?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 503 484
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 7 530
Не си помагаш. Спри да се самоизмъчваш. Трудно е, да. Но на кого не се е случвала поне една драматична раздяла? Единици хора.

Животът продължава и е много повече от един мъж, който обича да пийва с приятели и да е неоткриваем, когато реши.

Не излезеш ли сама оттук, няма кой да те издърпа.

# 7 531
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ох, ще ти готви и ще ти носи готвено. Ще се разплача, честно…

# 7 532
Може да си вземеш храна отвсякъде -ресторанти , магазини . Няма да умреш от глад без него .

# 7 533
Бивш да ти носи сготвено, това май за пръв път го виждам, даже и във форума.

Уейв, той моли ли те да се върнеш? Иска ли, настоява ли? Не.

Защото по-добре се познава и вижда, че ти си си супер, но явно не сте един за друг. И ти ще го разбереш, но не е сега момента.

Ако не изтрайваш съвсем, върни се. След максимум две седмици той пак няма да вдига телефон. Но пък може да приемеш, че той си е такъв и да си стоиш там постоянно, вече свикнала. Има варианти.

# 7 534
  • При семейството си
Уейв, нали ти предстоеше някаква почивка.
Съсредоточи се в момента върху нея, ама така, че наистина да се откъснеш, да размишляваш, но и да се забавляваш.

# 7 535
Не, бе, хора. Манипулацията е той да се покаже като сговорчив и перфектен и ТЯ да поиска да се върне при него. Ето, той е готов на всичко, за да се чувства тя добре. Храна носи, приема решението й, помага и бла бла. Идеята е тя да си каже "оле, ама той е супер пич, искам си го обратно" и да почне ТЯ да му се моли да се съберат пак. Това му е играта.

# 7 536
На мен никой мъж не ми е казвал, че заслужавам по-добро от него или съм прекалено добра .😀

# 7 537
  • Сф
Не Четох всичко, но ако не бъркам потребителката Уейв, момиче склонна си към зависимости,  отпреди си ми направила впечатление- нездраво за съжаление. Не знам какъв му е проблема на тоя, но не се събирай с неуравновесени хора. Виж, без мъж никой не е хвърлил топа, но от лоша компания и повличане надолу- да. Ти ходи на психолог по- добре. Съжалявам че съм груба , но се връщам от гроба на най-близката ми приятелка и съученичка. Ей така един лош брак я повлече и си отиде без време. Трябва да си силна преди всичко и да мислиш за себе си- да ти е добре, разбираш ли? Да нямаш несигурност и лоши моменти поне с човека до теб. Имаш избор, млада си, използвай го добре! Успех! С най- добри чувства!

# 7 538
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не, бе, хора. Манипулацията е той да се покаже като сговорчив и перфектен и ТЯ да поиска да се върне при него. Ето, той е готов на всичко, за да се чувства тя добре. Храна носи, приема решението й, помага и бла бла. Идеята е тя да си каже "оле, ама той е супер пич, искам си го обратно" и да почне ТЯ да му се моли да се съберат пак. Това му е играта.

Именно. И работи перфектно - евала му правя, получава му се.

# 7 539
На мен ми мина почивката, бях с приятелка и през половината време и там ревах (тайно).

Той точно това ми каза, че съм била прекалено добра и той не ме заслужавал и иска да съм щастлива дори и с друг човек. Че той преебал нещата от тъпотия, че за нищо не съм виновна аз.

За храната му казах, че не искам да ми носи, казах му, че трябва да разредим контакти, но той иска поне веднъж в седмицата да се виждаме, аз му казах, че не мога да поема такъв ангажимент.

Казах му, че ми е мъчно, но това е правилното решение и той каза “да, засега” тоест, че очаква да се съберем пак като се “поправи”.

Ходя на психолог, да, тя е лятна ваканция за две седмици и от идната седмица се връща и ще говорим, но предполагам няма да ми каже нещо по-различно от вас. При мен проблемът е, че много силно се привързвам и в комбинация с ниско самочувствие си мисля, че е единственият и последният човек на планетата, който ме обича…

Purelove, искрени съболезнования за приятелката ти… сега се засрамих, че ми е тъжно за моите проблеми, след като хората преживяват и по-лошо. Съжалявам.

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 18:28 от Уейв

# 7 540
  • Sofia
Дай си шанс за нещо по-добро!

# 7 541
Ами той много неща може да иска , ти си искала да си вдига телефона , което е най-елементарното нещо на света и не го  е направил .

# 7 542
Интересна идея имаш за обичта, Уейв. Обич не е да ти го казват, а да ти го показват.

# 7 543
Аз одеве писах един дълъг пост, ама си викам, че няма смисъл.
Отново Уейв допускаш грешка само да слушаш думи и да предполагаш той какво мислел и чувствал Grinning
Както и да е.
Моят съвет е тотално да прекратиш контакти.
Взимаш си всичко, блокираш го навсякъде.
Звъни ли ти? Вдигаш ли му? Защо въобще общуваш с него.
Защо като идва неканен с тая храна, му отваряш?
Просто казваш - човече, ние приключихме, нямаме вече отношения, не искам да те виждам.

Привързаността няма общо с любовта, даже в случая е някаква патология при теб.
Той даже и да те малтретираше физически, ти пак щеше да го защитаваш и да пишеш колко много ти го обичаш и как той те обича.

Подозирам, даже съм убедена, че ще се върнеш при него за да пропилееш още няколко години и пак ще те четем тук.
Тъжно е.
Е, ще видим.

# 7 544
  • Варна
Не издържах, а не исках да пиша. Търсите си всякакви обяснения/оправдания за пред себе си, че да си стоите в ролята на жертва. Ми повишете го това самочувствие де, явно проблемът ви не е от вчера.
И още нещо, те другите са го казали - никакви контакти с бившия, защо по ягодите ще знае къде живееш?

Общи условия

Активация на акаунт