Звездни Компромати - Януари'24

• 341 326
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Купи си нов, голям апартамент, май не се е преместила още. Това, което е показала е реално, но не е всяка седмица. Когато пусне нейните курсове, някакви жени решават, че и тях ще научи как да забогатеят чрез инстаграм, а всъщност тя печели от тях. Работи и с фирма за отпускане на кредити, показвала е, наистина да стотици, които купуват курс на изплащане. Разбира се, после да се реализират 2-3, които има потенциал и биха и без курса.

# 316
  • Glasgow
На мен ми беше много сладка в началото, една такава Бамби муцунка и много миличка ми изглеждаше.После вече с ревове за някаква си чанта и едно такова бръмчалско ежедневие спрях да я следя, но аз не съм и таргет така или иначе. И все пак 20к ми изглежда нереално.

# 317
  • София
Тя продава курсът за седмица и после спира продажбите. Така че това, че има една седмица изкарани толкова, ще има пак след три месеца. Междувременно колкото изкара от реклами в инстаграм, но не са толкова много със сигурност.

# 318
  • Враца
Купи си нов, голям апартамент, май не се е преместила още. Това, което е показала е реално, но не е всяка седмица. Когато пусне нейните курсове, някакви жени решават, че и тях ще научи как да забогатеят чрез инстаграм, а всъщност тя печели от тях. Работи и с фирма за отпускане на кредити, показвала е, наистина да стотици, които купуват курс на изплащане. Разбира се, после да се реализират 2-3, които има потенциал и биха и без курса.

Потенциал за какво, за Бога?!?!?
Това са леки жени, които печелят пари по начини близки до "онази" древна професия, само че си мислят, че изглежда по друг начин.

# 319
Доста пари изкарва , аз не я следя , но какво съм виждала се старае . Евала , че си е намерила ниша и си гони целите . Нейните реклами и видеа поне са естетически издържани , има доста инфлуенсъри, които дори нормална снимка не могат да направят или само се оплакват и мрънкат.

# 320
  • Glasgow
Кученцето беше много сладко. Иначе и тя крадеше съдържание, капсулните  и гардероби бяха копирани от чужда инстаграмърка, съфорумки тук или в другия форум бяха открили оригиналната авторка.

# 321
  • София

Потенциал за какво, за Бога?!?!?
Това са леки жени, които печелят пари по начини близки до "онази" древна професия, само че си мислят, че изглежда по друг начин.

Реализиране в това, което им продава, да печелят от инстаграм. Никоя от тези жени не е станала наистина известен инфлуенсър, но печелят някаква пари от тази дейност, каквато им е целта. Не бих казала, че инфлуенсърките са леки жени, има и много семейни. По-скоро са телешопове и преливат от реклама в реклама на продукти, които не ползват.

# 322
А колко беше хубаво преди да се пръкнат разни паразити, така де-инфлуенсъри, които печелят от хорската тъпотия и са налазили де що пространство има. Балан, Капитонова, Кобилкина.....и други знайни и незнайни като дъщерята на Гала, жената на Наум, напоследък и един розов балон ми изскача отвсякъде.....Суетата на едните и алчността, хитростта и мързела на другите, са в основата на този т.нар. бизнес.

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 23:33 от #Frozen#

# 323
Този на Анелия бил доста висок, ама физиолномията му е много... заспала 😀
Скрит текст:

Това е много меко казано Joy
На мен ми прилича на доцент.

# 324
Капитонова е като кърлеж...
И само пари са ѝ в главата. И аз не мисля, че е особено успешна, по-скоро наистина играе в измисления си филм.
Нейната руска наглост не ме впечатлява, а по-скоро простотията на тия, които ѝ се връзват. Отказвам да повярвам, че има хора, които си правят парични ритуали и после пишат отзиви как работели, защото..една беше писала оня ден, искала да си купи IPhone 14 ама взела накрая 15, така че е напълно убедена, че ритуалите работят 😂 някакви други патици пък чака да сподели подходящите дни за подстригване...припадВам.

При нея глупостите са абсолютно крадени, дните за подстригване ѝ праща майка ѝ, останалите неща тя буквално копира 1:1 от руски инфлуенсъри. Огромно НЕ от мен за Капитонова.

# 325
Наистина и купуват курса , качвала в сторита от вечери с момичетата . От продажба на курса като нищо е направила 20 000 , щом може защо не ? В началото съм и гледала видеа , после ми стана досадна с постоянните реалити , в които участваше .
Първата жена на Бачорски също о е курсистка .

# 326
Ами нямам какво да кажа за жени, които си КУПУВАТ курс за финансово изобилие 😂 (прочетете го бааавно) от човек, готов на всичко за пари

# 327
Как са развият инстаграма си е курса . Другото не знам кой го купува .
“Руската наглярка” на мен ми е една идея по-поносима от масата “инфлуенсъри” тип Балан и жена , Стела и мъжът и и тн.

# 328
Капитонова всичко краде от руски инфлуенсъри Grinning, има гадже- спонсор и клиентки- баламурници.

# 329
Изгледах видеото на Кондаков за Лапландия и ми хареса.
Не е място,което бих посетила(заради студа),обаче и двамата ми изглеждат симпатяги(особено той) без превземки и надутост.
Бил коментирал студа,бил изненадан. Аз предполагам,че като хора,които никога не сме били там, е нормално да очакваме студ,а да се окаже омега студено.
Много ме съмнява,че от 2 фризьорски салона изкарва толкова пари за много скъпи пътувания.
Пере и той едни пари на едни хора..схемата е ясна като бял ден.

Общи условия

Активация на акаунт