Звездни Компромати - Януари'24

• 341 041
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 90
Още ли е слаб?

# 91
Не вярвам аз.

# 92
Вече не е слаб, пак надебеля.
Но, когато става дума за пари, много пари плюс власт, на коой му пука.

# 93
  • софия
Десито широко се ползва с добро име сред момчетата от НСО, откакто стана важна в политиката 😜
Джасим се компрометира с поведението си. Ходи и докладва някакъв човек на началниците му, защото онзи беше писал нещо на стената му, и човекът беше наказан. Досаден е, но това няма отношение към верността на написаното.

# 94
  • При семейството си
Не разбрах връзката с ансамбъл Чинари, които в никакъв случай не искам да подценявам и да излезе като липса на уважение към тях, но Новогодишният концерт на Виенската филхармония е изключителна класика, предавана в много държави по света и гледана от милиони зрители по цял свят. Това вероятно е най-гледаният концерт за класическа музика в света и билетите за него се разиграват на лотария, заради хилядите желаещи да ги закупят.

Иначе за този Бебо сте казали всичко точно.
Защото смятам, че ансамбълът направи доста впечатляващ спектакъл, защото смятам, че и те заслужават да се споменат като нещо стойностно сравнение с новогодишните програми.
Никой не е подценил концертът на филхармонията и не му отнема уникалността.
Ако съм се объркала, моля да ми бъде изтрит поста.

# 95
И аз.
Даже не знам кой е този Емил.

# 96
  • Sofia
Сигурно и ансамбъл Чинари са направили хубав спектакъл, аз съм го пропуснала, сигурно и други хора също. Може би затова не коментират.
То тази Нова Година направо не посмях да включа телевизора, освен за химна и хорото в 12ч и за концерта, който всяка година започва по едно и също време. Допускам, че бая хора са игнорирали бг програмите.

Това за Шиши е направо клюката на годината, ако е вярно. Десислава Атанасова съм я виждала наживо, дребничка е, прилична, без да е нещо особено. Но пък явно е пробивна и обаятелна, като гледаме докъде е стигнала Simple Smile

# 97
Джасим е изключително неприятен и инфантилен. След случката с "Моля, другарко!" ми опротивя, колкото и да се извинява у фейса не можа да заличи излагацията си.
Кактус, благодаря за темата!

# 98
  • Glasgow
Тя не му ли е кака на Шиши🤔

# 99
Аз идвам с една много интересна клюка или новина - Деса Атанасова и Пеевски били гаджета , дори живеели заедно , а Цветелина Янева живеела в Дубай с някакъв ММА-ец.
Та тъй в кръговрата на живота Simple Smile
Писал го е Емил Джасим на стената си във фб и звучи като да е сигурен.
Днес е първи януари, а не първи април 😂😂😂
Точно това си помислих. Грам не вярвам на клюката.

# 100
  • София
А ММА- ца кой е, че ми стана интересно… нещо не се сещам за нашенски такъв, който да поддържа демонстрирания от Янева стандарт… или кара на стари Шанели?
Нищо не би ме учудило вече в политическите ни среди.

# 101
  • Sofia
Джей Ло в Сейнт Бартц за Нова Година:
Скрит текст:

Видео с Тейлър Суифт и гадже с целувка на Нова Година

# 102
Емил Джасим или не си пие хапчетата редовно или ползва Фейсбук пиян. Нямам друго обяснение.

# 103
  • софия
Ами има информация за Севастиян Костов.
Спонсорът на Янева си остава същият. Тя и Мис Бикини се омъжи, ама той не е баща на дъщеря ѝ.
Пророкувам обсъжданото да не види още дълго съществувание 😁

# 104
  • София
Ясно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт