Звездни Компромати - Януари'24

• 338 940
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 2 565
“Компанията” е на Галена, а Меди (някои му казват и Мъди Trollface) е просто едно лице за пред хората. Някоя си Сашка работела за тях, а Галин беше намекнал, че въпросната ходи по дискотеките и подбива конкуренцията, внушавайки че изпълнителите на Галин няма да им напълнят заведенията.

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 13:09 от welcometoheaven

# 2 566
90 % от пайнерските труженички и труженици не съм ги чувала. А Веселин Маринов още ли е там?

Има го със скромните 8 х.лв.

# 2 567
Диона - слага в малкия си джоб Белослава и останалите
Не е добре да подценява бг публика, наглостта може да те бута напред до едно време...
Скрит текст:

# 2 568
Като сме още на тая тема - един истински компромат, Росица Пейчева през 1998-ма на събор в гр. Лъки, всички са на черешата. Grinning
https://fb.watch/pRXDNfImbE/

# 2 569
Диона е трагична. Не е от расизъм, просто си си зле, Дионче.
Ще я видим след някоя годинка, все пак няма 30 още. Нагла, проста и на наркотици. Да се смее сега на 15-те си минути слава с "нурофена", че няма да се смее последна като я гледам какво представлява и накъде е тръгнала

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 14:21 от Анонимен

# 2 570
Очаквах да видя познато лице, не знам защо реших, че Росица Пейчева е модел от близкото минало, но уви. Някакви хора друсат гьобек насред площада. 🤔

Диона защо не е в ареста, след като е хваната да шофира с кокаин в кръвта, има ли повдигнати обвинения, изобщо, какво се случва? Апропо, веднъж я видях на живо, без грим (при козметик), хубава е.

# 2 571
Има повдигнати обвинения, не е в ареста, защото мярката ѝ за неотклонение е парична гаранция. С отнета книжка е, би трябвало и с отнета кола.

Аз честно казано предпочитам хумор за кючек нурофен, вместо неискрените извинения на Белослава. Нойзи реагира най-добре, но не е състезание и дано Диона е последната, че тръгнаха лавинообразно.

# 2 572
Платила си е гаранцията.

# 2 573
  • Glasgow
Това видео какво цъкнах, първо ми тръгна последно гледано за нощния живот в Манчестър и докато се усетя 😅чаках да видя някоя българка да пее по улиците на Манчестър.

# 2 574
Подобен "хумор" би бил разбираем, ако 16 годишен тинейджър е бил хванат да пуши в тоалетната, не когато си на 30 и си извършил нещо незаконно

# 2 575
Кайли Дженър
Скрит текст:

# 2 576
  • гр.Пловдив
Тая Диона е трагична. Не е от расизъм, просто си си зле, Дионче.
Ще я видим след някоя годинка, все пак няма 30 още. Нагла, проста и на наркотици. Да се смее сега на 15-те си минути слава с "нурофена", че няма да се смее последна като я гледам какво представлява и накъде е тръгнала

Тя Диона ли се казва?
Едва ли..

# 2 577
  • Пловдив
Кайли Дженър
Скрит текст:

На първата снимка гледам много коментари как изглежда.
Била разграждала филтрите и за това се получавали тези неравности.
Да ги питаш какво си инжектират на по 20 години и после изглеждат като бабички ...

# 2 578
Ох, и аз отворих клипчето... голям смях. Все едно всички са на ЛСД или минимум Нурофен. Joy

# 2 579
Денислава Сашова е Диона.

Общи условия

Активация на акаунт