Звездни Компромати - Януари'24

• 341 312
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 270
И изведнъж баааам, всичките са размер XS сайз 😂😂😄

Така е с богините… 😂

# 271
Край, вече ще ви викам богини! Пратите ми по едно фото, за да знам коя е ХС и коя ХЛ, да не стават резили кат с Нелка, дето се чудим на очите си или на нея да вярваме?!

# 272
Е, как в списъка на богините, ако не си XXS??? Списъкът на глиганите е друг.

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 12:19 от G&B

# 273
Моя приятелка, която рязко се замогна, попадна в един такъв кръг. Без майтап, казват си кралици.

# 274
XL, Богини?! Rolling Eyes Т'ва да не е преди 200г. когато малката русалка е мязала на волния Уили?! Ама, моля ви се, какви са тия назадничави размери от преди няколко века?! Само детска номерация инак "Богиня" йок!!! Joy

# 275
Много интересно обобщена историята на Мел Гибсън

# 276
Аз така и не сварих да посетя  предишната баничарница, но от снимки ми изглежда като да може да поеме толкова клиенти колкото и аз в хола си. Затова сигурно и работното време е така съобразено, че да не е голям наплива.
Имаше големи трудности с персонала, ясно че не дава цяла заплата за половинчато работно време, трябва да си намери себеподобни, на който хем не им трябва заплата, хем искат да казват че работят.

Сигурно за персонала не е толкова кратко работното време, колкото за клиентите. Не знам тя какво точно предлага, но и най-обикновените баничарници започват работа поне час преди първите клиенти, ако се правят на място нещата. Тя и форумната бизнес дама изпитваше трудности с персонала, нещо не искаха хората да работят без осигуровки.

# 277
  • София
Венелин Кондаков и гадже в Лапландия
като цяло не са много доволни.
има къщата на Дядо Коледа на 28 минута, изгледах го цялото
ама не бих си го причинила целия този студ.

# 278
Може ли да ни поразкажеш, ако си го изгледала Simple Smile? Интересно е, но не ми се гледа 30 минути. Стигнах до мрънкането от студа и супата от моркови.

# 279
Видях, че е без ръкавици, но пък с бели маратонки и се отказах.

# 280
  • In The Middle Of Nowhere
Аз го гледах преди няколко дни и ми беше интересно да гледам на видео, но на живо не искам. Къпане в снеговете в баня извън къщичката, мерси 🙂 3 метра сняг, мерси Имаше иначе готини неща като еленчета, теглене с шейна с кучешки впряг, хубава храна, но много студ... Ето съфорумка е спечелила екскурзия до Лапландия, може пък на нея да й хареса🙂

# 281
  • Berlin
Ми то се ходи добре облечен в Лапландия предполагам, не по маратонки.😀

# 282
За мен по-страшно и странно би било в Лапландия да няма сняг и студ по това време, е кога да има? Юли и август ли?
Гледах до ресторанта и оплакването за менюто+супата. Имам чувството, че някой май не е разбрал, в какъв курорт отива. Може да е скъпо, но явно става въпрос за средностатистически финландски курорт, а не за лукс. Оттук и разминаванията в очакванията и действителността.

# 283
  • София
Ми то се ходи добре облечен в Лапландия предполагам, не по маратонки.😀
От студ умри, но гъзар бъди!

Аз го гледам, интересно ми е:)

# 284
  • София
Изгледах го цялото,ако липсваха частите с разсъжденията им,щеше да е супер видео. И милиардери да станат, възможностите на горния етаж няма да се повишат.

Общи условия

Активация на акаунт