Звездни Компромати - Януари'24

• 338 825
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 2 805
  • София
На мен Буков ми е адски симпатичен. Ще чакам вашите коментари, няма да си го причинявам.

# 2 806
На мен Буков ми е адски симпатичен. Ще чакам вашите коментари, няма да си го причинявам.
И на мен той много ми харесва.

# 2 807
  • София
Щонова кога е била гола по кънки? Изпуснала съм. Доста безработни и досадни са събрали, но Натали и Щонова не са минавали през реалити. Няма да гледам, ще се радвам ако някой информира за клюки.
Моят тийн ги прегледа и заключи, че са събрали хора без работа и като за 2 лева хонорар. Някои, като Ергена, щели и без пари да се включат. 😂

# 2 808
Аман от лелки, които живеят за егото си и постоянно търсят светлината на прожекторите,визирам Щонова и Йотова.
Витьо и той не е на себе си от как го дават по телевизора, вре се навсякъде семплия момък с фалшивата коса и фалшивите зъби. 😁
И от Дара вече ми омръзна.
Буков е много хубав, но и той е със семпличък багаж горе.
Този Емрах не го и знам оттук разбрах за него. Наредих ги. 🤣
Абе нека има всякакви индивиди, сигурно ще има и смях.

# 2 809
  • София
Буков беше много симпатично дете/младеж. Умен е, но някак много го промени май славата и стана някак лековат и повърхностен. Има и други неща, заради които не мога да го харесам.
Майка му от дълги години се занимава с благотворителност, така че напълно възможно да е активна във форума.

# 2 810
Буков е много талантливо, добре изглеждащо момче, гледах го в някакъв подкаст - много ми хареса как разсъждава за някои неща, изобщо не е глупав или безхарактерен
Това което разваля по категоричен начин доброто впечатление е демонстрацията на много висока самооценка, пълната липса на каквато и да е скромност и отчаяното желание да изгради образа на секссимвол...

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 21:11 от Little heart

# 2 811
Буков ми харесва и на мен, бях останала с впечатлението, че е надут Натфизчия от кратките му появи в ТВ интервюта, но в Сървайвър беше чудесен (отпадна рано по медицински причини) и после в разни подкасти много ми допада как мисли.
Не помня много от танцувалните риалитита, но ми се върти, че все имаше някакви скандални и недоволствия от оценки, затова са се погрижили с Емануела и Емрах (макар че той си мисля, че на живо ще е доста по-обран).

# 2 812
Буков го познавам, много интелигентен, амбициозен и възпитан младеж.

# 2 813
Буков е много талантливо, добре изглеждащо момче, гледах го в някакъв подкаст - много ми хареса как разсъждава за някои неща, изобщо не е глупав или безхарактерен
Това което разваля по категоричен начин доброто впечатление е демонстрацията на много висока самооценка, пълната липса на каквато и да е скромност и отчаяното желание да изгради образа на секссимвол...
Чудесно го обобщи!
Красив е, с чудесна физика, хладно и арогантно излъчване, страхотна усмивка, има "европейско" излъчване. Нищо балканско. От всички млади актьори, чисто визуално ми е топ, за разлика от споменавания по-горе Зомбори, който не е грозен, но толкова мек, объл, с една такава адски обикновена, с нищо не грабваща физиономия.
Та, на Буков всичко му е супер, но като му гледах едно - две интервюта и някак си ми спихна възхищението. Видях го досадно педантичен, сух по някакъв начин, самодоволен. Отблъсна ме, не видях момчешкия чар, който си представях.

# 2 814
Буков е много възпитан и обран сред хора. Според мен точно от това гледа да избяга в публичния си образ, мислейки че ще се котира повече ако се прави на забавен и вървежен.
При Алекс Сърчаджиева беше говорил за семейни проблеми, нещо май баща му ги беше оставил на улицата. Страдал е като дете доста. На мен пък ми е интересен как пунтира тунингованите дами в ИГ.

# 2 815
На мен точно това с пунтирането на тунинговани дами ми се вижда комплексарско , ако е над нещата нямаше да се занимава въобще .

# 2 816
Не харесвам никак Буков.

# 2 817
На интелигентен и образован мъж, най-малко му отива да се подиграва с жени, тунинговани или не. Ниско ниво е това.

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 03:28 от Tess d`Urberville

# 2 818
  • София

Майка му от дълги години се занимава с благотворителност, така че напълно възможно да е активна във форума.

Беше активна в първите години на форума. Започна докато сина беше малък, наборни групи и после  се запали по благотворителност. Вече близо 10 г. не пише тук, само разни ФБ групи.

# 2 819
Имаше клипчета как обеснява някакви по-възрастни жени как го сваляли... Все такива истории разправя, да се наблегне на това колко много го харесват жените... Но да кажем, това може да е от възрастта, все още е твърде млад

Друго което ми направи впечатление - представят го като секс символ, и той само се усмихва и пъчи едни гърди...
За сравнение - преди 10-20 години 😀 гледах едно интервю на нашия приятел Хоакин Блатечки, и когато в началото го обявиха за секс символ, той много интелигентно обясни, че не се самоопределя за такъв, и се чувства неудобно да го обявяват за такъв, помня го това и до днес... направило ми е силно впечатление... А тогава Блатечки си беше в силните години
Буков ако може ще си напише на челото "Секс символ" и "Жените ме искат". Такова поведение автоматично прави човека не-секси, независимо дали става дума за мъж или жена

Общи условия

Активация на акаунт