Звездни Компромати - Януари'24

• 341 212
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 195
Кание дано разхожда гаджето си така само между банята и коридора им.

# 196
Гледах по БТВ в сутрешния блок Надежда Неински, бивша Надежда Михайлова-външен министър. Разкошно изглеждаща 60 годишна жена с подходящи дрехи, прическа и грим. Увлекателно говори за условия и приоритети по повод Шенген. Беше доста носталгично за мен, въпреки трудните времена през 90-те години,  имаше интелигентни политици, хора да кажем. Тотално опростачване настъпи, жалко!

# 197
За Ромина четох, че напуска Съдебен спор, дали е вярно? Много бързо се отказва, ако е така

# 198
  • София
Аз винаги съм харесвал Надежда Михайлова/ Неински. Много, много рядко се случва да имам толкова еднакво мислене с някой.

# 199
  • София
За Ромина четох, че напуска Съдебен спор, дали е вярно? Много бързо се отказва, ако е така
Не знам каква трябва да ти е психиката, че да се чувстваш добре в такова предаване.
Амбицията е надделяла над здравия разум.

# 200
Надежда Михайлова ме отврати с начина, по който си изми ръцете и прехвърли цялата вина по забавената реакция на страната ни спрямо арестите на медиците в Либия върху тогавашния посланик. Той не бил преценил тежестта на ситуацията, той не бил подал необходимата информация, той не си бил свършил работата. Което впоследствие беше опровергано с документи. Много политици и дипломати ми паднаха в очите тогава.

# 201
Надежда Михайлова ме отврати с начина, по който си изми ръцете и прехвърли цялата вина по забавената реакция на страната ни спрямо арестите на медиците в Либия върху тогавашния посланик. Той не бил преценил тежестта на ситуацията, той не бил подал необходимата информация, той не си бил свършил работата. Което впоследствие беше опровергано с документи. Много политици и дипломати ми паднаха в очите тогава.
То само това да беше ... И аз обичам да си я гледам, но в никакъв случай не я слушам.

# 202
Трудно ми бе да харесвам Хубавото Наде и преди, и сега.
С оглед на годините в политиката се е поошлайфала, но това определено не е достатъчно да променя мнението си за нея и на "йота" дори.

# 203
На едно ниво ми е с крадливото Ленче. С каква наглост изобщо се появяват да менторстват по телевизията? Онези на околовръстното имат повече достойнство от тези.

# 204
Надежда Михайлова ме отврати с начина, по който си изми ръцете и прехвърли цялата вина по забавената реакция на страната ни спрямо арестите на медиците в Либия върху тогавашния посланик.
А тогава кой беше? Тъстът на Свилен от Остава или бъркам?
Надето е много по-приемлива за мен от Поптодорова. Във всяко отношение

# 205

Четох, че са я шкартирали, защото рейтингът паднал главоломно, откакто тя водела предаването.

# 206
На Свилен тъстът не се ли подвизаваше из Куба?

# 207
  • София
Кание дано разхожда гаджето си така само между банята и коридора им.

Така се смях..🤣

# 208
  • Варна

Из фейса

# 209
Евалата

Общи условия

Активация на акаунт