледа навигация, че и стрелка на компаса в приложение! , докато шофираш

Отговора ми беше да покажа къде е компаса, защото явно не всеки е обърнал внимание на иконата, Grinning а да си мерим кой колко шофира ………….., в случая е въпрос на работа с приложение, а не на шофиране.
точно въпрос на шофиране е, защото ни обясняваш как да гледаме иконата...докато шофираме...

waze предупреждава за фиксираните камери, и това не е незаконно
даже напротив- това е доста добра практика, за контрол на скоростта

освен това, всички ползващи, предупреждават за скорошни събития- спрял автомобил ...или каквато и да е , друга опастност на пътя- нещо , което не знам други приложения да правят

В Германия е забранено и за фиксирани камери. В Португалия е разрешено. Много хубаво.
в България също е разрешено, но на други места не е и е хубаво човек да го има предвид.

П.С. Според ADAC в България е забранено. В много държави е забранено и за другите пътуващи в автомобила. За Португалия няма информация.

# 11 298

Проблемите с Гугъл мапс може и заради това да ви идват, познаването на посоките е базово знание.  
.........
 Ако вдигнете поглед от телефона и се огледате, ще се учудите колко много табелки има, ходейки без забит поглед в телефона ще опознаете улиците....
[/spoiler]

Поясненията обикновено не предизвикват такива реакции???

# 11 299
Mamagemelar, вече преминахме отговорите на въпросите, човек трябва да има усет кога да спре, тази размяна на реплики е за триете и досадна да четящите.
Който не е знаел иконата на компаса е научил, ако е имал желание.

П. С. Не е ок до цитираш само извадки😁

# 11 300
Зравейте,знаете ли ако пуснем писмо в един клон  на  Бг Пощи  за колко време ще го получи човек в друг  квартал  в същия град?За Пловдив става въпрос.

# 11 301
Зравейте,знаете ли ако пуснем писмо в един клон  на  Бг Пощи  за колко време ще го получи човек в друг  квартал  в същия град?За Пловдив става въпрос.

Вечер ги събират в централния клон.
Най-рано на следващият ден ще го получи..сутрин ги разпределят по клонове.

# 11 302
Благодаря,Тета.

# 11 303
П. С. Не е ок до цитираш само извадки😁
Също така не е окей и да твърдиш, че хората не познават посоките, не гледат несъществуващи или грешни табели или ходят с нос в телефона. Такива твърдения обиждат другите и хвалят себе си и без контекст.

# 11 304
  • Пловдив
Пазиш платежното. Колко по-голямо доказателство?
Да, но нямам касова бележка към него, затова питах достатъчно ли е.
Към платежно няма как да имаш касова бележка. Ще ти издадат после.
Абе каква касова бележка към плащане по банка!?!?

Касова бележка се издава при плащане в брой или плащане с карта.

# 11 305
  • От липите до сините камъни
За колко време пристигат пратките от шийн?Дали ако поръчам сега ще пристигне до 4-5.12?

# 11 306
За колко време пристигат пратките от шийн?Дали ако поръчам сега ще пристигне до 4-5.12?
С тия черни петъци не бих разчитала.

# 11 307
Няма как да се издаде касов бон при банково плащане. Ако издадат, все едно е платено два пъти. Веднъж по банка и веднъж на каса. Всичко е наред, не се притеснявайте, те си го виждат плащането.

# 11 308
  • София
От шейн пристигат за две седмици. Сега ако имат черни петъци може и да се забавят, но те си пишат срокове и дават компенсации при закъснение.

# 11 309
  • Fairbanks, Alaska
В Германия е забранено и за фиксирани камери. В Португалия е разрешено. Много хубаво.
в България също е разрешено, но на други места не е и е хубаво човек да го има предвид.

П.С. Според ADAC в България е забранено. В много държави е забранено и за другите пътуващи в автомобила. За Португалия няма информация.
В Германия, ако караш повече по магистралите, дори ще научиш къде са камерите. Има една камера на километър 45 на А3 в посока Франкфурт. Какво светене на стопове става като я приближат колите, понеже е надолнище.. Отделно, на километър 42 периодично слагаг камера тип ремарке. Винаги на едно и също място.
Ако видиш ограничение 60 особено на мостове, вероятността да те чака камера е много голяма.
Един път сложили на километър 152 почти в шубраците и ще я видиш прекалено късно.

Общи условия

Активация на акаунт