?Въпроси всякакви за СО? 2024

• 503 480
  • 13 417
  •   1
Отговори
# 7 545
защо по ягодите ще знае къде живееш?

Нали  с багажа помагал Joy

И въпроса на деня е:
Защо му вдига телефона?
Защо му отваря вратата?
Защо приема храната?
На тези неща е ясно какво да направи.
Не му вдига телефона.
Ако ще е за багаж да си вземе, звъниш ти Уейв.
Ако ти звъни, затваряш и не връщаш обаждане.
Ако дойде с храна, казваш студено, не си канен, нямаш работа тук, аз храна мога да си купя.
Елементарно.

# 7 546
Не идва неканен, не ми е носил храна, изяви желание да го прави. Чак такъв ненормалник да ми идва на вратата и да ме тормози не е. Ако кажа, че нещо не искам ще го приеме. Проблемът е, че и аз все още искам да го виждам/чувам.

Благодаря, момичета, че ми обърнахте внимание, мисля достатъчно се занимавахте с мен. Не искам да ви губя времето повече.

Аз знам, че имам доста да работя над себе си и затова посещавам психолог, помага ми, но нещата стават бавно.

# 7 547
  • Варна
Виж, има една приказка, "Бог дава, ала в кошара не вкарва". Че и твоя психолог, той помага, ама не може вместо теб да свърши работата. А нямаш цялото време на света да ти напомня. Кога ще живееш?

# 7 548
  • Далечният изток
О да, не очаквай психолог да ти дава съвети как да действаш. Решенията си ги вземаш сама. Започни да четеш, съвсем сериозно ти го казвам. Сама трябва да стигнеш до отговорите, ние каквото и да ти говорим (или психологът), няма никакво значение. Хващай се за косата и дърпай.

# 7 549
  • София

Той точно това ми каза, че съм била прекалено добра и той не ме заслужавал и иска да съм щастлива дори и с друг човек. Че той преебал нещата от тъпотия, че за нищо не съм виновна аз.

Чакай, още не си го игнорнала достатъчно. Следващото е, че си лоша и безчувствена, колко лесно напускаш връзката.

Прочети си постовете, много смислени има. Особено това, че щом сега прави всичко, от което си имла нужда, значи много добре знае какво е било то. И просто не ти го е давал. Кой не даяа на любимия човек, каквото иска. Садистите. Токсичните личности.

Смоук, съшито с беши конци това за терапията, да. И аз се изсмях. Joy

От друга страна, няма защо да я нападаме. Доколкото помня, тя няма много близки хора, които да я подкрепят и държат далеч, а това е важно при раздели.
Уейв, когато много ти се прииска да се върнеш, пиши тук. Или на мен на ЛС.

Последна редакция: сб, 17 авг 2024, 19:21 от The Catcher in the Rye

# 7 550
Уейв, извън темата, хубаво е през определено време да се сменя терапевта, с който се работи. Не става въпрос за месеци, но ако 3 години си при някой и напредъкът ти е малък, пробвай с друг. Може друга школа и подход да са по-приложими.

# 7 551
И това как пише, че имало само флирт по чата.
Ама това той ли ти го каза Уейв.
И ти вярваш. Продължаваш да вярваш на всяка негова дума.
Гледат се действията. Сто пъти ти го казах.
И какво. Видя чата и той - ама аз само няколко редчета, не съм спал с нея.
То може и да не е спал с нея. Ама не е ясно къде си го е развявал още.
И ти повярва.

# 7 552
  • София
Уейвче, твърде скорошна е раздялата, напълно нормално е да се чувстваш така. Аз месеци ревах като се разделих с бившия си, месеци! И на почивка с приятелка ходих и там бях като парцал. И ми беше трудно да спра да контактувам с него, което ми беше най-голямата грешка.
Ще мине всичко, дай си време и не се насилвай да спре да ти е мъчно и болно, защото то за това  няма копче за изключване. Само време, за съжаление и то доста време.
Реви си, изстрадай си го, то е процес, болезнен, но необходим. Чети за петте фази на скръбта, ще се движиш по тях, на мен ни помагаше да знам. И на психолог си ходех, след сеанс при читав психолог, човек ще чувства лек и спокоен. Съвети не дават, но дават перспектива.
Успех и споко, ще мине.

# 7 553
  • Далечният изток
Ще мине, ако е прекъснала тотално връзка с него, а тя не е. Докато се чуват всеки ден, няма как да стане...

# 7 554
Уейв,
Пак ще си позволя да предложа моя начин - дай срок, в който да не се чувате. Временен. И ще видиш как след този срок ти самата няма да искаш повече контакти.
В момента, мисля, идеята, че е окончателна раздяла те тормози. Кажи си тогава "един месец, за да уча/работя/завърша курс/...(fill in the blank)"
Ще видиш, след този месец ще ти бъди тооолкова лесно. Но никакъв контакт! Ама никакъв! През това време.

# 7 555
Аз имам въпрос към съфорумките. Вие колко години бихте и сте стояли в неудовлетворяващи вас отношения?
Знам, че хора идеални няма, ама за някой, който виждате, че не ви дава това, от което имате нужда, колко време бихте отделили?
За мен  2 години са достатъчни, даже и по- малко.
Но, 8...това си е мазохизъм.
Сигурно, аз не съм права, сигурно съм крайно рязка, но не съм си го причинявала до безкрай.
Уейв, колкото и да ти е трудно, с този човек и занапред няма да ти стане по- лесно.

# 7 556
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз изгубих 15 години.
Единственото ми “оправдание” е, че ме хвана на много малка възраст (18 години) и промивката на мозък, съчетана с грешни мои вярвания и модели, сътвориха цялото това нещо, което едва не провали целият ми живот.

# 7 557
Аз си признавам, че стоях 16 години. Е, в началото изобщо не осъзнавах, бях много млада /на 19/, не е оправдание, ама... Да, промиването на мозъка е много страшно. Изпреварила ме е съфорумката горе.
Важното е да се осъзнаеш в някакъв момент и да сложиш края. Ама наистина. И после започваш пътя на лекуването. Това е много важно също.
За мен няма изгубено време. Било ми е необходимо. Иначе нямаше да съм такава, тук и сега. Всеки си върви със свой темп. Не ме е срам от изборите ми. Дори напротив, гордея се със себе си. Направо се обичам даже Blush

# 7 558
Аз не съм живяла в насилие, а нормално в първия си брак. Като се появи проблем, изтраях точно 6 месеца.
Тук обаче Уейв мисли с носталгия за този мъж и работата отива на повторно събиране и нови драми.

# 7 559
  • София
Не мисля, че е на събиране, нормални драми са това. Аз също минавах през всякакви такива, ама да сме приятели, ама той ми помага с колата.... докато се усетих, че сама се закопавам. Ама за това се иска време, ще стане и при нея.

Общи условия

Активация на акаунт