? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 542 540
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 12 795
Мога ли да изпратя пари в чужбина от виртуална карта Револют, на друга карта Револют?

# 12 796
  • под тепетата
Чипс - от ябълка, цвекло. В смисъл нещо натурално без захар и сол. За допиване на винцето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 12 797
  • гр.София
Чипс - от ябълка, цвекло. В смисъл нещо натурално без захар и сол. За допиване на винцето Stuck Out Tongue Winking Eye
Може ли по- конкретно? Сама ли си ги правиш?Или са купешки. Не ям подправки и не купувам чипсове, а отдавна търся и аз нещо за хрупане докато чета.

# 12 798
  • Сф
Мога ли да изпратя пари в чужбина от виртуална карта Револют, на друга карта Револют?

Парите се пращат от сметката, към която е свързана картата.

# 12 799
  • под тепетата
Беля, режа на тънки филийки, слагам върху хартия и пека, по- точно суша с вентилатор на 130 градуса , докато ми хареса .С подправки стават по- вкусни , разбира се. За ябълката - канела, за цвеклото - малко морска сол и мащерка. Но от солта пуска повече вода. Упс, забравих, може и малко зехтин да се мацне.
Питай и в темата за бързите въпроси в кулинарния. Там има спецове и със сигурност ще дадат по- добри варианти.

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 09:47 от bilqna_69

# 12 800
  • Далечният изток
Тя понеже каза, че не обича твърди и хрупащи, вие се изредихте с идеи за твърди и хрупащи... Thinking

# 12 801
  • София
Скрит текст:
Моля за помощ за Самсунг.
Зададох парола за заключване на екрана,а сега искам да я махна,но не успявам...
Не успяваш да намериш от къде се маха или ... ? Кой модел Самсунг?
Галакси А22,намирам в настройки,но не се получава
Ами не знам защо. Намерих го в моя телефон, зададох парола и после я махнах без проблем (S24 Ultra). Изписва ли нещо? Невярна парола или друго?
От тук влизам,вкрвам паролата и нищо

# 12 802
Т.е. цъкаш първото "Тип заключен екран", пишеш паролата, натискаш ОК, Done или каквото е там на твоята клавиатура и не ти показва екрана, където можеш да избереш ПИН, Парола и тн.?

# 12 803

Парите се пращат от сметката, към която е свързана картата.
Това не го розбрах. Ще ми изтеглян пари от банковата карта?
Аз в Револют превеждам толкова, колкото ми трябват. До сега съм ползвала само тази за онлайн плащания за покупки в тему.

# 12 804
  • София
Т.е. цъкаш първото "Тип заключен екран", пишеш паролата, натискаш ОК, Done или каквото е там на твоята клавиатура и не ти показва екрана, където можеш да избереш ПИН, Парола и тн.?
Като избера "тип заключен екран парола" иска да вкарам паролата и до там.

# 12 805
Ако въведеш коректно паролата, след това ти дава възможност да избереш ПИН, фигура, пръстов отпечатък....

# 12 806
  • Бургас
В коя от големите вериги супермаркети продават квадратен/правоъгълен лаваш? Вчера купих от Берёзка, ама искам и друг вариант да имам.

# 12 807
Само да обадя, че ядките са висококалорични, а сушените плодове с много захари и за нещо между храненията трупа килограми. В случай, че някой внимава за килограмите си е добро въобще да не прави никакви похапвания на наглед дребни неща между храненията. Това изключва все още растящите разбира се.

# 12 808
В коя от големите вериги супермаркети продават квадратен/правоъгълен лаваш? Вчера купих от Берёзка, ама искам и друг вариант да имам.
в Била.

# 12 809
Купих преди седмица-две прахообразен прах за пране Ариел от турски магазин. Имам останал и от течния все още и общо взето ги редувам. Направи ми впечатление, че след като съм ползвала Ариела прането и пералнята миришат ужасно - на застояло. Няма значение дали е била програма на ниски или на високи градуси. Самият прах мирише хубаво. Не ползвам омекотители, защото суша в сушилня. След изсъхване прането няма никакъв аромат - нито хубав, нито лош. Когато пера с течния препарат, нямам такъв проблем. На какво може да се дължи? На път съм го изхвърля, въпреки че не е малко количество.

Общи условия

Активация на акаунт