Звездни Компромати - Януари'24

• 341 164
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 150
Итън Слейтър, да не е син на Крисчън Слейтър?

Не.

Предаването на Кадиев може и да има интересен замисъл,
но Гладнишка и Шинова го превърнаха в една лигня.

# 151
  • София

Дейвид и Виктория Бекъм вечерят с родителите й в Риц:
Скрит текст:

Дейвид е придружил снимките със следния коментар Simple Smile
'Just a nice casual New Year’s Eve lunch at The Ritz. @victoriabeckham Very working class. My mother & father in law left in their Rolls.' („Просто хубав стандартен новогодишен обяд в The Ritz. @victoriabeckham Много работническа класа. Тъщата и свекър ми си тръгнаха с техния Ролс-Ройс")
Ние на наш'те бръмчалки се смеем, а ей го на и Дейвид Бекъм пише с грешки Joy
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 02 яну 2024, 16:59 от Lana

# 152
Е то и Бекъм е футболист

# 153

Дейвид и Виктория Бекъм вечерят с родителите й в Риц:
Скрит текст:

Дейвид е придружил снимките със следния коментар Simple Smile
'Just a nice casual New Year’s Eve lunch at The Ritz. @victoriabeckham Very working class. My mother & father in law left in their Rolls.' („Просто хубав стандартен новогодишен обяд в The Ritz. @victoriabeckham Много работническа класа. Тъщата и свекър ми си тръгнаха с техния Ролс-Ройс")
Ние на наш'те бръмчалки се смеем, а ей го на и Дейвид Бекъм пише с грешки Joy
Скрит текст:

Той самият си каза във филма за него, че не бил много умен и в училище не му вървяло. През всичкото си свободно време ритал топка, а когато било дъждовно рисувал как рита топка. Simple Smile
Но пък е бил достатъчно умен/хитър за да направи себе си продукт и когато това все още не е било популярно е започнал да сключва рекламни договори. Повечето му пари са именно от рекламни договори.

# 154
Бекъм е постигнал нещо за разлика от нашите бръмчалки.

# 155
Какво е объркал Бекъм?

# 156
  • Glasgow
Те почти всички така пишат вече🤦🏻‍♀️their, they are and there- всичко е there. Както и you are, your. Too, two and to- също. По групите, по чатовете🤦🏻‍♀️аз имам мениджъри дето пишат така. Първо трябва да си преведа от развален английски на нормален, та оттам на български.

# 157
  • София
Явно навсякъде е едно и също.
Може да не му е вървяло в училище, но пък има чувство за хумор. Много ги харесвам с Виктория.

# 158
  • Glasgow
Поне не написа класиката по празници, семейна снимка и текст "There my world" 😄

# 159
Или любимото ми ME world, me home, me purse …

# 160
  • Glasgow
Или любимото ми ME world, me home, me purse …
🤣😭🤣
Скрит текст:

# 161
Това с “me” вместо “my” би трябвало да е пародия на “простонароден” сленг - нали?

# 162
  • Glasgow
Някои си го пишат така, а други ги пародират, но то е повече британско това и не мога да схвана кога някой се бъзика и кога така си го пише. В Шотландия е ma. Ще ви покажа някой път скрийншот от групата ни на работа, те дори си пишат на шотландски. Ano ( I know), Acanny (I can't) the morra (tomorrow) meir (more) 🙄
Мен повече фразите ме затрудняваха и все още понякога. Тук и в северна Ирландия вместо ok/cool/that's fine и т.н често казват "sound". И аз като не знаех мислех, че ми казват, да говоря по високо и повтарях каквото съм казала на по висок тон😭

# 163
Това нормално ли е да се задава в 20ч

# 164
  • Sofia
Тъпанари🤨

Общи условия

Активация на акаунт