Звездни Компромати - Януари'24

• 338 789
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 2 865
  • София
На интелигентен и образован мъж, най-малко му отива да се подиграва с жени, тунинговани или не. Ниско ниво е това.
Абсолютно!
Много ми беше симпатичен и на мен в началото, но на колкото повече негови изяви попадам толкова по- нарцистичен ми изглежда.
Аз слагам хикса на всеки мъж с подобни коментари към която и да е жена.

Най- вероятно ще гледам предаването, но на Щонова ще превъртам.

# 2 866
  • In The Middle Of Nowhere
Заприличва на снахата..

# 2 867
Заприличва на снахата..
Тъкмо щях да го напиша. Сигурно ходят при един и същи лекЪр. Trollface

# 2 868
На мен ми е по-скоро като предходен стадии на лицето на Ванчето Ч.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 14:01 от Анонимен

# 2 869
Не знам защо жени с подпухнали лица и малки очички си рисуват тези веждаци. Симетрията не работи така 😀.

# 2 870
Както всяка мода. Мнозинството не се съобразяват с природните си дадености.

Сега ако излязат на мода пак тънките като конец вежди (недай си Боже), всички ще се направят така.

# 2 871
  • България
Няма да гледам Денсинг старс - не харесвам Краси Радков, Алекс Раева ми е втръснала. От участниците - Мила Роберт ми е крайно антипатична, неталантлива, пее фалшиво, не я харесвам и външно, лигла с претенции без покритие, просперираща заради връзките на майка си и баща си. Тя може да се преориентира към спортно шоу тип Сървайвър, а не Денсинг старс.
От останалите участници харесвам само Виктор. С Филип Буков ще се скарат кой е българския кен и по-суетният. Grinning Като цяло не ме вълнува, че "известни" личности ще се учат да танцуват. Емрах, Емануела пък грам не ме засягат.

# 2 872
Кайли. Имам слабост към червеното, така че тук я харесвам
Скрит текст:

# 2 873
  • София
Още една Кайли, ама Миноуг.
Скрит текст:

# 2 874
# 2 875
В Инстаграм има един инфлуенсър-травестит с много големи устни и това е акцентът на видеата му- как се храни и мляска с джуки. Та това горе е нещо подобно... Flushed

# 2 876
  • На морето!
Аз пък ще гледам ДС, омръзна ми от готварски, имитаторски и певчески предавания, радвам се на този формат. Участните са цветни и много различни, може би само за Стораро не знам нищо и Емануела ме дразни доста, но пък се радвам, че няма да ги слушаме как пеят или дори говорят, предполагам ще танцуват добре.
Дара си е танцьор, ще ги сложи в малкия си джоб дамите, Валери също предполагам.
Дава заявка да е позитивно и разтоварващо, за разлика от готварските скандали, които подготвят по Нова.

И, като казах цветно и забавно- този "Боб Марли" ми излезе във фийда в ИГ и се смях с глас
Скрит текст:

# 2 877
  • Glasgow
Това Милко ли е😭😅

# 2 878
  • София
Където са намесени Тупарев и сие, на 100 % е сигурно, че ще има скандали и панаири. А ДС е негово.

# 2 879
Аз пък да кажа, че Адел ще има концерти в Мюнхен през август Heart

Общи условия

Активация на акаунт