Звездни Компромати - Януари'24

• 341 065
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Блейк Лейвли е пуснала снимка от дома си, пояснявам, че снимката е от септември, но е пусната сега в акаунта й. Малко е забравила да си пооправи леглото, иначе интересен дом Simple Smile
Скрит текст:

# 106
И на мен ми е трудно да го повярвам, обаче твърди, че дори живеят заедно. Тези неща се разчуват бързо в техните среди, и двамата са в народното събрание все пак. А Пеевски нали е ‘прероден’ , отявлен конституционалист  и проевропеец, може и вкуса към жените да е променил.
Деса може да е злобна и противна, но със сигурност е по-умна и интересна от Янева.

# 107
  • София
Много интересен дом, мечтая и аз за такъв.
Но мисля, че неоправеното легло е част от интериора и именно така го допълва.

# 108
Не знам защо се споменава само концертът на Виенската филхармония, като след него последва ансамбъл “Чинари”.
Бас ловя, че за този българският фолклор е нещо примитивно, но за Виенската филхармония ако трябва ще коленичим. Халваджиян син е същия като Халваджиян баща - мразят фолка, но са направили маса кинти от него. Халваджиян не снимаше клипове на Нелина и Глория, а на Софка Маринова и Азис, демек на върха на чалгията, а не на поп-фолка. И големият парадокс е точно това мрънкане за жанра, точно те, дето му създаваха опаковката.... Сигурно представителите на жанра са над 50% от участващите във всичките им продукции - Вип Брадъри, Рачковите предавания, Капки, Черешки и т.н. Това тяхното е лично неуважение към собствения им труд и към хората, с които работят.

Иначе тази година всичко по ТВ беше върха на простотията. Даже от всичките предавания на Рачков ми беше най-приятно, да не повярваш. Как може в 00:00 да излъчваш концерт на две сръбкини, това нещо в Сърбия няма да се случи никога и за нищо на света. Присъствах през годините на няколко концерта на въпросните 2 певици и този концерт е възможно най-слабия, нито е бил за заснемане, нито за излъчване по ТВ. Как може БТВ да в прайм тайма да излъчват концерт на Пайнер отпреди 5 години? Че те по-добре да бяха повторили предните си новогодишни програми собствена продукция. А за БНТ няма какво да кажа, не могат да направят и 1/10-та от това, което преди 30-40 години са снимали. Тотал щета е положението, рязко затъпя населението и всички сценаристи, режисьори и работещи по телевизии изтрещяха и те.

# 109
Интересно, от къде този Джасим има достоверна информация, ако е достоверна изобщо....Иначе, като чета  и него не го слуша много главата, доста е скандален.

# 110
Между другото, тазгодишната Щръклица на БНТ си беше отчасти копи пейст на новогодишната програма от 2000 година. По БНТ 2 вчера следобед излъчиха тази от 2000 г. , същите скечовете, само актьорите други. Режисьорът е един и същ - Димитър Шарков.

# 111
Toзи Джасим преди няколко години беше ял бой, че оспорва исторически факти за Левски и Баташкото клане. Сега не знам дали ще му се случи нещо, но е много нагло да пише такива глупости, па макар и да има доза истина.

До колкото ми е известно Деса Атанасова си има мъж, а Пеевски пътува до Виена преди Коледа точно, от където Цвета има снимки в ИГ по същото време. За мен са си заедно и няма нищо между него и Десислава А.

И един интересен стар пост от Деса-простакеса
Скрит текст:

# 112
  • софия
Сега се сетих, че Деса беше и муза:
"Знам, няма как да бъда кратък
и да не спомена нещо мило за гласа, който лекува зап*к. (Чува се Десислава Атанасова)
Шефке, мно‘о ме кефиш с тия твоите цайси.
Заклевам се, при други обстоятелства – сеш се?"

Джасим осъди жълто-кафявите, защото, това което каза, нямаше нищо общо с тиражираното от тях. Не е писал нищо, участва в издание на платформата TEDТ и може лесно да се намери какво е казал. Нищо невярно и обидно. Т. нар. патрЕоти и платени медии тогава направиха скандал от нищо, лумпен го би. И след това удобно замълчаха, че бяха осъдени за клевета на две инстанции.

Последна редакция: вт, 02 яну 2024, 08:00 от zvаnchе

# 113
  • в 1001-та нощ
Промяната в семейното положение на Цветелина може да е заради ограниченията по Магнитски на Пеевски.

# 114
Да, Магнитски би обяснило прехвърлянето собствеността на имоти на този Севастиян Костов. Той няма как да извади 15мил за тях.

# 115
  • София
Глория
Скрит текст:
Есил
Скрит текст:

Ева Кикерезова-синоптичка в БНТ
Скрит текст:
Джереми Рънър
Скрит текст:

# 116
Леле, ужас Есил. 😢
Освен, че буквално не прилича на себе си, какви са тези снимки на г*з* ѝ? Чак на мен ми става неудобно като ги гледам.

Последна редакция: пн, 01 яну 2024, 22:44 от Анонимен

# 117
  • София
Сигурно и ансамбъл Чинари са направили хубав спектакъл, аз съм го пропуснала, сигурно и други хора също. Може би затова не коментират.
То тази Нова Година направо не посмях да включа телевизора, освен за химна и хорото в 12ч и за концерта, който всяка година започва по едно и също време. Допускам, че бая хора са игнорирали бг програмите.

Това за Шиши е направо клюката на годината, ако е вярно. Десислава Атанасова съм я виждала наживо, дребничка е, прилична, без да е нещо особено. Но пък явно е пробивна и обаятелна, като гледаме докъде е стигнала Simple Smile

Ние и за химна не посмяхме, да не засечем войводата.. да ни тръгне криво годината.

Благодаря за хубавото начало на новата тема.
ЧНГ, бъдете здрави!

# 118
Ева Кикерезова учеше в моето училище, може би един-два класа по-надолу. Симпатично момиче беше, но не се открояваше по никакъв начин, дори бих казала, че беше невзрачна по-скоро. Не беше от типичните кифли. Много се е разхубавила оттогава.

# 119
  • София
Много елит в китайски ресторант
Скрит текст:

Бившата заместник кметица на Панчарево и Мисис България от профила на Хайлайф и от нейния си
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт