?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 505 421
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 13 230
  • При семейството си
От къде дойдоха тези 20 пъти? Анонимната май спомена за 3, нека са 4, без да уточнява период, други обстоятелства, подробности.

# 13 231
Някой ще ми каже ли къде авторката е казала 20 неуспешни ?

# 13 232
  • Далечният изток
Не авторката, един съфорумец го твърдеше. До 20 неуспешни било нормално, вече след 20 да се замислела...

# 13 233
   Като говорих с моята приятелка и тя сподели за лошия секс и че това решило отношенията (от нейна страна поне), се замислих. Дали бих дала шанс. Теоретично, бих. На практика, не знам. Не съм била там. Не съм я разпитвала. Теоретично, ще дам шанс, ще разговарям с човека, ще кажа какво не ми харесва. Един мъж е много повече от един добър секс. На теория това. На практика - каквото стане. Ако разрешим проблема, добре. Ако не... И аз не бих останала трайно в такава връзка. Със свестен човек, но с лош секс.

# 13 234
Този с приятелката ти, дали проблемът му не е дошъл от това, че му е малко възрастна и всъщност му се е лягало с млада, но това е имало (например)?

# 13 235
Този с приятелката ти, дали проблемът му не е дошъл от това, че му е малко възрастна и всъщност му се е лягало с млада, но това е имало (например)?

А, със сигурност не. Те нямаха голяма възрастова разлика, най-много 6-7 години. А и приятелката ми е хубавица. Други проблеми си е имал човекът. Но, не тръгнах да я разпитвам. Както и да е.
   Не търся решение за нея, тя достатъчно добре се оправя в живота. Друг беше фокусът на писането ми. За даването на шанс. И... че аз бих дала. И бих била честна и откровена, какво ме притеснява. А тя набързо го махна, заради единия лош секс. А го харесваше.

# 13 236
Единият лош секс е всичко.
Махаш на секундата.

# 13 237
Че тя точно заради секса и забавленията се е събрала с него, не за да му лекува недъзите.
Като не е този, следващият, не виждам какво толкова ти е чудно.

# 13 238
   Е, аз не съм толкова крайна. Бих се опитала да поправя нещата. Вече ако не стане, тогава махаш.

Не знам, остарявам ли, що ли. Не ми харесва това бързо отказване. (Дори не говоря вече за връзки и секс.) Не ми харесва днес и се махам... Ами, опитай, постарай се. Като положиш усилие някакво, ако все още не ти харесва, пак се махни. Иначе как ще разбереш, ако дори не си опитал?

Да, може би наистина остарявам Simple Smile.

# 13 239
Казахме, че и шансът си има давност.
При мен даването на шанс винаги е проработвало.
Но, ако човекът е куц,  8088080 шанс ада даваш, по-потентен няма да стане.
Майки Терези бол.

# 13 240
Защо мериш по себе си в ситуация, в която не си участник? Жал ти е за гаджето?

# 13 241
стараех се, когато бях по-млада, вярвах в шансовете и в оправянето на нещата, отдавах се на всякакви обречени каузи и подобни
сега ако не става, друг ще е
'щото ако аз не ставам, друга ще е

# 13 242
Винаги се хвалИ. Източникът се забравя, но информацията остава Wink (www фолклор)

# 13 243
   Е, аз не съм толкова крайна. Бих се опитала да поправя нещата. Вече ако не стане, тогава махаш.

Не знам, остарявам ли, що ли. Не ми харесва това бързо отказване. (Дори не говоря вече за връзки и секс.) Не ми харесва днес и се махам... Ами, опитай, постарай се. Като положиш усилие някакво, ако все още не ти харесва, пак се махни. Иначе как ще разбереш, ако дори не си опитал?

Да, може би наистина остарявам Simple Smile.

От това, което съм наблюдавала и чувала, беден мъж, сдобие ли се с пари, и импотентен (на психическа основа), започне ли да го вдига, сменя жената с някоя нова, защото си мисли, че вече заслужава повече и защото не иска някоя, която го познава като смотан.

# 13 244
То пък голямата хвалба Rolling Eyes "клатя по сто часа без някой да свърши" Sob малко на садо-мазо отива Joy

Общи условия

Активация на акаунт