? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 542 593
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 12 810
Аз в Револют превеждам толкова, колкото ми трябват.
Превеждаш толкова колкото трябва да прехвърлиш в другата карта на револют и после по акаунт мяташ на другия.

# 12 811
  • София
Без да съм влизал в турски магазини през живота си, мога да предположа че е фалшив.

# 12 812
То от турските магазини само боклуци.. тук карат само евтини измишльотини. Не знам още кой се връзва да пазарува от такива бусови търговци.

# 12 813
Здравейте!  Имам спешна нужда от съвет за машинка против плъхове за контакт. Тъй като знам, че не всички да читави ще бъда изключително благодарна да препоръчате нещо изпробвано! Благодаря!

# 12 814
  • софия
В коя от големите вериги супермаркети продават квадратен/правоъгълен лаваш? Вчера купих от Берёзка, ама искам и друг вариант да имам.
в Била.
Фантастико

# 12 815
Т.е. цъкаш първото "Тип заключен екран", пишеш паролата, натискаш ОК, Done или каквото е там на твоята клавиатура и не ти показва екрана, където можеш да избереш ПИН, Парола и тн.?
Като избера "тип заключен екран парола" иска да вкарам паролата и до там.
Ама не ти дава да напишеш паролата ли?

# 12 816
  • София
Изскочи ми проблем и търся мнения. Дълго ще е.

С червената стрелка съм посочил пътя на топлата вода от бойлера към хоризонталните щрангове - той е само един.
Обаче, снощи се наложи да пусна топла вода под силно налягане в прозрачен съд и видях ясно, че е с ръждив оттенък. Което ме стресна много - не готвя с такава, не пера с такава, но се къпя с нея.
Питането ми е тази връзка с водомера необходима ли е? Да не би е да е нещо като допълнителна защита при налягане?
От там не влиза вода централно - този водомер е поставен при строежа, но ние никога не сме имали и нямаме централно топла вода. И по тази причина не сме сменяли вертикални щрангове за топла вода, а само за студена.
Колкото и да го мисля, единственото място дето не е сменено с pvc тръби е около този водомер.
Смятате ли, че от там ми идва ръждивия цвят на водата?
Безопасно ли е да го отрежа и затапя от двете страни окончателно, там където съм сложил ❌? Това, последното ми питане, е във връзка със съмненията ми, че е възможно тази връзка да е оставена като защита при голямо налягане и да е необходима евентуално, дори да не се ползва.

# 12 817
В кауфланд

# 12 818
То от турските магазини само боклуци.. тук карат само евтини измишльотини. Не знам още кой се връзва да пазарува от такива бусови търговци.
Верото им за съдове е мн.хубаво .

# 12 819
Мога ли да изпратя пари в чужбина от виртуална карта Револют, на друга карта Револют?

Може по акаунт. От Револют към Револют.

# 12 820
# 12 821
  • Бургас
Верото им за съдове е мн.хубаво .
Кое е верото?

# 12 822
Приятелка онзи ден ми каза, че откакто ползва това турско веро, не и се белят ръцете.
https://velvet.bg/product/vero-pril-5-kg-4836-ml/
С всички други, които е ползвала, купени у нас, има проблем. В Турция туба от 4 литра е 4 лв обаче...

Последна редакция: нд, 22 дек 2024, 17:58 от DiaMia

# 12 823
  • Бургас
Благодаря!
Ще погледна дали го има в нашия магазин и на каква цена е.

# 12 824
  • Далечният изток
От няколко години ползвам същото.

Общи условия

Активация на акаунт