? Въпроси всякакви ? (2024 г.)

• 538 666
  • 13 187
  •   1
Отговори
# 13 170
Както гледам, това просто значи, че в момента пере. Предполагам, че после се мести на съседния индикатор и показва, че плакне. И накрая третия, че центрофугира.  При мен поне е такава логиката.

# 13 171
Ще видя сега дали ще се премести, но струва ми се, че преди го нямаше. Аз съм доста отнесена и е възможно да не съм го видяла, ама... 🤔 чак пък... Знам ли, ще видим. Ако е това, егати! 😆 От 3 години пера с нея и сега го виждам.
Мда, съвсем логично изглежда да е така. 😊

# 13 172
Каква е цената на доставката в момента на Еконт и Спиди? Има ли разлика между двете?

# 13 173
Каква е цената на доставката в момента на Еконт и Спиди? Има ли разлика между двете?
Има малка разлика, в полза на Еконт.
Зависи дали ти изпращаш или друго частно лице, обикновено интернет магазините имат договор и цената е по-ниска. А и за двете фирми се отнася, че до офис е по-евтино, отколкото до адрес.

# 13 174
Еконт е по-скъп от Спиди, не обратното.

# 13 175
   В Спиди по принцип е по-евтино. Имат калкулатори и двете фирми. Зависи главно от теглото на пратката, дали ще има наложен платеж (проценти от сумата), а до адрес около 30% по-скъпо, (на око), отколкото до офис.

# 13 176
  • София
DiaMia, както Черна станция е написала вече, този символ показва, че пералнята пере.

# 13 177
Здравейте! Лепих тапети и на места остана замазано лепило. Как най-лесно да го изчистя?

# 13 178
Честно, понякога все едно падам от друга планета... Blush Nerd Благодаря, Черна станция и magicjo! Заклевам се, че за пръв път го видях преди няколко дни това. Innocent

Здравейте! Лепих тапети и на места остана замазано лепило. Как най-лесно да го изчистя?
С влажна микрофибърна кърпа.

# 13 179

С топла вода и парцал.

# 13 180
Фурна Miele, копчето има изтрити символи. На коя позиция пече на 2 реотана?

# 13 181
На самото копче ли са символите или отстрани, на печката? Модел нещо да дадеш като жокер?

# 13 182
  • Буркина Фасо
Фурна Miele, копчето има изтрити символи. На коя позиция пече на 2 реотана?
дай модел на печката
пускай и пробвай кои реотани ще заработят.

# 13 183
На самото копче ли са символите или отстрани, на печката? Модел нещо да дадеш като жокер?
На копчето, обадих се да питам, 2 пъти надясно се завъртало. Стар модел е, аз не я ползвам обикновено, защото е голяма фурната, а пека в по-малко тави на малката фурна.

# 13 184
  • Бургас
Има ли специални калъфи за очила clip on? Онзи вид диоптрични очила, на които с магнит се закрепят слънчеви стъкла.

Общи условия

Активация на акаунт