Звездни Компромати - Януари'24

• 338 931
  • 2 909
  •   1
Отговори
# 2 580
  • София
Тази звезда "Диона" не е ли време да се канселира в темата?
За други, извън този жанр, бяхте доста категорични.

# 2 581
Полиестерчетата на Гущерица са наводнили Fashion Days, посмях се на моделите и на цените. Не знам къде ще пробива с това скъпо струващо бездарие.

# 2 582
С такова полиестерче собствен дизайн беше когато й връчиха наградата Майка на годината.

# 2 583

Защо да се канселира? Виж какъв сеир става 😀

# 2 584
Аз Диона съм я канселирала по дифолт, иначе е време да бъдат санкционирани такива. Нурофен, Нурофен, но чак и нагла. Ама утре ако сгази някое дете, мое, твое, няма да ни е смешно. Мърла.

# 2 585
На тая простакеса това, че е циганка и е най- малкият проблем, по- големият са циганските номера, дето върти. Има и други от нейният етнос, не съм чула да са дискриминирани.
А Сашова хем н@sр@на хем голяма. Не само не се срамува от състоянието, в което е шофирала, а го ползва за да рекламира предстоящата си песен?!?

Докато няма промени в закона такива келеши ще ни се хилят нагло и ще убиват децата по тротоарите.
Предлагам пълнен кенсъл и за нея.
Няма нужда да я правим известна.

Петко, жена му както обикновено по сЮтен и Манчев с жена.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 01:10 от JACKLIN*

# 2 586
Попаднаха ми снимки на Моника Цветанова, снахата на Бай Миле..
Каква е идеята на снимките да се показват в иг пък лицето да е скрито…
Или показваш или не ….
Скрит текст:
Поне тя носи по- стилно от Гущеровица Шанел…

# 2 587
И на мен често ми излиза Моника. Много я харесвам като външност, чаровна и естествена. Изобщо не качва снимки за показност и не ми се струва да се фука, както масово правят известните снахи. Някак скромна и възпитана ми изглежда.

# 2 588

Рядко пиша в тази тема, но пък честичко я чета Simple Smile. За "канселирането" не знам дали имам право на глас, като непишеща... Но за какво са я дискриминирали расово точно Диона? Тя не е от друга раса.
    Ако е ромка и за това е била дискриминирана, не ми се вижда сериозно това. У нас никой не дискриминира роми само заради произхода. Напротив, много положително са приемани свестните, културни и стойностни хора.
    Имам позната от такъв произход, готина, добре образована и с хубава професия жена. Казва, че освен свекърва й Simple Smile, никой не я е дискриминирал заради произхода й. Напротив, получавала допълнителен "бонус" добро отношение, когато се разбере, че е циганка.

# 2 589
Наскоро бяхме на къщите Ягода и Малина, които се управляват (не знам дали са собственост) на мъжа на Моника. Цялото семейство бяха там в ресторантчето, заедно с едната баба. Моника беше по анцуг, много мила и нежна на живо, но не изглежда като от IG Simple Smile. Просто едно мило и симпатично момиче. Странно ми е, че все висят там, защото то е приятно място, но доста скромно. Може би те имат някаква по-луксозна и просторна къща там.

# 2 590
Галена се взима много на едро.То на живо един верен тон няма.Направо мен ме хваща срам да слушам и гледам.Иначе фирмата на Меди,едва ли е на Галена,щом и племенницата й не можа да пробие там  Grinning  Тя Сашка е от Търново май.Уреди й благодарение на работата дуети с Миле Китич и Теа Тайрович.Азис ми е много интересен.Не честити на Преслава юбилея.А на Галена даже тениска си беше направил с името.Само се мазни в инста.За песента По-по той сам си каза,че тя го е поканила да участва.Тя си е била купила правата и т.н.Бях чела някъде ,че всичко е била направила Галена и екипа й.Той наготово.Явно обича да е със силните на деня.

# 2 591
  • Deutschland
Тайрович я засичам във ФБ на разни видеа и се кълчи като наша Ариа. Някаква голяма звезда ли е? Не съм запозната с творчеството й.

# 2 592
Защо да честити на Преслава ?  Азис е бил по-близък с Мария и Галена .
Аз Преслава не мога да я възприема още с този нос , като стил на обличане също е ужас .

# 2 593
Азис е много хлъзгав. Винаги е със силните на деня. Дори цялото лице е способен да си промени от интерес, както го е правил много пъти. Докато Мария беше с Гущеров, беше с нея, после ходеше на ваканции с него и Светлана. От този човек по-лицемерен и по-голям нагаждач няма.

Освен Диона и Мис 🐊, кои други са канселирани тук? Че съм в темата отскоро.

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 18:50 от Анонимен

# 2 594
  • До морето
Защо да честити на Преслава ?  Азис е бил по-близък с Мария и Галена .
Аз Преслава не мога да я възприема още с този нос , като стил на обличане също е ужас .

Ми от колегиалност например 🙄

Общи условия

Активация на акаунт