? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 542 522
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 12 825
Само БГ препарати за съдове ползвам, най-често промоопаковката на Лидл 2 бутилки по 1.5 на цената на една. Никога не са ми са се белили ръцете. Нямам миялна.

# 12 826
Здравейте, купих кабел от тв към лаптопа да гледам YouTube но се чува звука само от лаптопа като усиля от телевизора не се чува.Има ли как да усиля звука от телевизора ???

# 12 827
Здравейте, купих кабел от тв към лаптопа да гледам YouTube но се чува звука само от лаптопа като усиля от телевизора не се чува.Има ли как да усиля звука от телевизора ???
В другата тема погледни

# 12 828
karzz ето верото ,което се харесва у нас ,струва 4лв

# 12 829
И аз не ползвам миална и също купувам от евтиното веро на Лидл, но то не може да ми измие тавите, затова започнах да купувам едно Ехо с тиган на етикета. Справя се добре.
Моите ръце имат проблем при студено време, но от препарата не им става нищо.

# 12 830
Зеленото веро на Лидъл ползвам на вилата, нищо не мие .. ама го взех на някаква промоция бая голямо, чакам с нетърпение да свърши..
Веро само ТЕСТ гел. Иначе в миялната с Феъри бомбички.

# 12 831
  • Пловдив
Само с препарата на ДМ нямам проблем, иначе ръцете ми се белят и цепят.
Имам и миялна, там ползвам също ДМ - ските таблетки.

# 12 832
Преди да се изхвърля праха Ариел, може да се пусне почистване на пералнята, не е задължително да е от праха миризмата.

Rebel,  не си прави труда, водата е лоша при мен всичко е сменено и няма и см метал, но не мога са контролирам това, което влиза от какви тръби е. Качеството на водата се влошава с всяка изминала година.

# 12 833
Явно ще трябва нов кабел за звука от телевизора.
Това е буксата отзад

Това е рисунка на стена а боички,дъщеря ми беше по-малка рисува,сега иска да се махне,знам за варианта боя но скоро не обмислям такава,днес купих магическа гъба от ДМ така хеалените,е то се размаца има ли как да го изчистя да се заличи?
И още един въпрос: Изключвам лаптопа от иконата стар долу в ляво но понякога време през ноща се включва,и това незнам как да го изключа,че да не се пуска и да стряска по никое време?

# 12 834
че да не се пуска и да стряска по никое време?
Windows+R и пишеш shutdown /s /f /t 0

# 12 835
  • Mediterraneo
Здравейте!  Имам спешна нужда от съвет за машинка против плъхове за контакт. Тъй като знам, че не всички да читави ще бъда изключително благодарна да препоръчате нещо изпробвано! Благодаря!

Няма такива, които да действат, още по- малко пък при плъхове. От опит.

Купих преди седмица-две прахообразен прах за пране Ариел от турски магазин. Имам останал и от течния все още и общо взето ги редувам. Направи ми впечатление, че след като съм ползвала Ариела прането и пералнята миришат ужасно - на застояло. Няма значение дали е била програма на ниски или на високи градуси. Самият прах мирише хубаво. Не ползвам омекотители, защото суша в сушилня. След изсъхване прането няма никакъв аромат - нито хубав, нито лош. Когато пера с течния препарат, нямам такъв проблем. На какво може да се дължи? На път съм го изхвърля, въпреки че не е малко количество.

Ползвам много прахообразен Ариел, няма такова нещо, мирише божествено и прането, и пералнята след пране.

# 12 836
Какви са боите? Ако са акрилни - не могат да се изчистят.

# 12 837
Какви са боите? Ако са акрилни - не могат да се изчистят.

Не са акрилни,божи би акварелни,отдавна е рисунката но с магическата гъба се размаца както се вижда на снимката.

# 12 838
  • Бургас
От верото ,,Ехо,, ръцете ми стават нарани и шкурка.
Лидълското, ако е онези големите разфасовки по литър, мисля бяха - ами те абсолютно нищо не мият. И изсушават ръцете.
И двете не ги купувам от край време, че и без това имам проблем с препаратите по ръцете.

Но тези препоръчаните ще погледна в нашия магазин дали ги има.
Благодаря!

# 12 839
Акварелни бои сигурно могат да се отмият и с обикновен течен сапун и гъба, но това зависи и от боята на стената.

Общи условия

Активация на акаунт