Звездни Компромати - Януари'24

• 338 946
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 2 550
Много е хубава Марая.

# 2 551
  • In The Middle Of Nowhere
А на Джордан кое му е толкова важното, че пее за повече от Ивана и Глория 😖
Пп: половината не съм ги чувала/одъртявам/

# 2 552
Има актуални песни , Ивана и Глория от години нямат нов хит. Набор 99 едва ли знаят много ретро песни.

# 2 553
  • на село
Тоя списък с хонорари е фотошопиран от Джордан 😆 Едва ли само аз съм се зачудила кой е и защо струва толкова.

# 2 554
90 % от пайнерските труженички и труженици не съм ги чувала. А Веселин Маринов още ли е там?

# 2 555
Галена май отдавна не е с Пайнер. Тези хонорари колко са реални не се знае. Но и да са - важно е и какъв процент от него остава за изпълнителя. Чувала съм, че Глория си прибира най - голям процент от хонорара, но не знам доколко е вярно.

# 2 556
Е как да нямат нови песни Ивана и Глория Чувам от време навреме, че изкарват по нещо, клипове, песни.. чак пък да нямат.. И дори и само на старо да карат пак е по-добре от новото на Джордан 🤧

# 2 557
Изкарват ,но не ги въртят много по дискотеките.

# 2 558
Добре, може.

# 2 559
Галена май отдавна не е с Пайнер. Тези хонорари колко са реални не се знае. Но и да са - важно е и какъв процент от него остава за изпълнителя. Чувала съм, че Глория си прибира най - голям процент от хонорара, но не знам доколко е вярно.
Вярно е, като първата им певица във фирмата. Отделно е и съпродуцент на всичките си продукти, за разлика от другите труженички. Накрая ще остане сигурно само тя в тая фирма. Имаше статии, че Митко Пайнера вече е в пенсия, нали е на 72 години, стига му. Като цяло им минаха златните години, нямат рекламодатели, нямат спонсори, нямат концерти. Жив зян. Дори конкурентите им Касъмови с Фен ТВ са по-напред.

# 2 560
  • Пловдив
Дори конкурентите им Касъмови с Фен ТВ са по-напред.
Тези пък кои са?

# 2 561
Братя Ненчо и Виктор Касъмови, собственици на музикалните компании Ара Аудио и Диапазон рекърдс и на телевизиите Фен ТВ, Фолклор ТВ и Балканика ТВ. Емануела май беше женена за сина на някоя от братята.
Като цяло в България няма много заддържали се музикални продуценти. Сещам се само за Вирджиния на Саня Армтлиева и Монте мюзик на Графа за поп жанра, а за фолк и фолклор са Пайнер и тези двете горе на братята.

# 2 562
Гадже беше ,той беше на 19  тогава.

# 2 563
В момента топ сред младите чалгари са Алфа Мюзик, Галин и компания.
Не ме питайте от къде знам. Grinning

# 2 564
И Меди има някаква компания. Андреа рева, че я саботирали.

Общи условия

Активация на акаунт