Звездни Компромати - Януари'24

• 341 318
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 285
Да имаш толкова много пари и да отидеш в Лапландия с белите маратонки баленсиага, които се хлъзгат и не можеш да вървиш с тях. Без ръкавици и по анцуг. специалните му обувки за сняг и те се хлъзгат, пада, не може да стане..

Много красиви дизайнерски дрехи, ама тотално неподходящи за сняг в България, камо ли за сняг в най-северната част на Лапландия. Приятелката му пък с кожен клин и палто от косъм. И двамата отказали дебели дрехи за сняг, които им предоставили от мястото с еленчетата.

Сигурна съм, че ако бяха адекватно облечени щеше много да им хареса.

п.с. била съм във Финландия през зимата. Когато си адекватно и практично облечен реално студът изобщо не се усеща. Просто се наслаждаваш на преживяването.

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 15:50 от FreesiaR

# 286
  • Варна
Ще напиша нещо за Кондаков и френдка.

Едната иска да й замръзнат ц*ците, другият иска да му замръзнат т*шаците

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 19:43 от missNoir

# 287
  • София
Ева Лонгория
Скрит текст:
Джесика Частейн
Скрит текст:
Кендъл Дженър и Хейли Бийбър
Скрит текст:
Никол Ш.
Скрит текст:
Никол Кидман
Скрит текст:
Ема Робъртс
Скрит текст:

# 288
  • Glasgow
Много интересно обобщена историята на Мел Гибсън
един шотландски комик обясняваше в скеч за Смело сърце филма, как когато шотландците разбрали, че Мел Гибсън ще играе Уилям Уолъс откачили от избора му. Очаквали шотландец (Гибсън е с ирландски корени), също е доста нисък, докато Уолъс е около 2м висок. И накрая каза- "Но я го вижте сега, расист и алкохолик- истински шотландец".🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

# 289
Ако може да се вярва на Емил Конрад - щяло да има тази година. По спомен, правата на последния продуцент за България са отнети, но не знам дали временно или изобщо.

Никакви влогъри и инфлуенсъри не са в състояние да направят шоуто, което беше в Брадъра. Дано Емил Конрад казва истината, защото ми писна да гледам как цепят дърва и стоят гладни на реката всяка есен.

# 290
  • София
Ми то се ходи добре облечен в Лапландия предполагам, не по маратонки.😀
Изобщо не ми хареса видеото - загубен половин час.
Никаква полезна информация няма в него, каквато е целта на подобни видеа.
Лапландия е приказна и си струва всяка стотинка, стига да си в подходящ вид за там и да не очакваш 5* хотели с ядене ... от пиле мляко.
Нощувките в иглуто на мен много ми харесаха, а сиянието компенсира всяка дребна несгода.

# 291
  • Glasgow
Този Конрад интересен ли е за гледане? нещо го бяха яхнали тези дни в threads, много глупости в българската версия, направо потрес

# 292
Не е интересен, даже грам. Особено в последната година е почти непоносим. Смята, че да си гей е нещо, което се коментира постоянно и е съдено от хората. Не сме 2010г. но той не може да го осъзнае и все се изкарва жертва, заради това, че е обявил сексуалността си и във връзка с нея също.
Преди седмица имаше голям скандал по повод него, Мъци и Балан. Късно се включих в темата и не знам, дали сте го обсъждали.

# 293
  • Glasgow
Не сме, аз в threads видях двама трима как се джафкат.

# 294
Мъце качи снимка на Балан и написа в Тръц "Абе, Емил Конрад да не е станал гей"

И след това последва вълна от простотия. От една страна Балан откачи, защото си има жена и дете, явно смята, че като е рус това не е повод да коментират с каква сексуалност е и си е обидно. От своя страна Балан призова Мъци да се видят и да му покаже с каква ориентация е. Емил Конрад използва пак всичко, за да се прави на жертва и да обяснява, как преди години снимал видеа с други ютубъри и понеже не се бил разкрил, че е хомосексуален ги помолил да изтрият видеата, а не те го направили.

# 295
Кои са Мъци и Балан? Звезди в коя област са?

# 296
Балан се казва Калоян, беше участник в сезон 3 на Фермата. А Мъци е ютубър, който прави реакции на други видеа и предавания. Няма собствено съдържание, известен е с реакциите си и е много гледан.
Дали се харесва или не, в момента тези двамата са по-популярни от маса народ, който се водят "звезди".

# 297
  • София
Кои са Мъци и Балан? Звезди в коя област са?
Балан е един инфлуенсър, който би си продал и душата за пари. Пълен паразит, безработен и целият му живот е спонсориран. Един път не се е бръкнал да си плати почивките, всичко е реклама. Жена му и детето също са в бизнеса.

# 298
  • София
Get classy with Vesela Toteva-Body and hair oil with jojoba
Разработен с много любов и внимание към детайла,
със специалното съдействие на  Весела Тотева.(само за 89.99 лв.)
Джеръми Рънър
Скрит текст:
Шер
Скрит текст:
Джон Траволта и дъщеря му
Скрит текст:
Кевин Бейкън и Кира Седжуик
Скрит текст:

# 299

Дали се харесва или не, в момента тези двамата са по-популярни от маса народ, който се водят "звезди".
Явно обкръжението ми е друго и не се вълнува от този вид звезди.

Общи условия

Активация на акаунт